Att lugna ner sig

Som jag sa förut så hjälper det att se på en bra film. Filmer äger juh (och jag VET att det finns folk som tycker samma)
Nu är jag lugnare än förut. Inte lika svårt att vara själv.

Jag såg faktiskt på en till film sen, och det var Specialisten (vad den heter på engelska vet jag inte, eller kommer inte ihåg)
Ooooh vad het nakenscen. Två människor som har sex är verkligen vackert sålänge det inte är porrigt.. så som den jävla industrin målar upp det. Med det hela stönandet och akrobatiken.Visserligen kan man väl testa avancerade grejjer men man måste juh inte göra det till sporten "Vem som kan stöna högst" Töntigt! Jag har försökt att se på sånt men jag blir bara irriterad. Men nakenscener som är bra gjorda i filmer är riktigt bra för sinnet.

Oj vad jag spann vidare nu. Det var inte meningen att börja porr-debatten. Lugna ner sig var det. Men bara för att tillfoga. Sex är inget man ska skryta om men inget man ska hemlighålla heller. Det är naturligt till viss mån (om det inte blir en stön-sport)

Nu ska jag sova och drömma om den underbara Christian Bale. Imorgon blir det nog en händelserik dag. Men vi får se. Det är ändå början på slutet av veckan.

God natt :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0