Att välja och att inse

Jag hade ett tufft val igår; The bodyguard på femman eller titanic på trean. Jag var sugen att se båda men det gick juh inte. Till slut valde jag att se Bodyguard. Den var också så bra som vanligt. Tyvärr var jag inte så fokuserad. Satt och pratade ut med en vän. Det behövdes.

När jag går genom arvika under dagen eller på kvällen tycker jag att staden har blivit en annan för mig. Inte kvar samma vänner, inte alls intresserad av att gå ut och se alla supa sig fulla på helgerna och det verkar som om staden har stått still.. Inte konstigt dock. Det är juh Arvika.

Ikväll ska jag göra lite research för min uppsats och planera tiden som jag har ledigt.
Lite senare ska jag till en läkare. Min kropp har inte varit som den ska så jag har tagit en massa blodprov och jag ska till end el specialister. Får se om de kan få ordning på mig och mitt liv.

Att jag tog upp en konfrontation igår var ett stort steg för mig. Min vän var också väldigt lätt att prata med. Den personen är inte särskilt konflikträdd och det gör det hela mycket enklare. Det värsta jag visste innan igår var att konfrontera folk och berätta mina känslor. Förmodligen för att jag inte ville ha skäll tillbaka och var rädd att jag inte hade rätt till mina känslor eller att de är fel. Men det jag känner kan inte vara fel. Det är juh individuellt. Att jag kan ha missförstått saker kan jag acceptera, för det är ofta det som gör att man blir arg på varandra. Om inte personen i fråga har äta för LITE pepparkakor.

Nu ska jag strax gå till mamma och min gullegubbe. Jag har inte ätit nånting näringsrikt sen igår klockan 12 så jag är lite lite hungrig nu. Jag vet att det låter illa men jag hade ingenting hemma här hos mormor och jag åt en skål med fil och åt en del pepparkakor men jag verkligen känner att jag vill ha lite mat i magen nu annrs kommer jag nog att svimma eller nåt.

Ja, nu ska jag som sagt palla mig iväg till andra sidan staden. Kanske köper med mig en amcka någonstans. Hmm??

Ha det bra

Kramar

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0