Personalfest

Igår hade vi personalfest med kräftskiva, bowling och gratis dricka. Det slutade klocka ett på natten men det var värt det. Imorse skulle jag åka hem till Karlstad med pappa och det var lite svårt att stå för jag mådde lite illa, var trött och väldigt slut. Men nu sitter jag här i min säng och tänker på er, mina läsare. Så nu ska jag hålla mitt löfte och börja blogga som jag SKA :)

Här kommer bilder från gårdagens kalas. Det var ett roligt avslut på sommaren. Roliga kollegor och en skön sammanhållning.


Jag och madde :) haklapparna och hattarna var obligatoriska :P


Jag och Lena. Strax innan komikern kom. Jäklar vad vad vi skrattade.


Ann i ett nötskal, skrattar så hon nästan ramlar baklänges, Åsa håller i häftet med snapsvisor och Jonas försöker hålla minen ser det ut som. Roligt värre.


Efter bowlingen. Vi försökte få med alla. Koncentration och fnitter.

Nu ska jag se klart på Lipstick Jungle :)

Ha en bra kväll godingar. Imorgon kommer det Dagens Outfit och lite mer uppgradering.

god kväll

Måste hitta mig själv igen!

Hej alla gulliga läsare

Är på jobbet. Jobbar natt idag igen. Sov nästn hela dagen för att orka med. Men jag ska komma till saken.

Denna sommar har jag varit väldigt orutinerad och har inte ätit, tränat eller tagit hand om mig själv som jag ska. De runt omkring mig har säkert inte märkt det men jag märker det. Mina rutiner ger mig stabilitet och ett lugn som jag just nu inte har. Att bo hos min mor är en sak men att jag inte är disciplinerad nog att hålla fast i mina principer är dåligt.

Jag känner att jag har tappat en del av mig. Visserligen har jag haft det bra, lärt känna en massa nya människor och är fortfarande samma starka tjej men nåt är borttappat. Så nu har jag bestämt mig för att hitta det igen.

Under sommaren har det hänt en massa grejjer. Jag var kär i början av sommaren och insåg sen att jag återigen tyckte om en kille som är ett totalt as. Varför? Jag kan inte förklara det. Det bara blir så.

Mina tjejkompisar har bråkat med föredetta vänner till oss och skakat hela lilla byn med det tror jag. Jag är en person som är väldigt neutral. Jag har fått mycket skit för att vara partisk förr så jag går inte in i sånt längre, men ändå har det påverkat mig. Det är så omoget att bojkotta en eller flera personer att jag inte orkar med det längre. Vi är INTE 14 längre. Då hade man iaf åldern att skylla på men nu?? Vi är för fan 6-8 år äldre. Jag är inte arg men jag orkar inte längre.

Jag tänkte att ni kanske behövde lite bakgrund för att förstå varför jag känner mig lite lost.

Men nu jävlar ska det bli ändring. Rutiner och principer är viktigt, iaf för mig!! Bloggen är en av rutinerna. Ni/Den hjälper mig att tala ut om sånt som stör mig, som jag älskar och att kommunicera med mina gulliga läsare. Lite som en mini-tidning bara om mig och det jag tycker om.


Sov Gott <3

En natt på jobbet igen då!

Nu lider sommaren mot sitt slut och jag kan faktiskt räkna ner mina arbetsdagar nu. Nästa Onsdag är jag ledig i tio dagar innan plugget drar igång igen.

Det får mig att tänka på att jag inte har beställt böckerna än. Ska nog göra det i eftermiddag. Lika bra att ha det gjort så att det inte ligger och gnager i mitt bakhuvud!!

Har er sommar varit bra? Sol? Utomlands?

Jag ska snart få gå hem när dagvakten (receptionisten) kommer. Borde vara här om tio minuter ungefär!!

Ha en bra dag. Vi lär höras mer nu. Dåligt väder + Mindre jobb = Bloggande


RSS 2.0