Vilken helg

Ja ni, i helgas blev jag kårad största klappträt i omgivningen Arvika, hahaha!! "The cricket bat" hihi! Fast jag har mina trogna undersåtar i klappträ klubben som Elina. Hehehe! Det e många fler som tillhör den klubben utan att veta om det själva. 
Hur jag blev kårad va såhär. Jag berättade mina bakfull-händelser för Elina och Maja. Inte så smart när man nu tänker efter hur roligt de fortfarande har åt det :S :D fast det bjussar jag egentligen på för det va dumt av mig. 
Jag va ute och gick med mamma efter en vild natt på stan med gänget 1 och 2 (haha!) och skulle torka av mina solglasögon med min tröja men istället för att göra sån där imma på glaset och torka av med tröjärmeln så försökte jag imma på tröjärmeln för att sen torka av. Det blev som sagt en liten missförståelse mellan logiken och resten av min kropp. Så det va det första, det andra kom när jag hade berättat om den incidenten. Jag berättade för Maja och Elina att jag ahde läst att det smugglades en otrolig blandning av vapen in i Sverige eftersom det är så många som åker in och ut. Och ett av de här vapnen va landminor. Då undrade jag vad de egentligen ska använda landminor till och sa "Ska de spränga kossor som går i hagarna eller ska de lägga en sån framför en älg eller nåt" max bakfull hehehe! Jag kan säga sånna där saker när jag är bland folk som jag är lugn och avslappnad ibland, för då släpper jag mitt kotrollbehov för mig själv. LOL
Sen gick vi ut i lördags också, vilket va som en enda stor återställare för på söndagen mådde jag extremt bra. 
Igår när vi skulle kolla på spelet joinade Elina min klubb med. Nånting sa jag som fick henne att skratta och hon säger efteråt " Jag höll på att få bröst i halsen" Haahaha! Shit vad jag skrattade. Det lät sååååå kul. Tack gumman.


Tack Maja och Elina och resten från igår för en underbart skön helg

Det va allt för den här gången gott folk. Det blir inga andra smarriga detaljer. Puss och kram

P.S: GRATTIS ELIN OCH RAZI PÅ FÖRLOVNINGEN. Jag visste det, jag visste att det skulle hända så småningom. Hahahaha! Ni är bäst.

Im done!

Nu är jag klar. Inget mer svammel från min sida. Inga fler dikter om inte de är på grund av att jag är lyckligt kär. (Vilket jag inte är ÄN!) Hehe!! 

YEAH!! TYSKLAND VANN MOT TURKIET! PÅ SÖNDAG TAR VI DE ANDRA. HAHA!!
 Inse faktum sverige. Erat lag kan lära sig ett och annat av Tysklands. 

Ska sova nu.

Puss och Kram

Kärlek = Orättvisa

Ett stort första intryck utan dess like
En stark vänskap
En känsla
Ett beslut från fel person (mig)
En annan
Beslutet är likgiltigt
Tårar spills
Frågor och åter frågor
En annan
Beslut som ska tas
Tiden pressar
Två ska bli en
Två beslut
Två personer
Slutar i tårar
Slutar med ensamhet
Nu, en klump i halsen
Ord som inte påverkar

Jag vill ha dig bara dig men det är inte mitt beslut att ta. Jag är neutral och utan inverkan men tack för den tid som jag fick även om det gjorde att det blir svårare att glömma. Finns alltid där.

(En liten dikt som va tvungen att skrivas ner)

Ha en bra vecka. Jag ska jobba med farsan imorgon tror jag. Får se om jag hinner skriva mer. 
Älskar er (du, du och du) och ja, man kan älska två personer samtidigt, tyvärr.

€> Puss och kram <3

Lite fest, gungor och film

Jag va ute med Elina igår, eller ja, med alla andra också för vi kom ifrån varandra senare. Mötte en massa intressanta människor och hade trevligt. 
Lite förfest hos vår vän Samuel och company, inte lika mycket sprit för mig som för de andra, till bryggan, möta en massa goa människor, ha trevligt, hem rätt tidigt och kolla klart på en film innan jag somnade. Sömnbrist när det är så ljust. Och klockan tio imorse sa min innre klocka (inte den biologiska hahahaha!) att jag ska upp klockan tio (när jag hade lagt mig klockan tre :S ) Hmm.. Varför ska Surf och min inre klocka funka ihop. Han hör den och kommer och protesterar att jag fortfarade ligger. Konstig jävel denna katt. 
Innan jag gick upp till lägenheten gungade jag med en go vän till mig. Att det kan va så kul att vara fem igen. Hahahaha!! (va tvungen att förklara varför jag skrev gungor i titeln)

Nå ja, nu ska en trött Stefanie kolla på Disney channel för jag måste komma i kontakt med mitt innre barn, sen städa lägenheten med dammsugare i den ena handen och en trasa i den andra, för att göra bot för de barnsliga inslagen i mitt liv och sen sova middag. Gött gött gött! 
Ha det så skönt överallt (vilka mina läsare än är och vart de än bor)

€> Puss och kram <3
Jag älskar er (ni vet vilka ni är)

Trååååkigt

Vad ska man göra när inget har öppet, jag är för trött för att bry mig men ändå inte vill vara hemma utan bara längtar till nästa helg? Det ska bli kul att se på sista matchen med grabbarna från Holland. Hehe...
Dessutom orkar jag inte med Arvika alls längre. Vad ska man göra? Det ända jag kan göra är att åka härifrån och det gör jag den 8de Juli, strax efter festivalen då jag kanske till och med ska kampa för första gången på festivalen. Undrar juh om det blir fint väder. Om det regnar sover jag hellre i min egna säng på andra sidan stan. 

En sådan här dag kommer ensamheten krypandes. Borde juh inte göra det efter den sociala kvällen igår men en människa, denna människa i alla fall, orkar inte leva sitt liv utan sin andra hälft. Det kanske ordnar sig snart. Jag är och förblir positiv.

Nu ska jag se på Fab 5 med morsan. Finna inget bättre jag kan göra. Kanske läser lite sen. Det är juh rätt väder för det i alla fall.

Kramar <3 

Små kycklingar, den längsta dagen och god mat

  
1. solnedgången, 2. en liten kyckling i min hand och 3. en katt mitt i ett fält

Igår var jag hos Conny och Ard tillsammans med min pappa och Kerstin. Det va nog den bästa midsommar som jag ahr haft under mitt nittonåriga liv. Förr va det alltid bara en massa fulla människor och regn men igår var det bara god mat, trevligt sällskap och små kycklingar som gällde. 
Det började med en traditionell midsommarmiddag med sill, potatis, räkor och ett gott vin till maten. Potatisen serverades med sparris och morötter. Otroligt gott. Räkorna va i en blandning med gräddfil tror jag och lite kryddor. Även det va en smakupplevelse. Vinet, ett chardonnay, va fruktigt och lätt och passade utmärkt till maten. Och till efterrätt blev det jordgubbar med grädde.
Efter maten smakade pappa på lite av Connys whiskeys. Hon hade tre sorter tror jag. Så han va nöjd :) 
Sen kände alla att det va dags för en kvällspromenad så vi tog en runda i naturen och försökte svara på tipsfrågor. Vi kalrade alla utom en, hur f***n ska man veta när ett fotbollslag grundades om man inte spelar med i det :S Resten av frågorna va enkla.
När vi kom in igen fortsatte vi att konversera och ha trevligt fram tills klockan ett ungefär då vi åkte hem med taxi. 

nyss kopplade jag va med att kolla på en film. morsan hyrde fyra stycken igår för hon orkade liksom jag att inte göra så värst mycket. Den jag kollade på nu på morgonen va cups of love en otroligt fin film. Fick en att fundera. Alla i filmen blev kära hela tiden men på de gulligaste sätten. Jag är i alla fall säker nu att kärleken kommer till en när livet håller på som mest. Love is what happens when you least expect it. 

Bra fortsättning på sommarn
Puss och kram<3

20de Juni, Midsommarafton

Idag e det då dags för en av de underbara svenska traditioneran (ironiskt). Jag kan inte se vitsen med att man ska springa runt en stång som har gjorts om från en fruktbarhetssymbol till en hyllning till sommarn. Kanske har det med mina tyska rötter att göra. 
Jag tänkte iallafall uppdatera min blogg lite snabbt såhär innan midsommarn börjar. Sedan jag sist skrev har jag haft:

Studenten:Mycket skratt och fina människor. Kul men ansträngande.


Familjefesten hemma på fredag. tyvärr bara en bild på mig
 

Balen: vara fin och artig, och även det har sin glans


Allt supande lät jag bli för det har varit för mycket för mig det senaste året och det har lett till en del saker som jag nu i efterhand ångrar. Saker håller man inte längre koll på och blir någon annan än man skulle vilja vara. 
In the long run.. No fun!
Torsdag gick jag ut men det blev bara några öl, lite vatten, en tequila innan allt började, och en blandad drink. Mycket mindre än vad jag brukade dricka. 
Det ska bli ändring på de attributen på mitt liv. Jag tycker inte att det är tufft att vara stupfull så att man mår illa. Det har gått för långt då. Naturligtvis kan det vara härligt att vara lullig och kunna slappna av lite då och då men en ursäkt för varje helg måste det juh inte bli med flera flaskor sprit. Jag klarar inte det länge men jag anklagar då inte heller någon som tycker det är kul. Funkar det så är det juh bra men för mig gör det det inte. 

Snart är det festivalen och jag har både biljett för tre dagar, ett tält och en del vänner som kommer. Hoppas det blir så kul som jag tror att det kommer bli.

Nu måste jag göra mig iordning. Ska äta lite tillsammans med pappa, kerstin, ard och conny. Ska bli trevligt att undvika stan när det är som redlöst. Ha det så kul. Midsommar kan uppskattas även om jag tycker den är överskattad. 

Puss och kram
 



Mitt i natten kommer ångesten

Försöker sova men det går inte. Jag har ångest för hela året som gått. Kan inte verka tuff längre. Jag måste ändra på mitt beteende och leva upp till mina värderingar. Jag anser att jag själv har nått botten nu. För en vecka sen gav jag upp starkspriten och ersatte den med öl ifall man ska nånstans, jag säger nej til killar som inte är bra för mig och försöker att uppfylla mina drömmar och önskemål. Jag är trött på Arvika och den person som jag har blivit. Vissa förstår nog inte vad jag menar men huvudsaken med detta inlägg är juh att jag skriver av mig. 

Förlåt till alla som missförstår mig - Jag ska bättra mig
Jag vet iallafall att jag måste ändra mig och måste nu hitta styrkan i mig att fullfölja disciplinen!

Jag älskar er (you know who you are)

Puss och kram, nu ska jag försöka sova! Imorgon är en stor dag för oss alla

Jag ska ta studenten imorgon :)

Imorgon är det dags för min del då. Efter tre långa år med en pina som heter skola. Inte för att det räcker för min del men de tre åren var verkligen tuffa. Jag tror ändå att det är värt det. Visserligen upphörde mitt liv. Min träning hamnade i botten, killar va inget att tala om (när det gäller relationer), vänner insåg att jag inte hade någon tid för de och höll sig undan, alkohol blev en av mina oanständiga beroenden vissa helger och nervösa ticks kom också.

Nu har jag haft tre underbara veckor med frihet där jag har sovit lite, umgåtts med vänner, planerat för framtiden, varit i spanien och tänkt över mina värderingar. Glassigt... hahah!! (va på Mange i helgen, så det har fastnat igen)
Spanien kan jag beskriva med en mening: Det va liiiite sömn, mycket alkohol, många killar och lagom med sol. Jag har nog aldrig skrattat så mycket på väldigt länge. Tack tjejer :P
Sandra & Me and Jessica
 
Så imorgon blir det en underbar dag. Först blir det Champagne frukost med klassen, sen tid med mentorerna, fototagning, mösspåsättning, mer tid med klassen och sen nio familjemedlemmar som tar emot mig mitt på torget i K-stad. Sen ska jag in till Arvika och fira godingarna där. Förhoppningsvis ska jag hinna dit inna fem men vi får se... som senast e jag där vid sex. Om jag inte hinner i tid så tänker jag på er alla. Love you!!

Nu ska jag göra mig iordning så att jag kan fira Giggi.. Hon fyller nitton idag så jag och Elina ska cook something up!

Over and out, Love you!



RSS 2.0