Just Waiting

Hej Hå...

Idag var det
inte mycket som hände. Jag vaknade av att min katt väckte mig.. hm,... kanske borde lära honom att det fortfarande är sommarlov...
Som sagt, hände det inte mycket idag. Va på banken, åt med farsan på Mulan, köpte en mus åt min dator som senare ändå inte funka, spelade lite aliendataspel, gick ut med elina och fika, gick och hyrde film och till sist såg på den.
Det e vad jag har gjort idag...

Annars har jag fått ett jobb av min pappa för en vecka i November. Ska till Berlin och vara Hostess på en mässa för hans företag. Hälla i Kaffe åt företagsmän och försöka sälja deras affärsidé. Ungefär. Kommer nog bli tråkigt fast jag får iallafall se Berlin för första gången.

Jag väntar just nu bara på att skolan ska börja igen för jag har en del att göra där och vill bara ha det gjort. Håller på och skriver klart ett av många arbeten under tiden och fixar med papper som ska in när jag börjar. Ska bli kul att se alla igen fast det känns inte som om jag haft ett helt sommarlov. Det har gått så fort.

Nu ska jag gå och läsa en bok och sen snussa....
Sov gott
Klart slut

MF Sunday

Tjing Tjong!
Igår va det lördag då... Antagligen :P eftersom det e söndag idag.
Va F'** ska man göra när man  inte har råd att gå in på Hamnfesten och det är där allt händer hela F****** helgen? Joo, man går till fyrans. Blää... e trött på det stället fast det e soft att man kan vara där när man inte har någon annan stans att gå. Skitbra pizzor har de där med :) Ganska okej ställe med andra ord men på längden kan det bli tråkigt.
Även fast jag inte vill ha alla läxor igen så längtar jag lite till skolan för då börjar det normala livet igen. nu under sommarn känns det som om allt e på HOLD! folk e borta, och man har inget att göra på en regnig dag. Men en gång om året får man juh ha lite tråkigt. Ska inte klaga...
Igår hände inte särskilt mycket. Bara gick och hämta Gandi i Dottevik, ja, till fots, och på vägen blev jag biten av 20 myggor på en gång. Akta er när ni går förbi reningsverket på kvällen. Otroligt mycket myggor. Iallafall så hämtade vi gandi, drack några cider och när vi hade gjort oss klara hos Elina gick vi ut.
HAHA!! en jätterolig grej hände när vi satt i parken och lekte en lek. Vi satt där vi fontänen i stadsparken och plötsligt kom det ett gäng med tjejer och killar som börja strippa på andra sidan om fontänen. Tjejerna hoppa i med bara string och BH och killarna i bara kalsonger. Herregud vad de måste ångra sig idag :D haha!! Det va folk som tog kort på det också. Den som va värst va nog ändå nån svenne som drog av sig ALLA kläder och hoppa i fontänen. HAHA... inte så snygg heller tyvärr. AJa,,,, en rätt rolig början på kvällen. När vi tre va lite lulliga till slut gick vi in till stan. Vi satte oss på fyrans som sagt och efter ett tag kom det också mer och mer folk. Vi hade rätt roligt till slut. Synd bara att Gandi stack så abrupt. Hmm.... 
Nån gång vid ett  gick vi på stan igen och kolla läget och till slut satt vi på Viktors och åt pizza. Just då va det gott men jag ångrar de där bitarna fortfarande. (Brukar inte äta sånt :S)

Idag slappade jag bara framför datorn. Hade laddat ner en del Marilyn Monroe filmer. Jag älskar henne. Hon e så duktig. Och nu sitter jag här och skriver. 
Ska gå och köpa kattmat till min lilla älskling Surf nu. 
Hade gôtt gott folk...
Här är han. Surf, min stora Katt. Jag misstänker faktiskt att han är en Skofetischist. HAHA!
  hm... Snark!!!

hej hopp!
Nu ska jag komma igång och skriva. Känns inte som om jag har varit så himla aktiv... Hehe! Kan bero på att jag inte har varit det.
Iallafall. Jag har varit i Tyskland i fyra veckor nu och ingenting har ändrats i den här sketna stade (om man kan kalla det stad) och jag vill inte vara här. Jag trivdes verkligen där nere och har värsta möjligheten att bo där senare. Skulle juh vilja flytta dit nu.. Jag ville aldrig åka tillbaka hit. Realiteten gör för ont.
Nu kommer ännu ett år med stenhårt plugg. Hejdå sociallivet!! Men det är värt det antar jag. För annars skulle jag säkert inte ha samma möjlighet att flytta härifrån för gott om ett år.
Ja, just det ja, jag har juh nya planer som ingen vet exakt nu.
I början av sommarn kollade jag på en skolan som ligger i Rotterdam (ja, det i Holland) och den e jättebra. Tre år där på skolan och sen kan jag få vilket jobb som jag nu hittar.. Haha.. Låter iallafall väldigt positivt. Om det nu kommer hända att jag kommer in där är en annan sak. Men annars provar jag om året därpå. För min underbara pappa har fixat allt för mig där nere.
Han hörde att jag tvekade när det gällde att flytta ner dit. För det finns juh saker som lägenhet och arbete som man behöver ha om man flyttar.. Haha... och eftersom han ändå jobbar på ett företag där nere och känner folk som känner folk,, Ja, ni vet hur sånt går till antar jag,,,, han har iallafall fixat lägenhet och jobb för mig...
Gud vad jag känner mig lyckligt lottad när det gäller det. Låter juh väldigt bortskämt men råkade bara bli så. Meningen antar jag. Dessutom är ju ett år väldigt långt och mycket kan ändras. Hur som helst så e det definitivt att jag flyttar om ett år. Antingen till Tyskland eller till vackra Holland,,,

Annars,,,
Idag har jag bara softat och gjort lite läxor. Jag släpade fram min kemibok och läste på lite för nästa termin. Jag vet,, ambitiöst, men det behövs. annars kan man inte svara på en enda fråga eller fixa labbarna.
Fredag va jag och Elina ute. Mergim fyllde år och det måste juh firas. Jag tror han blev glad för det iallafall. Vi hade väldigt kul. Innan vi träffa honom drack vi upp vår sprit och sen rasade timmarna iväg.. Haha.. jag vet, det låter som om vi var väldigt fulla men så va det inte. kändes bara så efter ett tag när vi hade nyktrat till och träffat grabbarna.
Vi hade kul iallafall.
Fast vart alla unga människor va hela helgen har jag fortfarande inte förstått. Det va bara "Äldre" ute.. 60 till 70 åringar. Det va juh Jazzfestival så jag antar att ingen vill gå på det.

Igår slappade vi och gick ut vid 12 för att se om det hade kommit ut någon då men...... Nej! tomt!!
Då gick vi för att dela på en pizza. Och efter det gick vi skilda håll.

Helgen va väldigt slapp och jag har fortfarande kommit så långt som jag vill komma med läxorna nu. Men imorn och hela veckan ska jag försöka att hinna sitta vid datorn och skriva lite.

Jaaa,,,, det va allt för idag.
Kanske skriver imorn igen..

Kramar på er

PS: Jag lägger ut lite sommarbilder
från vänster:
pingviner på zoo i tyskland,
lejonhona på samma zoo,
midsommar hos pappa,
en sommardag i juni,
jag och lollo på fest hos elin i början av Juni


RSS 2.0