Blogspot byte

Hej igen.
Jag ska böja blogga på blogger nu. Jag är trött på strulet på blogg.se och tror att det kan bli smidigare med blogger. Det finns en del program som gör det enklare att publicera inlägg och så tycker jag att det ser roligare ut där. Ifall jag kommer klara att genomföra bytet helt är en grej. Ska ha en länk uppe här tills jag komemr på ett smidigare sätt för er att följa mig.


HÄR kan ni hitta mig från och med nu. Ska registrera mig på bloglovin snart så att ni bara måste adda mig där med.


Hoppas detta kommer funka för er med.

Ha det bra

Mina dagliga funderingar

Hej,
Som en vanlig fungerande människa funderar jag hela tiden på allt möjligt.. hihi! Det där kan man juh ta helt fel men det var inte så menat, ni som tar åt er. Är på ett flummhumör bara. Som en viss kompis skulle kalla det :P
Iallafall, mina funderingar idag gick runt djur,,, igen. Jag börjar ALLVARLIGT fundera påatt göra mer för utsata djur här i världen. Men jag tänkte börja med att ha med lite djurfakta och länkar och så här i bloggen. Har på sistone blivit lite trött på mitt ytliga innehåll. Jag får ingen inspiration längre.

Skulle ni läsa det om jag bytte tema till djur och katter med mera??

Jag är så trött på att många inte vet hur fel det är att inte kastrera sina katter, att ha sommarkatter, att vnvårda djur. Undra om de faktiskt läser bloggar?? hmm... hur som helst tror jag på att en person kan göra en skillnad. Det beror nog mest på hur bra jag kommunicerar min information.

När jag tog upp mitt lilla sorgliga dilemma från i fredags, när jag nästan dog av sorg på grund av historien om katten i kaktusen på tvn, på festen i lördags insåg jag hur lite det talas om sånt. Vi bor i ett ganska rikt land om man jämför med flertal länder i världen och då tycker jag att man kan göra mer för djuren. I länder där fattigdomen är hög och många människor kämpar för att ha mat på "bordet" varje dag kan jag förstå om man inte prioriterar djuren men för oss är det inte så svårt att göra nåt för omvärlden, den nära omvärlden.

Jag ska förmodligen börja volontärarbeta på djurhemmet och se mig omkring på statliga myndigheter hur de hjälper djur..

För mina läsare kommer jag nog filma Surf lite i hans dagliga sysslor, hur mycket i mitt liv som kretsar runt honom och förklara vad vissa saker betyder. En katt må vara en katt men har en ENORM personlighet. Det har alla djur. Men de är inte människor vilket en del ägare glömmer. Djur vet inte sitt eget bästa, de kan inte prata och ser inte samband som att "spyr jag på mattan blir matte arg". Vissa kan man väl lära det men inte många.

Ska inte bara skriva om katter heller. Lovar :) Älskar alla djur!


Skriv vad ni tycker men jag ska testa ett tag lite smått oseriöst och komma på vad man kan göra för att sprida information.

Ha en bra kväll godingar!!

Party with the Gang

Hej hej,
Ikväll är det utgång som gäller. Håret är lockat, klänningen är på och nu håller jag på att uppdatera musik så att vi har mycket att lyssna på ikväll. Jag tar med 6 personer, min kompis Persilja har själv bjudit in tre och en av de ska ta med ett gäng.. Grejen är att lägenheten som vi ska förfesta i är väldigt liten. Vi kommer nog alla sitta på golvet och sitta och prata och lyssna på musik... Mysigt värre!Jag känner mig väldigt oinspirerad när dt gäller kläder just nu men det här är det jag fifflade ihop.

Ha en bra lördag. ska försöka ta en massa bilder idag och visa er imorgon

Minsta lilla ting

God Kväll,
När jag satte mig framför tvn ikväll tänkte jag bara att det kommer bli jättemysigt med lite Eureka och Smallville men så satte jag på Animal Planet och såg på Animal Rescue in Pheonix. Det första djuret som räddades fick mig att gråta FLODER. Det var så hemskt. Jag visste inte att jag blir så ledsen av sånt. Det var en stackars katt som hade ramlat i en kaktus och var helt täckt av nålar. Och den skrek så hemskt att jag var tvungen att krama om Surf. Jag trodde ÄRLIGT att jag skulle dö på grund av sorg. Jag tyckte så synd om katten, och alla andra katter som råkar ut för sånna hemskheter att det kändes som om min pappa eller någon annan väldigt nära person hade dött. Efter att ha bytt kanal för att jag inte klarade av att se katten så och lugnade ner mig bytte jag tillbaka för jag var tvungen att se hur den klarade sig. Och helt otroligt. När katten var sövd och djurskötarna började plocka nålar blev det bättre. Efter två veckor var det fortfarande vissa nålar kvar men med tång och borste fick de katten att se ny ut. Jag är så tacksam för de djurvänner som räddar djur varje dag. Utan de dör djur efter flera timmar eller dagar med lidande.

Men det var så konstigt att jag blev så skrämd och ledsen. Det blev svart framför ögonen och sen kunde jag inte sluta gråta. Satt där med Surf i armarna och intalade mig att det skulle bli bättre... Jag tror att jag har ett allvarligt emotionellt problem eller iallafall ett problem med sorg.

Nu ser jag på Eureka och har lugnat ner mig men jag kommer inte tappa bort Surf med blicken en enda gång ikväll. Usch vad hemskt. (Tvinga mig ALDRIG att se på ett klipp där djur plågas)

Ha en bra kväll

RSS 2.0