Sötsug

Ett nytt knep.

Är du sötsugen?

Knepet är att sötsuget tas bort med surt.
Så om du dricker juice istället för en påse med godis så försvinner The Craving och du mår bra av vitminerna.

Så...

Apelsinen tar bort suget för....Godis som inte är bra för en människa ändå...

Drink Juice and not Sugar!

Min Lördag


Det här har jag gjort idag. Jag och E har pratat över webcam

Rolig kväll va :)

Ett nytt sätt att spendare tid med varandra?
Dagens kommunikation

Men roligt är det :P

Eler vad säger du Mrs E??

Generalisation

Kollar just på Room Raiders på Mtv. Hade inget bättre att se på just nu.

Iallafall...

Först gick de igenom killrum och där är det dåligt om killar har porr eller glidmedel etc men när det är tjejernas rum de Raidar så är det bra?!!!
Jag tycker personligen inte heller om porr och sånt i killars rum (för jag tycker att det påvisar dålig fantasi) men varför är det så olika mellan tjejer och killar?

Var bara tvungen att kommentera det där.. Jag tycker Room Raiders är väldigt töntigt och konstlat.

Hörs senare :)

Vad ska ni göra ikväll??

En lugn dag :)

Kunde sova ut idag. Skönt som bara den. Nästa helg vet jag inte vad som händer. Pappa ska försöka komma på nåt för min fölsis. Mina "demands" var att jag inte vill ha stor uppståndelse men inte heller vill vara själv.

Idag handlar allt om att läsa och gossa. Bilderna förklarar tillräckligt.


Surf som bäddat ner sig i min säng


Tidningen DEMO som väntar


Och min kurslitteratur som ska vara läst till på tisdag.

Nu ska jag bädda ner mig i sängen igen, skriva en träningsplan för min boxningselev C och sen läsa läsa läsa. Woohoo. Och idag kommer jag även hinna med böcker jag VILL läsa. Ha en skön dag :)

Kramar
 

DEMO

Läste det nya numret av den nya design och mode tidningen DEMO nyss och läste då en artikel där de skrev om hur den globala uppvärmningen har förändrat modet och hur årstiderna designmässigt har suddats ut. Väldigt intressant och så sant.
Jag menar det är juh så många som går runt i korta kjolar, stövlar och skor som inte för fem öre håller värmen mitt i vintern. I början tänkte jag att folk måste vara tokiga men sedan finner jag mig själv vandrande runt i en tubkjol och stövlar. Fast jag fryser inte. dock der det juh lite dumt ut om man tänker på att graderna aldirg stiger högre än till noll.

Även om artikeln var bra så blev jag ändå smått upprörd för språket som "journalisten" hade skrivit artikeln med var verkligen kasst. Som om tjejen aldrig hade gått i skolan. Vad är det för folk som får de jobben? Ska de inte ha en utbildning de med?
Det som upprör mi mest är att det ger modevärlden en oproffsig look, som att modejournalister inte kan skriva utan bara kastar ur sig en massa ord.

Jag är juh bara 19  (om en vecka 20) år och jag stannar upp i texten för att den helt enkelt inte går att läsa sammanhållande. Kanske borde de kolla igenom texterna lite bättre?!! Eller så är det bara jag som inte hängt med i att artiklar i modevärlden inte behöver följa grammatikens regler??


Nå ja,,, nu ska spela lite spel med E på msn.. haha!!

Sov gott alla läsare

Freud och Jung

Nyligen läste jag lite om Freud och Jung i min kurslitteratur. Tror att jag ska gå och kolla efter lite böcker på adlibris. De har väldigt intressanta idéer om lite allt möjligt. Som ni hör så vet jag inte mycket om det. Läste lite kortfattat om de och vill fördjupa mig lite.

Bildseminariet var intressant. När läraren inte fick någon respons så pekade han ut folk som skulle beskriva en bild med hjälp av ord som inte liknar utan bara beskriver former och så. Såklart belv jag vald. Men det var inte så farligt. Rätt kul egentligen. Jag börjar gilla att stå framför klassen.

Jag ändrar mig så otroligt mycket nuförtiden. Av att bo själv får jag otroligt bra självförtroende. Eller så har jag bara blivit bekväm :) Hursomhelst så är jag bäst!! Haha!! Inget som skrämmer mig när det gäller mig själv längre. Skönt som fan.

Vad ska ni göra till helgen? Nåt kul?

Kramar


Då var det konstigt nog helg igen :)

Först dagens Outfit:

Skjorta : Ralph Lauren
Tröja: Mango (Cashmere 100%)
Byxor: Haléns

Gårdangens som lovad :)


Med Surf i bakgrunden...
Byxor: Nudie
tröja: Monki
Linne (under för kylan): Mango

Lägger strax upp ett lite mer innehållsrikt inlägg.. Ska bara äta lunch....

Kramar

Filmer och KAU

Blev inte så mycket bloggande idag. Tyvärr, men dagen har bara rullat på så att jag glömde bort det konstigt nog.
Gick upp tidigt för att åka in till stan. Min grupp skulle ta lite kort inför bildseminariet. Gick bra och fort.

Hann hem för att äta lunch innan det var dags för textseminariet klockan ett.  På vägen dit plockade jag upp det nya numret av DEMO på Pressbyrån och en bok för kursen på Akademibokhandeln. På vägen hem hämtade jag mitt paket som kommit till Jouren; mina filmer :) Tre Disneyfilmer och en billig box med tre Indiana Jones filmer. Woohoo!! Har sett på två av Disneyfilmerna nu på eftermidaggen och ska se en av Indiana Jones filmer nu strax. Ni som inte känner mig ska veta att jag älskar mode och filmer lika mycket.

Dagens outfit bestod utav Nudie Jeans, UGGs, Monki tröjja och en fin håruppsättning. Lägger upp en bild på det imorgon.

Ska se på filmen och sova sen.

Ha en bra kväll :)

Hejja hejja

Även om Lets Dance är slut för Blondinbellas del så hejjar jag fortfarande på henne. Hennes debatt som tog form på ett väldigt konstigt sätt; vikthetsdebatten alltså, är verkligen bra. Jag stöttar henne totalt.

Jag tycker att det är viktigt att man äter nyttigt och tycker synd om folk som är sjukligt överviktiga eftersom det är dåligt för deras hälsa men anorexia och bulimia är lika sjukt. Dock är det en psykologisk sjukdom först och främst även om det i resulterar till att man far illa fysiskt. Jag tycker synd om så många människor och hatar att man i våra i-land har lärt sig att blunda för en del. Men om man blundar för saker och ting så förändras aldrig någonting heller.

Mitt mål i livet är att kunna åstadkomma något stort som kan hjälpa alla problem som jag dagligen oroar mig för.
Jag har verkligen svårt att förstå hur vi egentligen kan sova om nätterna när det finns så många som mår dåligt.

I min förra kurs lärde jag mig nyligen att man bryr sig mest om nyheter som är geografiskt närmare än om saker som ligger geografiskt långt bort. Men i tentan där man skulle förklara lokaltidningars nyhetsvärdering skrev jag att det är fel, enligt mig, att man bryr sig mer om människor, som man inte känner, som bor nära en själv, än om människor som man inte heller känner som bor långt bort. Som om människorna i Värmland, Sverige betyder mer än människor i Malawi, Afrika, som för övrigt är det andra mest fattiga landet i världen, där alla barn bor i barnhem för att deras föräldrar och nästan hela den generationen har dött av aids. Jag bryr mig lika mycket om barn i Malawi som barn i Karlstad. Dock gör juh det geografiska  avståndet det svårare att hjälpa de barnen. Och min ekonomiska situation gör det svårt att hjälpa de med. Men det betyder inte att jag bryr mig mindre om vissa bara på grund av avstånd. Varför gör vissa det? Sådant är svårt för mig att förstå.

Så hejja hejja Isabella. Kämpa för de problem vi kan förminska :)

 

Jag bryr mig lika mycket om alla barn. Geografi eller härkomskt kvittar.
Alla ska ha rätt till en bra uppväxt, så det så!

Kram på er. Kämpa på alla ni som gör det dagligen!

Filmer, skor och slapp-dag

Tack vare den mindre diskreta brevbäraren vaknade jag klockan tio av att jag hörde ett kraftig duns i köket/hallen. Jag blev arg för jag trodde att surf hade hittat på något bus och skällde lite på honom. Han bara jamade frågvist så jag förstod att de inte var han. Sedan hörde jag även brevbäraren vissla längre upp i trapphuset. "förlåt gubben" var det första jag yttrade. Haha!! stackars katt. Det enda jag säger som godmorgon är ett högt SURF!!

Såg att dunset berodde på ett par filmer som kommit. Jag som trodde att jag hade avbeställt de. Men lika bra antar jag. Har juh lite extra pengar denna månad och filmer är alltid kul att ha. Jag är ledig idag och åt frukost framför filmen Get Smart med Steve Carrell. Han från The Office och Bruce Almighty ni vet?? Den roliga jäveln ?? Ja jag älskar honom hursomhelst. Inte på grund av att han är snygg för det är han inte men han är verkligen rolig. LOL!!

Så det jag har gjort idag är att äta frukost til den ena filmen. Sen såg jag den andra Tropic Thunder. En väldigt töntig och konstig film. Typisk Ben Stiller rulle måste jag nog säga. Efter det åt jag lunch och nu har jag uppdaterat mig med alla underbar bloggar. Surf har legat bredvid mig hela tiden :) sovit med huvudet på min mage och varit underbart varm :) Han är verkligen ett vandrande element. Heehehe!

Här är ett par skor som jag hittade på onlineaffären ASOS


Visst är de underbara? Jag ska definitivt önska mig de :) Perfekt till våren och sommaren enligt mig. Snyggt till allt. Ett par ljusa jeans, en kjol, hotpants.. whatever liksom :P Inte värst dyra heller. Bara runt 700 kronor. Tycker jag är okej för ett par snygga skor :)

Ska plugga lite nu. Blir nog tyvärr ingen träning idag för jag vill ta en riktigt slapp dag. Men man ska juh bara träna när man har lust tycker jag :) Ska inte bli någon mani.

Kram på er

Eftermiddagsvila

Nu ska jag bege mig in i drömmens värld. Hoppas att jag kan somna nu. Det är alltid så att om jag vill sova när jag kan sova och inte har något för mig så går det bra men vi får se.. Om det blir så så sover jag till 7, gör mat och ser på Top Model och går och lägger mig igen...Klänning: Gina tricot
Strumpor: H&M
Halsband: Affection (gammalt)

Gårdagens var lite speciel. Jag var väldigt nöjd med den men tajtsen fick kjolen att åka upp hela tiden. Nästa gång blir det något stort och löst över. Så som det SKA vara :P

Min kofta var iaf en gammal United Colors of Beneton men jag tror nog att man kan hitta något liknande på rea kanske?? Den är juh väldigt bred och lite kort i armarna vilket gör den så stor och varm.

Nu väntar en sömnig katt, min varma filt och mina dunkuddar :)Visst ser han lite rolig ut på det här kortet? Väldigt tjock med,, men han är bara lite fluffig :)

Kram

En ny dag har börjat

Idag är jag rätt pigg. Tror dock att det kommer ge sig efter föreläsningen. blir nog ingen träning idag men imorgon kväll kanske. Sålänge jag går till träningen tre dagar i veckan så är jag nöjd.

Och varför det inte blir någon träning beror på min eftermiddagsvila :P Jag har verkligen börjat gilla mina eftermiddagstimmar i sängen.. Haha!! Värsta gulligt med surf. Han rullar ihop sig och ligger vid mitt huvud alla tre timmar. Och om jag rör på mig så ger han ifrån sig ett av hans små ljud :) skitgulligt :)

Ska gå till skolan nu. Lägger ut en bild på Dagens sen...

Kramar

Måste bara...

E frågade mig om mina metallic/läder tajts var sköna.. Och jag måste erkänna.... DE ÄR UNDERBARA att ha på. Jättesköna.. I rätt storlek förstås.. de ska inte avbryta blodtillförseln..

Verkligen ett kap kan jag säga.. Så rätt modemässigt och lika sköna som mjukisbyxor.
Bara lite mer åtsittande än mjukis då :P

Men eftersom jag inte vill handla ett par till i en snar framtid så sparar jag på mina tajts.. Annars skulle jag ha på mig de konstant.

Tajtsen kan man köpa på Lindex och jag köpte storlek 40/42 för att vara säker på att de passar.Men jag har juh lite FORMER med, hehe!! De kostar 199:- och är värda pengarna enligt mig. Så snygga juh :P

Ska plugga gärnet innan Lipstick Jungle nu.

P.S. Ni som är modeintresserade... Glöm inte att kolla in Sofis snapshots (blogg) eller Elin Klings. De rapporterar från modeveckan i Sthlm!! De kommer att "keep you posted" Och om ett tag kommer Sofi iaf att rapportera från den underbara modeveckan i New York. Missa INTE det!!  ;) That's where it all goes down!!!

Kramar på er och läs bloggarna flitigt :)

Vad blir det idag då??Såhär ser jag ut idag :)
Tydligen så är det nollgradigt så jag kan säkert ha på mig min kappa över det här.. Och mina uggs såklart. Fast de börjar faktiskt bli lite slitna. Håller alltså inte mer än en vinter.

Ska till skolan och äta frukost där idag. Har ingen mat kvar. Ska åka och handla efter skolan. Jag lär juh bli enormt hungrig tills dess men jag kanske kan få i mig nåt till frukost. Får se vad Pressbyrån har att erbjuda.

Ska gå nu :) Hörs i eftermiddag!!

Me me me!!

Egotripp tänker ni och jag säger "Nej, en jag-dag"

Vaknade sent för att det är den enda dagen på en vecka som jag kommer få sova ut. Det behövdes verkligen för även om jag sov runt elva timmar så var jag trött. Kanske sov för mycket men det gör inget. En dag i veckan får jag unna mig det, tycke JAG iaf :)


Hihi!! En bild från när jag sov hos min mor sist

Suttit under min underbara filt hela dagen fram tills nu och bara sett på TV. Måste jag får göra då och då med.
Såg först på ett avsnitt av Men in Trees som jag konstigt nog inte hade sett än. Jag är helt efter med alla serier som jag brukade följa. Jag är inte alls inne på det längre. Livet kräver andra prioriteringar. Livet!! Hör ni? Jag har tack vare min utbildning på KAU ett liv. Iaf ett sutdentliv.


Jag är nöjd med hur det ser ut just nu men saknar såklart ändå en kille att gossa med. Inte desperat direkt och klara mig alldeles utmärkt själv men visst är det väl mysigt med någon som bryr sig om en?
Surfen den underbara får vara vikariat sålänge :) Haha! Vilken kille jag än i framtiden kommer sluta upp med måste tåla djur. Det skulle nog inte funka annars. Surf kommer leva iaf 20 år till eftersom norska skogskatter har en medelålder på 27.

Surf när han sitter på hyllan i köket "Jag vill inte bli fottad igen"

Har äntligen gett upp match.com och berättade det stolt för CC igår på väg till träningen. Men Happy Pancake rekomenderar jag fortfarande. Det är gratis och ett bra sätt att hitta folk dock måste man alltid vara säker på vad man letar efter. Ska inte skriva en avhandling nu för det blir lite töntigt ärligt talat och taskigt för vissa. Men va säker och leta på men var inte rädd för att säga nej!!

Surf har inte mått så bra idag, eller iaf behövde han lite tender loving care!! Han spydde upp en pytteliten hårboll, inget farligt, det är juh vanligt hos katter, så då klappade jag honom och talade snällt till honom. Som om jag höll bak håret på en kompis. Jag tycker själv att det är jobbigt att spy och blir faktiskt lite rädd då så jag försöker att överföra positiv energi till min älskling när han får en jobbig mage. 

Nu ska jag plugga lite, har några sidor i Seendets språk som ska läsas inann morgondagens föreläsning. Lite roligt att få gå på föreläsning faktiskt. Man lär sig så mycket där och det blir så intressant tack vare Jakob. Tack Jakob :)

KRam på er,
Ha en bra fortsatt dag :)

Helgen den sköna :)

Idag gick jag faktiskt upp väldigt tidigt. Klockan 8 för att vara exakt.
Jag åkte för att gå på spinning på Friskis. Det var väldigt jobbigt men oj vilken bra start på dagen :)
Fast nu är jag lika trött som jag var igår.
Det enda som jag har att göra är att tvätta och det är snart klart. Ska läsa litteratur för kursen med.

Igår köpte jag lite grejjer på rean. En fin klänning på gina tricot och lite nagellack på åhlens. Jättebra nagellack från märket Viva la vida. Inte säker men jag tror att det är Isadora egentligen.. eller inte.. vet inte!

Här är lite bilder :)


Klänningen från Gina Tricot


mina naglar med den franska manikyr nagellacken från Viva la vida. en ljusrosa och en vit "tipp"färg
Rekommenderar jag att köpa om ni vill ha lika fina naglar?!!!

Ska slappa och sen hämta ut kläderna från tvättstugan.

Kramar

Finally the week ends :)

Smurfen sitter här bredvid mig och kollar kärlekssjukt upp till mig. Purr purr...
Det har varit en sjukt lång dag idag men inte mycket att berätta.
Måste bara säga att jag var nära gråten i skolan idag eftersom vi kollade på bilder som berörde av någon anledning och det var verkligen en del hemska. Jag vill inte lägga upp de här för de är verkligen jobbiga. Jag gråter inte för mycket men idag var det nära. Så jobbiga var de.

Idag blir det lets dance och gossande med smurfen, och så ska jag göra fransk manikyr. Ni får se bilder på dagens outfit och så imorgon. Jag har ingen ork till nåt idag.

Kram på er, vi hörs imorgon bitti :)

Sista lilla kraftansträngningen...

...innan jag kan andas ut igen. Jag är så förbaskad slut och stressad :S
Inte kul. Vad fan höll jag på med när jag inte pluggade ordentligt till tentan som jag ska göra om imorgon. Det här tar fan kål på mig. Men jag kämpar vidare.

Imorgon kväll ska jag verkligen bara ligga och dega och se på Lets Dance. Måste juh se Blondinbella :) Hon är så söt tycker jag!

Men idag har jag som sagt varit aktiv. Jävla anamma (om det är så man säger :P) Jag har varit på universitetet som jag berättade tidigare och haft en debatt om kommunikationsmodeller och sen gick jag raka vägen hem, åt lunch och fortsatte plugga. Vid fyra ungefär började jag se dubbelt och gick och la mig för att orka plugga fram tills natten. Jag vill hinna med så mycket som möjligt. Mitt eget fel att jag är så trött för jag kunde juh ha satt igång med det hela lite tidigare men jag har juh dessutom börjat på en ny kurs.

Som sagt imorgon!! Då ser schemat ut såhär.
1) Omtenta mellan 8.15 och framåt
2) Lunch och litteraturshopping (fick studiemedlen idag, yey)
3)Bild seminarium (tror att det faktiskt bara blir kul. Valde en bild där man ser hur Arvika var översvämmat. Fan jag måste kolla upp vilket år det var. Hmmm!! Kanske runt 2000? Samma år morfar dog? hmm... jag vet faktiskt inte. Det måste jag kolla upp

Och sen på kvällen Lets Dance och något gott att äta. Synd att det inte finns någon restaurang eller sushibar här i mitt område. Fan i jävla pissh-vete! Vill bo i centrum.. Bläää!! Har inte testat Sushi än men jag har inte träffat någon som inte tycker om det så jag vill testa. Jag älskar juh fisk så jag gillar nog Sushi...mums!!

Nu ska jag belöna mig med att se på Criminal Minds. Det är så spännande. :)

God natt alla ni som faktiskt ska sova i natt :)

Kramar

Home at last

Nu är jag hemma igen. Har varit i skolan och diskuterat en text. Det var väldigt kul faktiskt. Jag har blivit så aktiv att jag överraskar ig själv. Det är inte alls jobbigt att prata inför folk juh. Om man har något vettigt att säga och vet hur det ska komma ut ur munnen så går det juh jättebra. Specielt om man pratar som vanligt och inte försöker komma in i ett annat slags tal-sätt. Wooohooo vad jag tyckte om den lektionen. Helt otroligt. Sen tror jag att det hjälpte att vi gick igenom en väldigt intressant text av Stuart Hall. Han har skrivit den på ett väldigt konstigt sätt men om man analyserar texten så inser man att det faktiskt inte alls var så svårt.

Igår gjorde jag iordning en hel kostcirkel till kvällsmat. Kanske inte med rätt mängd av allt. Men oj vad fint och gott det var :)


Och så var det dagens outfit !


Inte särskilt imponerande hehe, men en favorit i repris.
Jag gjorde mig iallafall fin. Och jag gillar att gå svart och vit, det är en klassiker.

Fin bild va ? På måfå nyss när jag lekte lite med vinklar och poser :P
Mitt hår är så förbaskat fint när jag har satt upp det i en inbakadfläta under natten.

 Nu ska jag göra en Italiano, eller nåt, tomatoppa med mina left-over hemmagjorda köttbullar. Måste äta upp de idag :P
Smaskens!! Vi hörs senare...

Peace out!!

tills jag faller omkull.. pust!

Idag har jag haft en så himla lång dag. Vad fan är det jag håller på med ? :S
Först gick jag upp tidigt för att kunna träna innan 8 och det gjorde jag. Kände mig pigg trots bristen på mina 8 timmar och stapplade iväg till bussen... resten vet ni.

Pluggade och bloggade samtidigt hela dagen. Bloggandet är inte jobbigt men att koncentrera sig ihärdigt i mer än 4 timmar, med en liten choklad paus, tar kål på mig.

La ner grejerna för omtentan och började på morgondagens text som är på engelska. Det är juh inte engelskan som är problemet men upplägget av texten, den lilla stilen såhär sent efter en heldag och att författaren är en riktig flumm... Det han säger på tio/tolv sidor kan han säga lite kortfattat på en eller två.. HALLÅ?? Och sen ska jag svara på frågot om DEN texten.. Pust!

När jag började läsa texten började mina trötta ögon att se i kors och sen att falla ihop. Då gick jag till sängen och la mig där. Men sova gick inte heller. Tackar för att min kusse N ringde och var trevlig. Han fick upp både humöret och min energi.. Hehe! Tack!

Nu ska jag börja på frågorna. Men har ni någon gång under läxgörandet kännt att man verkligen inte vill? Att kroppen är så trött att det bara ryser när man tänker på att anstränga sig i en timme till?? Så känns det iaf för mig. GAHHH!! Sista timmen nu Steffi, sista timmen. Sen är det Top Model :D

Va? ska jag läsa en så här korkad (men intressant) text nu??
Hmm.. se hur trött jag är.. OKEJ! För min utbildnings skull.
Plus att jag skulle ha fått så jävla dåligt samvete för det imorgon och fått för mycket att göra då :S

Nu? Frågor! Sen? Top Model och sängen :)!!

God natt godingar

Kramar

Liiiiite sen LUNCH!?!

Jag har inte känt av hungern förrän nu så det fick bli en sen lunch :)
Det var sååå gott med nudlar.
 
Kan bara rekomendera att äta detta. Finns att köpa på ICA. Mumsigt. Godare än de i påse.. Vet inte varför.
Har fått min nya TIME. Ska öppna den ikväll innan sovdags. Interesting indeed!


Surfen kom juh såklart skuttandes in i köket när jag skulle hälla nudlarna i skålan.
Här pratar han:


"Mjau?!!" Är det där till mig? Det luktar gott?!!!!

Ska läsa morgondagens Originaltext och svara på lite frågor. Det får tidsmässigt gå före min omtenta. Imorgon är innan iövermorgon,, LOL

Kram kramLite mode för våren

Som jag har berätta tidigare så har Vogue lagt ut fem trender som kommer i vår. Och en som jag inte har nämnt än är Marrakech Express som kan förklara varför så många modebloggar pratar om kostymbyxor.
Började med att en av Olsen tvillingarna hade på sig kostymbyxor och kavaj på en tillställning vilket resulterade i att någon modebloggare (vem kommer jag inte ihåg just nu) skrev om att ha på sig kostym till Elle-galam ifall allt skulle skita sig. Hittar dock inte det inlägget nu.

Iaf så är det från vårens trend  Marrakech express som kostymbyxorna kommer ifrån. Väldigt fint i siden.

Här är tre ex:


ChloéDiane von Furstenberg

och sist en annan variant som kommer i den trenden.3.1 Phillip Lim

Visst är de underbara alla tre. Med rätt accessoarer kan nog vem som helst Pull it off!

Nu SKA jag plugga.

Kramar

Träning avklarat :D

Yes jag klarade det :) Tränade mellan 8 och 9 och oj vad kroppen gör ont nu.
Körde en halvtimme med kondition så nu jävlar ska jag bli redo för bikini säsongen som kommer med stormsteg enligt mig. Förra halvåret var juh helt bortkastat träningsmässigt. Det tog så himla mycket tid att få grepp om det nya livet och studierna. Nu när jag har flyt i det hela kan jag lägga ner mer av min lediga tid på träning. Jag klarar mig inte utan det.

Endorfiner kom till mig :) Jag älskar er

Ska plugga nu. Men måste nog duscha innan. Bloir lite äckligt annars. Haha!! Var så förbaskat på bussen. Kan de inte göra så att värmen regleras efter hur varmt det är ute? Jag trodde att jag skulle smälla av. Pust !!

Ha en bra dag :)Trötter, eller???

Jag trodde att jag skulle vara jättetrött efter nattens insomningssvårigheter men nu jävlar. Jag är riktigt pigg och längtar efter träningen. Synd att jag börjar tidigt på mina seminarie och föreläsningsdagar för träningen skulle man göra på mornarna.. Det är så skönt... Otroligt. Det är som gjort att göras på morgonen.

Sitter i sängen och skriver. Om tio minuter ska jag till bussen som går halvvägs till träningen. Friskis och Svettis ligge så förbaskat långt bort att jag måste åka buss halvvägs och gå resten. Tar juh för fan 40 minuter tror jag. Tänk om den kunde ha varit vid universitetet istället. Då kunde alla åka direktbuss dit.. haha!! bra för alla och inte minst för mig :P haha!!

Ser på The Voice just nu. Ett bra sätt att vakna.. Inte för att jag tycker att de verkar superstrukturerade men det gör juh inte så mycket nu på morgonkvisten. Bra tycker jag att det finns någon som är med och hjälper Sverige att vakna. Heja heja!!

Nu ska jag radera mejl och klä på mig raggisarna.

Kram kram

SER NI?? :D

Visst har jag gjort snyggt?? Mp3spelare och allt :P
Som sagt så lär jag mig mer och mer för varje dag som går :)
Ska lägga mig i sängen och läsa nu.

Ha en bra kväll :) Whats left of it. Och lyssna på lite musik vettja

God natt godingar :)

Obama och Beyonce

Såg just på Obamas tal vid Lincoln Memorial.. det var verkligen fint.
Efter talet sjöng Beyonce. Jag grät en tår då. Den massan av människor som alla var där för ett enat USA och som stöder den underbara Obama. Och Beyonce sjunger juh så otroligt bra.

Idag tar jag det lugnt. So long projekt antar jag. Jag är bara såååå trött idag och förtjänar en dag utan plugg. Haha! Visst är jag lat? Men jag tror att det blir lite läsande ikväll innan jag ska sova. det brukar bli det eftersom jag har lite insomningssvårigheter.

Förresten, är det någon mer än jag som är med i Elin Klings väsktävling? Jag hoppas verkligen på Valentino väskan. Jag älskar Valentino.

Not a black state, a white state but the United States Jag skrev om den lite. Obama sa något liknande som jag tyckte lät väldigt bra och inspirerande. Citera mig inte. Det är inte rätt. Men det underliggande meddelandet är detsamma.Ja var så glad på festen i fredags. Det här är en bra bild på min sinnesstämmning på festen. Det var så kul.

Måste börja ta lite bättre bilder, jag vet :) Ni ser juh inte hela min underbara glans. Haha!!
Som jag sa till J, Klart att jag är färgglad, jag ahr juh en så underbar personlighet :D

Nu ska jag äta en skål med sånna där nudlar som man gör på tre minuter. Jag tycker att det är gott men jag vet att jag kommer att vara hungrig om en timme igen. Tur att jag har choklad hemma.. Haha! Blir nog Choklad, choklad choklad ikväll, Mums

Men NU.. Nudlar

Hörs sen :) kramar

Mitt modeintresse

Nu har jag kommit hem efter en tvåtimmars föreläsning på Universitetet. Det var som vanligt väldigt kul och intressant. Oj vad jag har kommit rätt. Frågan är istället vad jag ska rikta in mig på efter de här åren.

Jag börjar juh allvarligt tänka på mode. Som jag har nämnt tidigare (tror jag) så har jag ofta fått höra att jag vet vad som är snyggt av sådana där kvinnor som shoppar det nyaste och snyggaste hela tiden. Men ska jag verkligen förlita mig på den referensen? Jag tycker att mode är konst och jag tycker om vad jag tycker om. Det är ofta väldigt individuellt. Om jag tycker något är fult så säger jag det. Om någon vill veta vad jag tycker så säger jag det även om det den personen har på sig är det "nyaste modet". Sen är det också skillnad på mode och mode. Haut couture och vardagligt mode. När det gäller de stora designrarna som t.ex. Oscar de la Renta, Valentino och Coco Chanel så är det verkligen sällan som de har fula grejer. På catwalken kan jag dock tycka att sammansättningen är lite konstig ibland, och det står jag för  men de enskilda plaggen är i rätt kombination det underbaraste; fina tyger, bra sytt och skönt att ha på sig.

Som sagt så har jag ett brinnande intresse för mode och följer också de största modebloggarna här i Sverige. Men jag låter det inte stiga mig åt huvudet. Jag kan bry mig mycket om hur jag ser ut men jag kan även gå ut i mjukis tillsammans med uggs när det är kallt och jag är trött. Jag har nuförtiden inga som helst problem med att gå utan smink, vilket jag är stolt på mig själv för (för det var ett stort problem som jag hade förut) Sålänge som något är lagom och inte tar upp hela livet så är det bra enligt mig.

Jag är som sagt väldigt mångsidig och brinner lika mycket för djur som för mode därför skulle jag aldrig ha på mig en riktig päls. Dock kan jag tycka att en fuskpäls kan vara snygg. Nemas Problemas. Djuren går före modet, ALWAYS!

Smurfen (min sötnos till katt) ligger nu på sängen efter ett jätteskutt från mitt lilla IKEA bord vid fönstret. Han är nöjd och belåten.

Förresten har ni märkt att jag ahr lärt mig att göra hyperlänkar. Klicka på "smurfen" så får ni se hans bilder på hans egna lilla blogg. Inte många bilder men de som är där räcker för att på en inblick i hans liv :P

Ska laga lite sallad nu och kanske lite Bacon. Måste få i mig det nödvändiga. Speciellt om jag ska träna idag :)

Kramar

försov med flit...

Jag gör så ibland. Jag ställer klockan på två timmar innan jag måste gå hemifrån för att verka ambitös och sen ställe jag om klockan när den ringer och har till slut bara en timme på mig. Tur att jag inte behöver hoppas in i duschen idag.. Då hade jag säkert sprungit till skolan i bara handduk.. haha!! Nej men jag hade känt mig lite äcklig på väg till skolan iaf.

Äter min müsli nu och funderar på vad för t-shirt som jag ska ha på mig... Hmm!! Varm måste det vara. Iaf rätt så eftersom jag har en rätt så varm kappa. Hatar att frysa. Det är det värsta jag vet. Fast igår hade temperaruren ökat igen att det blev som en slags chock för mig.. haha!! Hade på mig dunjackan då och det slutade med att jag var tvungen att haden öppen när jag gick ute och att jag tog av mig den på MAXI. Ska verkligen "lyssna" på termometern idag. Det står att det ska vara nollgradigt. Lyssnar idag då. Kappa och ugs! Men den jävla t-shirten då... Hmm...

Nu ska jag bädda sängen och klä på mig. En halvtimme kvar sen ska jag vara redo att gå. Börjar prick idag och inte kvart över som vissa andra dagar. Konstigt. Men men,., planering även om det knastrar i mitt huvud nu.. Haha!! Av allt tänkande alltså. Måste gå nu, annars blir det inga kläder. Kan inte göra två saker samtidigt.

Kram kram

Är jag den enda ?

Ser just på Lipstick Jungle.. Har läst klart det som måste läsas klart. Okej det var en liten lögn eftersom jag ska läsa klart den HELT sen.
Men jag är väl inte den enda som ser på Lipstick Jungle`?

Fortsätter nu.

Ha en bra kväll :)

Kramar <3

Ett eget litet projekt

Jag måste ta en paus från det jävla pluggandet.
Jag har börjat ett litet projekt nu lagom till all litteratur som ska läsas.
Som fulltids student sägs det juh att man ska lägga ner 8 timmar per dag på pluggandet så det ska jag försöka. Den enda tiden som jag får dra av är tiden som är under föreläsning eller under seminarium.

Jag läste på Nils' blogg om att han har så svårt för att hålla sig till sina planer att lägga ner tid varje dag för pluggandet så att det inte ska bita honom i baken sen (mitt ordval) Jag kommeterade att jag höll med. Men det gav mig en idé. Varför inte försöka. Iaf en vecka?? Så idag är första dagen. Jag tror personligen att jag kommer lägga av i förtid. Typ i kväll vid nio. Haha!!
vi får se.. Nu ska jag lägga upp lite fulgulliga bilder på mig. Haha!

Först lite försenat från igår då jag gick och tränade.
Jag i träningskläder:


Och jag i -2 oc en massa vind (vilket ni ser på halsdukens vinkel)

Jag hade glömt mössan. På den kallaste dagen hittills.. Klantigt som in i helskotta :S Så sjalen fick duga eftersom det kändes som om mina öron skulle ramla av annars.

Sedan min "outfit" för idag. Ful pose men i ser detaljerna :P


Tights: Lindex
Klänning: Mango <3
Polo: H&M

Nu blir det nästa ryck. Självdicsiplin är det som gäller
Kom igen StefaniePust!!

Nu e jag tillbaka efter en rikigt lång dag.
När jag kom till skolan skulle vi börja efter en timme, vid tolv alltså.. Sen insåg vi alla att vi började ett istället :P
jobbigt värre.
Föreläsningen var egentligen bara en intro till den underbara nya kursen Text och Bild. Det vi kommer göra är att gå igenom texter och bilder :P obvious, eller hur?
Sen stack jag hem och hämtade filmer och busskort och pallade mig sedan iväg till bussen. Väl inne i stan gick jag förbi älskade Bianco och sedan stack jag iväg till nöjesbutiken för att lämna filmerna som jag hade hyrt åt kusin och mig på söndag. Det var bara två minuter kvar tills bussen skulle gå och jag rusade iväg, så fort man kan med slask på vägarna.

Kom iaf fram till MAXI till slut och handlade i lugn och ro. Tog till och med en vagn så att jag inte skulle behöva böja mig ner till en korg när jag omarangerar mina påsar. Jag kör juh med en sådan där scanner. Riktigt fiffigt. Går väldigt fort då.. eller ja, det kan det göra om man inte tar det så försbaskat lugnt som jag gör.. Men det är väl det fina med att vara helt själv när man handlar. Man kan tänka efter och ta det lugnt.

Tog mig två bussar att komma dit och två bussar att komma hem. Men det är det värt. Billigare och mer urval. Jag önskar ofta att jag bor lite mer centralt... Får se... Kanske flyttar jag in till stan till en större och bättre lgnht nästa år isf. ?!!

Ska plugga och planera nu.

Kramar :)

Tack för kommentarerna igen. Det gör det lättare för mig att se vem som läser mina inlägg :)

Godmorgon världen

Nu sitter jag här i min morgonrock och har just ätit klart min skål med fil och müsli. Hehe!! gott men det ligger alltid som en sten i magen på mig. SKa strax fixa lunchlåda och sen väntar duschen. Kursstart i Text och Bild.. Kanske äntligen nåt jag kan glänsa i??

Har fortfarande inte kommit på vilka av skorna jag ska köpa.. Kanske ska kolla plånboken först?? Pengarna kom inte idag vilket betyder att det inte (som tur är) blir något impulshandlande. Skönt på ett sätt... för en strategi måste jag skaffa när det gäller pengar. haha!! Ska nog gnola lite på min budget sen och lägga in lite övrig utgifter. Sånt som man aldrig planerar?!!

Läste igår att det finns börsmän (sånna som har en massa företag och jobbar inom börsen) som tar livet av sig eftersom de förlorar lite grann under lågkonjunkturen. Undrar om det är mycket de förlorar då? Men det verka liiiite knäppt tycker jag. Allt går juh för fan att fixa. Vem behöver flera miljarder för att överleva??Tydligen hade de lite för mycket press på sig :S

Ska skutta vidare. Vad fan ska jag ha på mig?

aja,,, skutt skutt, hörs i eftermiddag  :)

Kramar

nya skor?

Kollade just runt på min favorit affär när det gäller skor; underbara Bianco. Därhittade jag såklart de skor som skulle gälla för iår. Men jag kan inte bestämma mig för vilket par jag ska köpa denna månad! Vilket par kommer jag behöva mest nu?

Antingen blir det mockaskor i western stil som är väldigt moderiktigt och ser sköna ut eller ett par höga ankelskor med mycket snörning i svart läder? Båda är juh så himla underbar och rätt just nu.

Kan ni hjälpa mig?


Mocka skorna i westernstil. Diskreta och underbara. Sköna att gå i kan jag tro.

Eller

Jag älskar båda. Jättesvårt :S

Snälla hjälp mig.

Kramar


Träning, "check"

Det var så underbart skönt att träna idag. Första gången efter jullovet. Jag behövde det för min endorfin-halt. Nu är jag glad, slapp och mätt.. Åt just lite Gulasch. Mums.. Fast lite starkt är det alltid, har i lite mjölk då :P

Om ni vill vet :P mitt träningsschema (självkonstruerat)

1. Uppvärmning med 15 minuter Wave (Puh!!)
2. Benmaskiner. Vet inte vad de heter. 10 kilo i 3 gånger 20 upprepning.
3. Armar. biceps. Även där 3 gånger 20, sen överarm; 3 gånger 10. Jag har inte byggt särskilt mycket där så jag börjar långsamt.
4. Springa 5 minuter med långsam upptrappning och nertrappning. En intervall med andra ord

CC (C's nya smeknamn) ska lära sig att thaiboxas hos mig på Onsdag. Ska bli kul att lära ut mina kunskaper. Vi kommer nog börja lätt med baskunskaper i spark och box. Hihi!! Roligt värre.

Nu ska jag göra en plan för studerandet innan Omtentan på fredag. :S Inte kul att behöva göra omprov men jag had verkligen noll lust eller ork med ett prov innan jul. Det är min ursäkt. Sen är det Bones och sist men inte minst Burn Notice :)

Tack alla ni som har kommenterat. Verkligen kul att få lite feed-back av andra bloggare :)

Kramar

Breakfast at Stefanies

Inte bloggat på ett tag, eller ja, en dag :P Sitter i min säng med smurfen vid fotändan och har nu uppdaterat mig med mitt älskade Bloglovin. Tänk att jag bara varit med där i en vecka och ändå kretsar nästan all min Internet-tid runt det. Haha!! MEn hur ska jag annars keep up :) JAg tycker Blondinbella bara är för söt och snäll och väldigt trevlig. Hejar på henne på alla sätt och vis.

Om en timme ska jag åka med bussen till friskis och träna med C. Så det ger mig tid att uppdatera er lite (vilka ni nu är :P)
Igår var jag över till min kusin N och såg på film. Bäda var väldigt trötta efter J's going away/fölsis fest och kanske liiiiiiite bakis. Men det var nog mest han.. hehe!! Jag höll mig "rätt så" nykter. Jag är så emot att supa skallen av mig numera att jag av ren illvilja håller mig borta från vinet efter ett tag.

Jag kan erkänna lite mer direkt nu att jag har hållit på med e-dating. Men vet ni, hur mycket jag än vill tro på att man hittar någon på det viset så funkar det i grund och botten inte. Inte hittat någon "Prince charming" än iaf. Får nog göra det på det gamla hederliga sättet. Leva och bara låta det gå somdet går... Jag är juh inte desperat heller... Så varför hålla på som om.. Nu ska jag iaf lägga av med sidorna.. Jobbigt värre och inte värt det.

Ska sätta på mig träningskläderna nu. Stackars sömntutan smurfen kommer säkerrt vakna av det.

For your amusement kommer det igår-dagens outfit. Om man kan kalla mina klädval det.. haha!!Lite suddig jag vet.. men jag har fortfarande inte skaffat AA batterier.. Kanske imorgon.. ifall jag kommer ihåg det.

Kram 

En egen liten session

När jag hade sminkat klart mig tog jag några bilder. De blir alltid bäst när sminket fortfarande är "färskt".
Jag börjar lika min mor. Hon gjorde ett modelljobb en gång med latex och väldigt starkt smink. Jag har varken latex på mig eller särskilt starkt smink men jag tycker att jag liknar min mor mer och mer när jag har smink på mig.


Ni som känner min mor kanske ser likheten? Hehe!! roligt tycker jag. Ingen tvekan om att jag är hennes dotter :P

Här är en där jag är mer mig själv


Som ni ser så har jag inte orkat klä mig eller fixa håret än men coolt blev det änd.

Kram


Äntligen :)

Imorse innan jag gick för att tvätta så kom min efterlängtade klänning :) wohoo.. förmodligen blir det den ikväll.. Fast den känns lite för fin.. Fast vem ska annars bli kvällens stjärna.. haha!! nej då! Jag kommer säkerligen inte bli den enda som är fint klädd..Jeane Blush Mini rosett klänning

Jag tycker att den klänningen liknar en cocktailklänning :) Får se om jag har på mig den ikväll.. Det är juh så himla kallt så det kanske vore vettigare om jag hade på mig mina "läder" tajts och någon klänning över.

Sedna åt jag iaf frukost mellan att tvätten skulle slängas in i maskinen och att den skulle torkas.

Såhär såg min frukost ut :


Vacker blå skål va? "Fniss"
Teet var dock kallt för jag drack det som var kvar i termosen från igår kväll.
Men nu till lunch gör jag nytt.

Ha en bra dag :)

Kramar

VOGUEs nya trender

Vogue har tagit fram olika såkallade trender som sägs kommer komma i år. Två som jag tycker verkar lovande är trenderna Godess Worship och Geometry lessons. Namnen på trender säger rätt mycket.  Kolla på Style.com så får ni se de andra trenderna med.


Exempel på mode i trenden Godess Worship borde förklara.


1
. Den underbart svallande svarta klänningen är gjord av designern Andrew Gn (Nej jag har inte stavat fel)
2. En lite mer tajt klänning gjord av den gudomliga Christian Dior (märks det att jag älskar Dior?)
3. En mjukt flytande rosa siden(?)klänning gjord utav den inspirerande Elie Saab

Exempel på den andra trenden, Geometry Lessons...1. Raka former formgiven av den fantastiske Oscar de la Renta
2. Vit stilfull klänning med lite veck utav Salvatore Ferragamo
3. Stella McCartney fångade mig med denna nätta klänning

Jag vet vilka som blir mina favoriter, och det vet ni med om ni läste ordentligt på mina beskrivningar. Vilka gillar ni mest?

Nu ska jag snart sova. Mina öfonlock faller snart ihop. Men jag behövde lite mode innan jag kunde drömma om de :P

Sov gott älsklingar

Det började snöa

Jag kommer tyvärr inte lägga upp fem olika förslag denna gång.. men två som jag kan välja bland för imorgon kväll :)

Först ut är dagens klädsel (även om jag inte vet om ni bryr er) Alltid kul med bilder va?!!


Den är lite oskarp men funkar ganska bra tycker jag :)
Byxor: NU
T-shirt: Carlings
Kofta: Camaieu
(Nagellack: HM) :P

Jag har två alternativ till imorgon. Först ut är Latex/läder inspirirade tajts från Lindex, med blå sommarklänning från JC och skor från Footnews. Skärpet vet jag inte var det kommer ifrån

Andra möjligheten som skulle se lite finare ut vore min nya klänning från MQ. Det är en Marie-Louise klänning i svart av märket ZOUL. Jättefin och skön. Har bara en bild på den och det är ingen bra bild. Men en bild är alltid en bild.


Nu får jag svara på lite mail.. Såklart att just den enda dagen, då jag har varit hemifrån i drygt tio timmar, kommer det en massa mail :S
Har varit med J och S hela dagen. Duktiga J klarade 61 av 65 på sitt teoriprov för körkortet... Duktigt :D

Nu ska jag grubbla lite mer på vad jag ska ha på mig imorgon :S hm.. kan verkligen inte bestämma mig.. Och fixa naglarna var det... puhh... svara på mail, fixa naglarna och fundera på klädsel.. Kan det bli mer I-land?

Ha en bra kväll :) Kramar


Min fiiiiina klänning

Nu har jag beställt klänningen..  Kunde inte hålla mig... Det får bli min födelsedagspresent från mig lite i förskott :)
Den är juh så fin :)
Har inte hittat någon bra bild på den förutom från hemsidan där jag köpte den ifrån men jag kan juh förklara. Den sitter åt, är svart och har en rosett fram. Den har inte några axelband men armar på sidorna... hmm.. vet inte hur jag ska förklara.
Får visa en bild på mig med den på när jag har fått hem den. Liiiite hoppas jag att jag får hem de innan fredag men det är nog lite för ambitiöst.. hmm.. vi får se.

På fredag ska jag iaf på en födelsedagsfest. En tidig en. J ska juh flytta till London :( (kul för henne, mindre kul för mig)
Hoppas hoppas hoppas att jag får klänningen innan dess.. det tror jag inte men det skulle göra det hela så mycket enklare.. Vet inte alls vad jag ska ha på mig.
Jag tror jag ska göra en Emma sen (Emma från EmsEdge, Elin klings assistent) Ta på mig fem outfits. Då kan S ta kort på mig med :P haha!! personal photographer :P haha!
S kommer till Bergvik om en timme ungefär.. så jag får dra på mid lite kläder och göra mig lite fin nu :) Fast fin är jag väl alltid.. haha!! Mitt självförtroende är på topp just nu...

Ha det så bra så SES (fem outfits var det) ikväll.

Kramar

Jag vill SOVA


Som jag sa till C idag så har jag sömnbrist, fast egentligen har jag insomningssvårigheter.
Jag vet att det inte gör något just nu eftersom jag ändå inte har nåt att gå upp till förrän på måndag men det känns ändå dumt att inte kunna sova på den tiden som alla andra verkar sova.

Men vad jag då kan göra är att berätta om mina sido-fynd på nätet. Där man kan hitta världens snyggaste saker.
Jag letade efter snygga bikinis för sommaren. Varför vet jag inte men jag hittade ett antal märken medan jag letade på Nelly.com
Första märket jag hittade var VITAMINA
De har underbart badmode :)

De här två kan man köpa på Nelly.com men det finns en massa andra som också är helt underbara.


Märke nummer 2 är Rare
Där hittar man jättefina festklänningar och annat smått och gott


Sista märket för idag är nog favoriten och det är inget mindre än märket Jeane Blush
Där hittade jag min cocktailklänning som jag letat efter så länge, men den lägger jag inte ut här. Ni får fästa blicken på en annan goding från Jeane Blush ist. från samma collection.


Jag tycker alla tre borde få första plats...

Oj jag glömde juh helt..

Om ni vill hitta fina bikinis så kolla in Salinas. De är inspirerade från Rio de Janeiro. Mums säger jag.
Orkar dock inte lägga ut bilder på de... Ni kan kolla själva :)
www.salinasbikini.se

Nu ska jag försöka sova ikapp surf. Fast det är helt omöjligt tror jag.. han sover juh hela dagarna. Jag tror att han sover på dagen för att ORKA sova på natten.. haha!!

Kramar

 

Ser ni :)

Titta vad fint jag har gjort.. Första steget mot en finare blogg :)
Jag vet att min Stefanie NU inte sitter rätt än, men jag kan juh inte lära mig allt på en gång
Jag kommer nog ändra min header ett antal gånger till tills jag är helt nöjd men det här är juh ändå en början

Ha tålamod mina kära vänner, även om mitt rinner ut snart


Vårstädning del 1

Idag har jag varit sååååå duktig enligt mig :)
Först gick jag och handlade klockan 12
Sen gick jag ut med soporna
Och sist av allt omorganiserade jag i mitt lilla skafferi.
Vad glad jag blir av ordning. Helt otroligt.

Ikväll ska jag träffa en vän :)
Det ska bli intressant.

Hörs senare igen.

Kramar

Lipstick Jungle liknar...

Kollar just på Lipstick Jungle. Visserligen är den bra men den liknar Cashmere Maffia oerhört. Samma slags karaktärer och lika fint mode. Undrar om de också lägger ner efter en säsong?

Jag tycker iaf att det verkar kul. Sådana där program kan jag inte slita mig ifrån.

Ska se vidare nu,

Kramar

Om en dag kunde vara gullig...

...skulle det vara den här.
Jag mår så himla bra idag.

Dagen började med en dusch och lite frukost
Jag vet inte varför jag gilla den här dagen. Den är helt enkelt gullig.
Jag har en känsla av lycka och mys inom mig, 
Det där lät smått erotiskt men så var det inte menat.

Nu sitter jag på min säng och ser på en film.
Mitt rum är upplyst med ett värmande skimmer och surfen ligger på sängen och snarkar.
Jag tror att min "gulliga" känsla kan ha att göra med att jag kom igång ordentligt med min hemtenta.
Vad jag har haft ångest och herrejävlar vad jag har oroat mig.

Nu har jag skickat den del jag har fått ihop till min mor som lite peer-editing.
Bara så att jag får veta om jag har skrivit så att vanligt folk kan förstå.
Jag hamnar ofta i mitt egna huvud när jag skriver något.
Får se vad hon tycker.. Jag är iaf rätt stolt redan.

Ska se klart filmen nu. Ser på Love and other disasters.
Ha en bra dag.
Hörs ikväll

Myskväll kan börja :)

Nu är jag hemma igen. Usch vad det  var kallt att gå hem.
Ja man pluggar alltid bättre runt andra som också pluggar.
Bibblan är ett sådant ställe :)

Nu ska jag börja härma lite olika bloggare med initial-namngivandet.
Just so you know.

Ikväll hade jag egentigen tänkt att läsa lite.
Men jag kan inte bestämma mig för en bok.
Antingen börjar jag på sista Harry Potter boken eller fortsätter på Diana Gabaldons bok.
Så fantasi på ett eller annat sätt. Men vilken?

 


Hoppas att det ordnar sig.
Ha en bra kväll :)

Kramar

KAU och regn

Fy fan vilket jävla väder. Vaknade kvart i tio och trodde att det fortfarande natt. Inte kunde jag tro min klocka med tanke på att mitt rum fortfarnade var så mörkt som när jag la mig. Det gråa disiga vädret ute hade tagit sig in genom fönstret. tur att smurfen var på myshumör och att det finns mysig ljus i form av lampor. Det var verkligen inte kul att gå upp.

Nu sitter jag på universitetets bibliotek och kan inte skriva mer. Jag tycker att jag plågar mig själv när jag sitter och pluggar på en söndag. Har suttit här i tre timmar snart. Jag tycker att det är rätt så duktigt av mig. Men ärligt ? vad ska jag göra hemma? Ska försöka skriva sista timmen och sen gå hem vid fyra tror jag. Orka dra ut på tiden. HAr juh faktiskt två dar till och jag är halvvägs klar med tentan nu.  Om jag skriver andra hälften imorgon och sen fortsätter med att finslipa den så blir den nog bra till slut.

Min choklad är snart slut med. :( Då kommer jag ändå inte orka sitta kvar. Min mysgenerator måste laddas upp igen.
Snart är jag hemmahos smurfen igen. :) Och då ska jag mysa.. hmm.. kanske ska läsa lite i en bok idag.. Tvprogrammet är så himla dåligt nu efter jul. Bara Bones och Burn Notice att se ikväll.

Ha en bra dag :)

Kramar 

10nde Januari 2009

Hejsa hoppsan :)

Sitter och kollar på film. Marilyn Monroe i Seven year itch. Underbara filmer som jag fick till jul :) Tack tomten, LOL
Hon har så underbara kläder i den filmen.

Tänk om jag skulle kunna få tag på sånna klänningar. Men en sak vet jag, Blondinbella fixar alltid att hitta sånna klänningar som jag vill ha i sthlm. Hon hade på sig en underbar silvrig klänning på nyårsfesten. Hehe!! Men hon har juh en ganska mycket smalare kropp.

Kanske jag ska börja med samma salladsdiet som jag brukar ha på somrarna. den verkar Bella också följa och om man ser på hennes kropp verkar det funka. Det gjorde det för mig med i somras. synbart faktiskt. Jag kommer ihåg att Sandra och Jessica kommenterade om min smalare figur i höstas när va hade setts för första gången efter Frankrike resan.
Ska testa det nästa vecka.

Nu undrar ni säkert varför just nästa "vecka"? Jo det är juh så att jag faktiskt handlar en gång i veckan. Onsdag är det shoppingdag igen. Hehe! Då ska jag handla sallad och fetaost. Och nytt te och saft. Nu ska jag dricka mycket vätska i samband med början på träningen. Om jag då också börjar äta sallad under dagarna med bönor och feta så får jag i mig det jag behöver. Kanske sådana där fyrkantiga brödbitar. Krutonger?? Kanske så de heter.  Det blir en bra mix. Lite bönor, krutonger, salladsmix, grönsaker och feta. Mums... det blir nästa veckas experiment.

Idag hade jag en upplevelserik dag :) Var på IKEA med Nick och min morbror Peter. Min gulliga kusin Nick har nyligen flyttat hit från USA. Han är en så lugn och snäll människa. Roligt att ha honom nära här i Karlstad. Äntligen börjar mitt liv i Karlstad ta form :) Nu har jag en tränarkompis, mina studier är roliga och får fart på min hjärna.. haha!, och nu bor mina gulliga släktingar här med. Kanske borde börja hänga med någon crowd för att få lite socialt liv på helgerna. Ska jobba på det :) haha!!

Här är två bilder på mig från idag. Gulliga kläder va?En kombination av långärmad tröja från Cubus, en klänning som jag köpte i somras, och tajts från 80talet och så lite raggsockor fast de fick jag av en kompis. det är min lägenhet i bakgrunden :) självfalletOch så vandrade vi runt på IKEA i tre timmar, mellan tre och sex på kvällen. HAHA!! Roligt var det. På slutet gick det något konstigt larm. De sa nåt i stil med att det var något tekniskt fel som krävde att alla skulle ut ur affären. Vad kunde det ha varit? Att möblerna blev vilda och attackerade kunderna? Det var tydligen inte så farligt för vi stod bara ute ett par sekunder.

Nu ska jag njuta lite av Marilyns gulliga karaktär i filmen.

Kramar

2008 sammanlagt i min värld

Här kommer lite bilder från 2008 i tur och ordning.
Det hände mycket under året.

Innan studenten hann jag med att åka till min mammas moster Kikki i Dala Floda där vi skulle fira avskedsfest.
Det var i April
Jag stötte på mina två Hedvig:ar
Första Hedvig, min tremänning på 5 år


Sedan var det min gulliga vän HedvigVi hade väldigt kul den kvällen. Dansade ända in i morgontimmarna till ett afrikanskt band. Haha!!

Nästa resa innan studenten blev till Benidorm, Maj
Där hade vi en massa kul. Lite för mycket för mig. Haha!! Kommer ni ihåg, Sandra och Jessica?! :P

Jag har inte deckat, eller druckit för mycket. Ville nog bara se hur min hals ser ut när huvudet är böjt bak.. Haha!
Vi hade hursomhelst väldigt kul.. Men jag har aldrig gjort bort mig så mycket på så lite tid sen dess, eller innan dess.

Sedan var det studenten som följde. Inte för att jag tyckte att det extremt kul men ett slut på lite saker var det iaf.
Tyvärr har jag inga bilder på det.

Nästa resa började i Juli. Till Nice denna gångOch sen dess har jag bott här i Karlstad. Jag och surfen helt själva.Ska vila lite nu och gossa med missekatten som verkar otroligt kelsjuk.

Kram

On the road again

Nu har jag äntligen kommit igång med min tenta.
Jag tror att detta mirakel kan ha att göra med att jag flyttat hem igen.
Hoppas att jag blir nöjd med den innan jag ska sova.

Smurfen ligger framför mig på sängen och njuter av lugnet tror jag.
Han var väldigt duktig imorse när vi åkte hem. Pep bara lite men var rätt lugn.

Over and out

Hemma i K-town igen

Nu har jag äntligen anlänt till min underbara lägenhet igen.
Packat upp allt och surf är nöjd. Just ätit lite lunch. Fast det var verkligen inte gott.. Åt en skål med findus köttfärssoppa.. Blää.. Tänker jag aldrig mer köpa. Nu mår jag illa istället. Vet inte vilket jag föredrar, att vara hungrig eller att vara illamående.

Nu ska jag börja plugga så att jag kan visa något till min lärare imorgon.. hmm...  Önska mig lycka till :S

Ha en bra dag :)

Kramar

Lovin bloglovin :)

Jag har hittat en grymt bra sida. Visserligen fanns det väl redan men nu kom in i mitt liv. Äntligen kan jag följa mina favvobloggar på samma ställe enkelt och smidigt. Gör det ni med.. hehe!!

Jag kan verkligen inte somna just nu. Jag är så orolig här i arvika... Känner mig inte det minsta lugn här.

MEn imorgon bär det juh av mot karlstad igen. Hoppas bara att pappa inte blir sjuk under natten. Hans sambo har kräksjukan och det skulle verkligen vara typiskt mig om jag inte skulle få skjuts imorgon och istället måste släpa allt på tåget. Plus att surf då måste stanna i arvika... Och det skulle betyda att jag måste vara själv i min lilla lght :S

Jobbigt. Men, hoppas hoppas.

Nu ska jag snoka omkring lite till på bloglovin och sen försöka sova.

Kramar

 Följ min blogg med bloglovin

Något händer iaf

Även om det inte var mycket som hände idag fick jag ändå mer gjort än om jag hade slappat hela dagen. Självklart.

Gick upp tidigt för att kunna åka med pappa ut i den, nu kalla, naturen. Även om det är onaturligt kallt ute är det ändå vackert. Alla träd var vita och det var gräset och skogen och husens tak med. Lät lite poetiskt va :P haha! Man kan juh fejka det iaf.

Så hos pappa skrev jag ner lite idéer för minn tenta som jag fortfarande inte riktigt har börjat skriva på än. Även om min hjärna vet att den först MÅSTE vara klar den fjortonde och att den åttonde bara är till för lite handledning så kryper det ändå i mitt skinn. Lite dåligt samvete har jag för att jag inte har börjat tidigare. Usch! Och utvilad är jag inte heller eftersom mammas upblåsbara säng som hon har åt mig är så himla jobbig. Varje natt är en kamp mot ont i ryggen och mot att inte sova för lite. Kan inte somna på nätterna för att jag är så otroligt understimulerad om dagarna.

Nu har jag klagat lite och skrivit av mig om dagens problem. Alla har väl några oviktiga i-landsproblem. Vissa mer patetiska än andra. Jag ligger nog mittemellan... :D Haha!!

Planer för imorgon ifall någon bryr sig:

1) Gå till mormors lgnht med lite mat
2) Städa där och
3) packa inför onsdagen
4) Gå hem till mamma igen
5) Plugga resten av dagen och skriva ansökningsbrev för sommarjobben jag ska söka här
 6) Planera lite för hela terminen

Det var väl det viktigaste. Nu ska jag se klart på scrubs och sen försöka somna någon gång.

Sov Gott :)

nu var det ett tag sen :S

Jag tänkte skriva för någon dag sedan men det blev aldrig så för jag har faktiskt inget att berätta.
Fram tills skolan börjar igen ska jag helt enkelt bara slipa på min tenta och det är några dagar kvar. Imorgon hade jag tänkt att börja skriva lite lättt. Får se hur det blir för jag ha ingen hypotes till min fråga än. tyvärr. Trodde att jag visste precis men nu är jag mera osäker.

ska se på tv med mor min idag. som alla andra dagar. Men när ska jag annars ägna mig åt mitt älskade filmtittande?

Nu ska jag dra... På torsdag är jag hemma i Karlstad igen så då blir det en förbättring av mitt bloggande igen.

ha en bra helg.


Kramar


RSS 2.0