The naked truth

... inte som ni tror. Bara lite. Fast mest på grund av min lunch.. hehe!!
Det var så himla gott. Åt två mackor med räkost, sallad och tomater till.
Sen så tog jag en rätt "fräsch" bild på mig igår.

Så här är min lunch:Och så bilden på nakna mig. hehe!!


Fy vad blek jag är..  men vem säger att det är fult. hehe!!
Fast ibland känner jag att jag nästan är genomskinlig :) haha

Vad händer hos er idag?

Jag måste lämna tillbaka filmerna sen. Jag som är så trött..
Men det kan juh bli bra med tanke på att det är så fint väder.

Det som får mig att skratta

Idag har jag och E lärt varandra lite knep på datorn. Ja lärde henne hur man gör collage och jag har lärt mig hur man lägger upp videoklipp... wohoo vad roligt. Och det ska jag nu testa. Jag skrattar som bara den när jag kollar på axe's boom chicka wah wah reklamer. Så här kommer det  (förhoppningsvis) några reklamavsnitt.De här är pinsamt roliga. Tycker jag iaf. Hoppas att de syns för er nu.

skit i killar och kör solo

...är mitt motto för kvällen.
Gjort ett nytt collage, som enligt mig är ett grymt sätt att lägga upp bilder på bloggen. Dock kan man inte förstora de om jag inte har collaget som miniatyrbild. Programmet jag använder är Googles egna Picasa 3. Fick tipset på Kenzas blogg. Sett på andra bloggar att de även använder det programmet som bland annat Blondinbella. Inte bara jag som tycker om det alltså. Hehe! Här fick du svar på tal E.

                 

Servicearbete??

Jag sitter och väntar på ett gäng gubbar som ska komma och göra servicearbete i min lägenhet. Det ska bara ta en halvtimme eller så. Jag ringde dit när jag fick lappen och sa att  jag inte ville att de går in utan att jag är där på grund av surf och det gick de med på. Så de kommer nån gång snart tror jag. Runt lunch sa jag,

Sen ska min kropp genomgå servicearbete med. Jag har fått remiss till en dietist som ska berätta för mig vad jag ska äta. Jag har inga fasta matvanor men vill ha så jag hoppas att de kan hjälpa mig. Ett problem bara. Tiden är nästa fredag i Arvika och jag har workshop mellan 9 och 4 på KAU så jag har försökt att byta tid men de svarar juh inte. Ringde dit igår mellan 9 och 9 då hon ska ha telefontid men då säger det en räst i telefonen att jag ska ringa mellan 8 och 9. Eh??? Men det är juh det jag gör. Om hon inte är vid telefonen måste hon väl ha en vikarie?? Blev lite sur efter tredje försöket. Jag ska ringa måndag igen. Får se om hon svarar då. Grr..

Träningsvärk har jag idag. Det tog tydligen en del igår. Först var det 20 minuter på wave:n och sen 10 minuter på rodd-maskinen. C sa att hon kände att hon hade träningsvärk i rumpan pch jag sa att jag inte hade det. Men hon satt juh faktiskt hela 30 minuter på rodd-maskinen. Men idag känner jag mina rumpmuskler med.

Jag måste nog erkänna att det ger resultat när man kör kondisträning och ben bara. Det är det enda jag vill träna så varför inte. Kolla in bilder i sommar så ska ni få se en före och en efter. Det kommer synas. För nu ska jag sätta igång på riktigt. Badmode här kommer jag.

Dagen fick mig att längta

Idag var det fint att vara ute och promenera. Solen kom fram på den sena eftermiddagen och det var underbart att gå till Friskis. Ja, jag tränade idag. Duktigt va?? På mpndag är det dags igen. Nu får jag fan sätta igång med min plan att gå ner en byxstorlek innan sommaren. Hmm?? Vi får se hur det kommer gå. Idag blev det iaf en halvtimme med kondition och sen en halvtimme för lår och mage. Musklerna börjar synas på ett bra sätt :)

Igår fick vi studenter pengar och det var en glädjens dag :) haha! Vad det lät. Idag gick jag äntligen för att handla och det blev en massa frukt och grönt. Min sommardiet har börjat. Jag älskar frukt och grönsaker så det blir ingen plåga. Mitt ideal är inte Kate Moss eller nåt sånt benigt så ingen behöver oroa sig vid ordet diet. Jag försöker bara leva sundare.

Idag hade vi en gästföreläsning av en riktig höjdare. Han heter Daniel Alegi och har gjort en massa manus för reklam och hollywoodfilmer. Sen fem år tillbaka bor han här i Karlstad men innan dess bodde han i L.A. eller snarare Malibu. Jag och Angleica tog då i hand att vi ska sikta mot åtminstone ett hus i Malibu. Kul det vore. Första steget är att åka till New York om ett år på våran fria termin. Roligt värre. Hehe!!

ikväll blir det säkert lättare att somna. Haft lite svårt med det på sista tiden men jag vet inte varför. Kanske det går bättre idag nu när jag har tränat så flitigt.

Här är ett sommarcollage :) Detta är vad jag längtar till bland annat. Tyckte att bilderna passade bra ihop. Djur och Natur


En ny utmaning

Elin utmanade mig än en gång och jag bara säger att jag tar utmaningen men jag har inga vänner med blogg så jag utmanar alla som läsr detta att ta upp utmaningen.

Utmaningens regler:
1. Länka till den som utmanat dig (i ert fall mig)
2. Berätta sju sannigar om dig själv.
3. Utmana sju personer i ditt inlägg (vilket jag inte kan göra)
4. Skriv en kommentar om utmaningen i de utmanades bloggar

Mina sju sanningar:

  1. Jag är lite smått inkonsekvent när det gäller mina rutiner
  2. Jag får problem med magen (d.v.s. gaser) av fel mat
  3. Min pappa var länge min idol
  4. Jag dansar omkring i min lägenhet när jag blir rastlös (tänk afrikansk dans med inslag av dirty dancing)
  5. Jag är lite fördomsfull
  6. Jag tycker att det är skönare att gå runt utan BH än med och tar varje tillfälle i akt
  7. Älskar teknik (tvapparater, datorer, tv-spel, mobiler, blackberries och allt annat tekniskt)

Min dag

Idag är jag ledig och kan bara ta det lugnt. Ett litet probelm har jag, jag har nästan ingen mat hemma. Det löser sig imorgon när jag kommer handla efter skolan men idag orkar jag inte. Usch vad jag hatar att handla mat. Jag gillar inte att handla kläder heller. Men jag skulle vilja ha allting hemma på en gång.

BTW, som jag nyss upptäckte när jag skrev. Jag kan nu skriva utan att kolla på tangentbordet hela tiden. Wooow för mig.. hehe! Jag tycker att det är rätt häftigt eller så betyder det bara att jag skriver en massa. Häftigt för mig, mindre häftigt  för er. Haha!

Jag ska betala räkingar idag, skriva processdagbok för kampanjen och sen forska lite om våran organisation.

Vad händer hos er idag? Det kan juh bara vara roligare än min dag. Inte svårt :P

Internet fynd

Jag tänkte dela med mig av mina fynd. Inget man ska köpa men som man kan ha koll på.
Jag älskar att spara mina bokmärken och nu har jag hittat en sida, eller ett program snarare som sparar det online åt en. Mitt problem är juh att jag aldrig kan ta med alla mina bokmärken för att de är fast i min dator men nu kan jag juh det. Då behöver jag inte bära med mig min dator överallt bara för att hålla koll på mina sidor som jag gillar.

Jag tyckte att det var ett fynd iaf. Kanske lite old-news för vissa men vilken bra uppfinning. Den heter furl.net

Förutom den sidan ÄLSKAR jag juh Bloglovin men det vet juh en del redan. Jättebra sätt att hålla koll på bloggar. Ni kan hålla koll på mig med genom det. :)


en ny dag gryr

Jag sov lte längre imorse och har inte sminkat mig dessutom kör jag woman in black men ni får se en dagens outfit, hihiLite snyggt var det :) lite paljetter och svart är juh aldrig fel... hmm.. fast det är inte samma svart nånstans. Jävla urtvättade byxor.

Ha en underbar dag mina läsare :)

<3

smala människor igen

Jag kan inte undgå temat och uppmärsammar det än en gång.

Kollar på trean och där handlar det om "size zero". Otroligt bra dokumentär. En brittisk reporter gör en undersöking om hur man mår när man bantar och går ner i vikt till en gräns där man inte har annat än ett skellet och lite hud. Hemskt men vilken "eye-opener"

Det är så FEL att modeller måste ha dessa kroppar för att "lyckas" i industrin. Och sen gör alla kändisar efter och strävar efter detta fel.

Visst, jag ska inte kasta sten i ett glashus, och ja jag vill äta lite mindre för att gå ner liite i vikt men jag skulle aldrig vilja se ut sådär. Det är en skillnad mellan att veta vad som är sunt och att vara anorektisk.

Att vara anorektisk är sjukt. Det är en psykisk störning och det är sååååå synd om alla människor som utsätter sig för sånt.

Fortsätt kämpa för en sund kropp :)

Kramar

Blev inget

Nope, ingen dagens. Det var inget att nämna. Var bara en grå tröja, mina Nudie jeans och mina bruna mockastövlar från Bianco. Snyggt men inget speciellt,,, Kanske blir det något mera märkvärdigt imorgon :P

Vi pratade om våran kommande produktion av en Kampajfilm. Våran grupp ska ha FRIENDS som våran ideella organisation. Dessa kampajer ska inte publiceras men gud vad kul vi kommer ha med att göra allt. Hihi... Jag lägger upp bilder när vi är klara om en månad. Wohoo... Roligt värre. Kodord föe er, ghetto, mobbning, antirasism.. låter bra va.. hihi.

Ha en bra kväll <3

den tjugotredje Februari

Solen har börjat visa sig me och mer. Imorsehjälpte solen mig medatt vakna. Va inte lika svårt när jag såg att det var ljust i rummet och jag slapp sätta på min lampa för att se. Fast det har väl aldrig hänt eftersom mina parsienner inte täcker helt och gatlyktorna skiner in men ändå, trevligt att se att jorden är vaken.

Lägger in en dagens snart. Ska få styr på mitt hår först.

Nu är det början på slutet av skolåret. Jag kan se ljuset i tunneln (Vi har fått vårens schema :)  )

Hasta la Vista baby

Modellers jobb

Nu när det har varit Fashion Week i New York har det varit en del snack om modellidealet. Att tjejerna är ohälsosamt smala. På en av visningarn svimmade en av modellerna och lite senare gick någon runt med flaskor vatten och NÖTTER?!! visst är det väl bra att de får lite att knapra på men nötter? Kan de inte få en rast med riktig mat som till exempel en kycklingsallad? Vem som helst skulle juh svimma om de var tvungna att stå i varmt strålkastarljus i ett antal timmar utan någon mat eller rast? För det var ingen vanlig runway utan sånna där Podium, soim även Acne använde sig av på Sthlms Fashion Week. Där står de i decimeterhöga klackar, i obekväma kläder, de måste se fina och modellaktiga ut och sen stå där ett antal timmar. Vem sa att modelljobbet var lätt?

Sen en annan sida. Modelljobbet är visserligen svårt och krävande men inte särskilt glamoröst. I program som Top Model verkar det som att modeller får massvis med pengar och kläder, att de är de lyckligast i världen och att det är så himla eftersträvandsvärt men IRL så kämpar de juh som fan med att få tillräckligt med gigg, att se så mångsidig som möjlig ut och sen krävs det en jävla massa för att ens nå upp till den nivå där de faktiskt tjänar en massa.

Jag avundas inte modeller men jag tycker att de gör ett riktigt bra jobb och att de borde få mer cred. I modevärlden är de bara levande dockor som ska se ut som det nyaste skönhetsidealet och tåla vad som helst.

Här får ni cred. Ni gör ett jäkla jobb och får inte tillräckligt med uppskattning. Kämpa på och ät!


Det här är inte mitt ideal. Jag tycker att Marylin Monroe är en av tidernas vackraste kvinnor.
Borde inte det vara det nyaste idealet?Man får väl göra liiiite större kläder. Om det är sunt så är det vackert.

Cred åt modeller alltså med ändra idealet!!


Good morning sleepyheads

Inatt sov jag djupt och fick sova ut. Annars brukar juh Surf väcka mig senast klockan halv tio men idag var det halv elva. Tog mig en halvtimme att stiga upp och det gjorde honom lite galen. Han går fram och tillbaka från säng till nattfuksbord och gossar med allt i hans väg. Min näsa och mina fingrar fick små "pussar" och mitt ena finger med plåster försökte han bita på, men det fick han inte. haha!! Flum flum...


Nu ligger han och sover.

Igår såg jag på en massa The City avsnitt på mtv.com. Underbart med en serie som handlar om min favoritstad och om mode. Kan inte få nog. Nu måst jag dock vänta lite till för jag har sett alla avsnitt. såg 8 avsnitt igår. Det första hade jag redan sett för längesen. För er som inte vet så är det en spinoff av serien The Hills och är en MTv produktion. Det handlar om Whitney som flyttat till New York. Hon jobbar på DvF's (Diane von Furstenberg's) kontor och lär känna staden allt eftersom. I love it. Kolla in den här.


Fina Whitney Port

Är nästan helt klar med min hemtenta nu och min underbara pappa korrekturläser den. Han har jobbat med reklam och det är då väldigt lägligt att det är helg och inte har nåt emot att kolla igenom den. Men oj vad jag var off i början. Haha! Den var riktigt dålig i början om man jämför med nu. Börjar bli riktigt nöjd. Hoppas på ett VG... hihi.. Imorgon ska den in och då börjar även kursmoment B.

Kramar

Here shoes, there shoes, everywhere shoes!

Letade igenom en del internetsidor för skor och gissa vad jag hittade:

Gladiatorsandaler i massor
Hittade mest på GoJane.com, de kostar runt tvåhundra kronor per par och här är mina fynd: 

Sen gich jag in på Bakers shoes och där fanns det såklart massor i vårens nyheter.
De som jag tyckte om ,och som kostade lite mer,var dessa:Fann även ett par på Brandos men de var inte lika fina. Men där kan man hitta en massa skor. Fast mest gåskor och gympadojjor. Gå in och kika men det är inte min favvosajt.
Dessa hittade jag där:

De är okej men jag skulle inte lägga fyrahundra på de.

Får se vilka det blir till sommaren men nu vet ni vad som finns out there.

Kramar

Britney i serie??

Ser på How I met your mother och där gästspelar Britney, tror jag. Eller någon lookalike. Hmm... konstigt men hon spelar lika dåligt som alltid. Hon ska inte bli skådespelerska. Måste forska i det.

Fredag och helg, men för mig betyder det ingenting eftersom jag varit ledig hela veckan. Mohahaha!

Imorgon ska jag leta fram lite godingar. Är juh en del nytt ute sen sist jag kollade.

Ha en bra kväll :)

Nu får jag ta tag i bloggen

Sitter i sängen med surf nästan helt på mig. Haha. Han har lagt huvudet på magen och snarkar lite lätt. Hans mjuka tass ligger stadig på min tumme medan jag skriver och han ser ut att njuta. Han är juh van att jag skriver och gossa samtidigt. Hehe.

Ju mer jag kollar på andras bloggar och ser hur de har det hemma så vill jag mer och mer ha en soffa och ett soffbord. Skulle göra det lite enklare att stiga upp. Nu när jag sitter och skriver så sitter jaf antingen vid ett ibekvämt skrivbord eller på sängen. Inga bra alternativ tycker jag. Jag får se till och tjäna massor i sommar och skaffa mig möbler efter sommaren. Låter bra! Det gör jag.

När jag fick ett nyhetsbrev från Nelly.com igår så såg jag en klänning som de har fått in som ser väldigt mysig och fin ut. Kanske var det spetsdetaljerna som fick mig på fall?? Nåja söt var det iaf. Om det är skön att ha på sig är en annan sak.
Såhär ser den iaf ut:Det är väl lika bra att jag börjar lägga upp det jag tycker är fint igen. Har varit väldigt slö. Hehe.
Idag ska jag skriva klart tentan som jag berättade igår. Wish me luck (igen)!!

Kram

Slappis

Imorse sov jag ut igen. Skönt med sånna dagar. Men jag börjar bli liiiite rastlös nu.
Nästa vecka kör jag igåg igen.. hehe.. med träningen alltså.

När jag är hemma oftare så tänker jag mer än vanligt och därför kommer det fram lite flum då och då.
Det vet juh E.. hahaha!!

Så idag har jag byggt hus...i spelet The Sims Life Stories, och planerat inför skrivandet som ska starta imorgon. Morgondagen ska jag dedikera skrivandet och slipandet av min hemtenta.  Sen ska jag skicka iväg det till pappa. Eftersom hemtentan handlar om reklam är han The Man. Hehe! Kanske han sambo kan kolla på det med. Hon är juh svenskalärare och kanske har lite tid över för lite kommentarer :)

Ha en bra kväll :)

Kramar

Ojj vad jag garvade, haha!

Fick en kommentar om mitt "Sjuka Människor" här nere som fick mig att skratta nåt så oerhört. Tjejen har juh nåt problem. Haha! Men lite ironiskt att hon skrev på just det inlägget. Tog väl åt sig???

Hm.. dubbelhaka har jag inte iaf. Hehe! Om man har normalt med kroppsfett så har alla dubbelhaka när de börjer huvudet på ett konstigt sätt. Men visst, kanske skelett inte har det, men de har juh ingen hud heller :P hahaha!

Jag får väl tycka om vad jag vill eller hur. Får du får jag! Det finns inget fel i att tycka. Och det är inget fel med att tycka om sig själv, men har man inget självförtroende så är det juh svårt att hålla med. Tack för kommentaren :)

Kram gullunge, hehe

Sjuka människor

Jag kan känna som om en massa människor är sjuka i huvudet. Jag sitter och kollar på teve och nånting får mig att känna som om det någon gör är abnormalt. Visst är jag inte den enda som tycker att vissa människor rätt och slätt är knäppa i huvuvdet? Det händer mig rätt ofta. Men är de verkligen sjuka i huvudet eller är det beteendenormer som ändrat sig?

Tänkte bara gör en lista på igenkännande tecken som tyder på att någon inte riktigt är normal men vem är egentligen normal? Vi är juh alla speciella, att sedan vissa inte har social kompetens eller bara beteer sig märkbart konstiga det är väl en del av det "speciella".

Men JAG tycker ändå att vissa är konstiga, inte speciella. Det kallas psykologi och i de "speciellas" fall psykiskt stört. Visst är det uttröttande att dela in folk. Skulle det inte vara enklare, även om det är tråkigare, om folk vore lika funtade och fördomar inte fanns???

Sen morgon och å vad jag längtar

Även om det kändes bra med en tidig morgon igår så känns det lika bra med en sen idag. Känner mig utvilad och redo för ganska mycket plugg. Idag ska jag läsa klart två kapitel och anteckna det viktigaste i mitt block och sen ska jag göra en bildanalys.

Wish me luck !

Nu ska jag äta frukost, mums. Det vanliga: Müsli med fil och hallonsylt och en kopp te (Wild Berries)

Idag känner jag mer än någonsin för att åka till en metropol. Det hjälper inte min längtan att New York Fashion Week är i full rulle och jag skulle dö för en front-row plats. Men ja vet att jag inte är den enda, hihi,  får bli reporter och fixa in mig bakvägen.. haha! DEt läser jag om här och där. Vad skulle jag göra utan mina bloggar?
Och sen Ida Pyk's blogg där hon pratar om alla underbara ställen i Paris. Jag vill tillbaka dit.. Wahhh!

Okej, nog om det,,, nu gäller det frukost och sen plug plugg plugg (även om jag bara skulle vilja sitta i sängen och inte göra nånting annat än att läsa någon skön roman.. Jaja! Nu sätte jag igång.

Kramar

Saknaden är stor

min saknad efter fastlandet (Europa) är starkare än någonsin och sommaren skulle inte kunna komma segare.
Men för att ladda inför sommaren och för att få en känsla av värme så äter jag en frukt som är otroligt god...Kan ni gissa vad det är jag äter. Nej de kommer inte från sverige, inte så här års iaf, men de är goda ändå.
Även om MAXI inte är det billigaste så har de ändå bra urval och en massa annat som inte andra mataffärer har.

Mums mums med jordgubbar...

Och till huvudrätt ska det bli tortellini. De från knorr är så himla goda.

TIPS: Om ni vill ha en bättre förbränning så ät frukt INNAN maten för de är som små lokomotiv som får maten att gå lättare genom systemet. Tänk på det. Funkar utmärkt och är gott också :)

Smaklig måltid

Ms. International for real

Utan att tänka på det läser jag lätt böcker på mina tre språk. När jag satt och pluggade nyss så slog det mig att jag inte längre tänker på vilket språk som mina böcker harutan jag läser lika lätt på tyska, engelska och svenska. Jag visste juh såklart att jag kan alla språken, sånt kan juh inte ens undgå mig men att jag inte tänker på det utan bara hoppar från språk till språk det är rätt häftigt tycket jag.
                                     
Nu har jag läst ett av kapiten som jag låg efter med och nu gäller det att komma på ett nytt koncept för H&M. Min hemtenta består nämligen i att vi ska lansera H&M i turkiet där det inte finns än (på låtsas men ändå kul) Så nu ska jag forska i turkisk reklam och den befintliga reklamprofilen.
                                                       See ya later alligator

Nu får det bli andra bullar..

Igår hände det inte så mycket förutom att jag fick nog av min kompis A's stalker. Hör ni? stalker. Vi är så underbara att vi redan har börjat få knasbollar som dyrkar oss.. haha!! skämt åsido, jag har fått nog av hans efterhängsenhet och tycker enormt synd om min lilla sötnos. Nu får det, som sagt, bli andra bullar.

Idag ska jag börja sätt igång med min hemtenta. Ska börja i tid denna gång.. Och bli klar innan helgen. Håll tummarna för att min planering funkar.

Idag: forskning och djupgående planering.

Vad händer hos er idag?


måndag igen

Jag hade ganska svårt att vakna imorse. Snooza mer än annars men kom ändå upp i tid. Gäller att tajma znoozandet. Hehe! Idag gäller mathandlande igen. Och jag svär att jag kommer att lägga mig för att sova efter det. Jag kan knappt hålla ögonen öpnna. Men.... Jag fixade ändå att få fram en snygg outfit. Idag fick Benetton tröjan komma fram igen. Ska det vara kort kort så.... måste man ha lång T-shirt under, hehe!

Dagens Outfit :

som jag har hört,, eller snarare läst, så är tydligen vitt det nya svart vilket betyder att jag kan använda mycket vitt till sommaren. Gött. Jag älskar vitt. Det passar så bra till brunbränd hud. Fast om jag får igenom min plan att jobba mycket lär jag nog vara en blekfis året igenom.

Nu ska jag till skolan. Vi ska få hemtenta idag. Hoppas att det är nåt kuligt som vi får göra. Det enda jag vet är att det är en bildnanalys men hur regelerna är vet jag inte än. Hörs i eftermiddag när jag är tillbaka från min lilla trip till MAXI.
Blev förresten utskrattad över att jag åker till andra sidan staden bara för att handla på ICA MAXI. Men jag åker juh buss och det är bäst urval där. Vill man ha god och frasch mat är det MAXI som gäller.

Ha en bra dag... Jag ska försöka hålla mig vaken.

Kramar


Alla hjärtans dag

Igår hade jag en fullspäckad dag. Jag som trodde att jag skulle sitta hemma hela dagen och tycka synd om mig.
Det slutade med att jag hade en dejt som tog ett antal timmar och sen var det utgång med CC.

Det var en väldigt positiv dag men det var så många intryck som har gjort mig jättetrött. Jag som vanligtvis sitter hemma och tar det lugnt. Det var juh rena rama action igår om man jämför. Måste bara vänja mig om det nu kommer bli mer action framöver. SCARY men kul samtidigt. Måste säga till mig själv att inte banga. Jag som annars aldrig är rädd. Hmm...
Kom igen nu...

Imorgon ska jag börja vara duktig med bilder med mera.

Idag ska jag äta lite mat, för jag har inte mycket mat hemma sen ska jag plugga lite och till sist se på mina tv program för kvällen: först One Tree Hill sen Gossip Girl och sist Bones.. hihi

Vad händer hos er på en söndag?

Lets Dance och te

Ikväll är jag bjuden tll C för lite te och Lets Dance. Trevligt med lite sällskap. Annars hade jag bara suttit hemma ensam med surf hela kvällen och kände verkligen för lite sällskap. Så klockan åtta börjar lets dance.. gäller juh då att jag gå dit lite innan.

Imorgon har jag också nåt litet för mig... Hehe!! De närmaste vet vad. Håll tummarna för mig att det blir kul.

Efter helgen börjar jag förhoppningsvis skriva lite mer.. men måste samla krafter nu och inspiration.. Har tapat The Mojo lite.

Kramar godingar <3

utmaning av elin

Utamaning av elin :)

1. öppna din mappa med foton (Bilder)
2. öppna mapp nummer 6
3. Publicera bild nummer 6 och skriv historien bakom.

Spännande... få se vad vi hittar där...Haha,, jag och Jessica när vi väntar på bussen. Vi hade haft lite förfest här i Karlstad och druckit "lite" vin. Panerna var att gå in på harrys och det gjorde vi med. Jag flörtade med vakten som sedan släppte in oss i början av kön.. haha. See ya var det sista jag garvade till kön. Kvällen var skoj och slutade med guitarrhero i någon random killes lägenhet. Låter illa men det var rätt skojjigt.

Jag har tyvärr ingen att utmana, inte som jag kommer på nu men ni som läser som har blogg kan juh ta upp utrmaningen. Det är väldigt skojj...


lådor inköpta

Hej allihop :)
Idag har jag varit på IKEA och köpt en del lådor och annat smått och gott.
Det gick väldigt fort för att vara IKEA och jag hittade en massa fint som vanligt.
Jag har lust att köpa så mycket där men jag prioriterar alltid en massa annat.
Hittade en fin garderob som skulle passa fin fint här hemma.

Surf hade väldigt roligt åt lådorna som jag monterat ihop. Han skuttade in och när jag tog ut honom var han väldigt snabb med att hoppa tillbaka. Nu ligger han och sover på våran filt.

Imorgon ska jag till universitetet igen. Fredag, veckans sista dag. Vi ska kolla på kampanjfilmer och presentera våra egna. På lördag är det alla hjärtans dag men som singel är det inte så kul. Usch! Funderade ett tag på om inte jag ska gå på bio själv imorgon bara för att göra nåt. Men nu när jag tänker efter verkar inte det så kul.

Vad ska ni göra på alla hjärtans dag?

Jag idag :)

Jag har börjat få egotripp minst en gång per dag. Men vad fan. Jag bor själv, lever själv och livet handlar om MIG så varför inte. Jag är juh rätt underbar, haha! Eller hur?!! (J vet vad jag pratar om)

Mina bilder från idag :) Dagens egotripp var när jag klätt på mig och var klar för Universitetet:Och så en Dagens Outfit:

 
Skjorta: Massimo Dutti
skärp: 2nd Hand
Byxor: Nudie

Jag tyckte att skjortan var lite för formlös så jag tog på mig ett skärp som gjorde susen :)

Idag händer det inte mycket. Kanske lite TV och en bok.

Surf är såklart med mig hela dagen <3

Kramar godingar

Surf hungrig och jag väntar på ANTM

Hungriga surf väntar på sin mat som han alltid får klockan 8 på kvällen. Nu kommer han också hit och kollar på mig med sina stora ögon, jamar och går bort igen. Haha!! Han är såååå söt med sina klagande läten.

Det Elin skrev i sin blogg var så sant. Killar och tjejer är olika och det gör att de funkar bra ihop. Fast hur är det med homosexuella då? Måste den ena vara "pluspolen" och den andra "minuspolen" för att två ska funka? Måste nog läsa lite mer Psykoanalys för att få svar på den mänskliga mentala attraktionskraften.

Nu väntar jag spänt på ANTM som är det näst sista innan finalen. Sitter och kollar på ett gammalt avsnitt av SATC och det är inte så kul längre tycker jag.
Jag har ändrat mitt synsätt på saker och ting så mycket på sistone att jag inte alls tycker att det är kul med serier som bara handlar om vardagliga saker, sex eller annat sånt. Jag vet inte varför men det är inte så kul längre.

Vad har du för favoritserie?
(E, jag vet att det är andra avenyn för dig :P)

Klar med träningen.

Det tog mig två timmar men nu är jag hemma och myser under en filt. Surf ligger bredvid mig på sin kudde och vi kollar på Justice som går på femman. Strax ska jag börja städa och sen tvätta.

Träningen idag:
15 minuter på löpband
15 minuter på Wavemaskinen
framsida lår med tio kilo; 3 gånger 20
basida lår med tio kilo; 4 gånger 20

(Och så promenaden fram och tillbaka till Friskis)

Ha en bra dag godingar <3

100209

Godmorgon :)

Egentligen hade ag tänbkt sova till elva men utav någon outgrundlig anledning ville jag vakna vid nio. Jag ville ändå få en tidig start på dagen. Vill hinna åka och träna innan tvättiden klockan fyra. Visst det är om ett par timmar men det tar åtminstone två och en halv timma att åka till Friskis, träna och åka tillbaka. Plus att jag vill hinna med att läsa lite litteratur idag.

Det är så konstigt. När jag kan sova så kan jag inte men när jag måste upp tidigt kan jag sova hela dagen. Konstigt tycker jag. Kanske kan jag sova tidigare ikväll istället då. Vore juh bra. Men om jag känner mig själv väl så blir det nog elva eller tolv ikväll igen.

Så idag ska jag försöka att göra saker och ting för att få mig att bli trött på rätt sätt. Så idag är schemat såhär:

Träna klockan ett, åker med bussen tolv, och hem vid halv tre.
Tvättid klockan fyra
Städa badrummet och duscha
Läsa lite i min Freud (drömtydning. Handlar om psykoanalys)
Kolla på Top Model och äta mat
Sen förhoppningsvis sova.

Vad ska ni göra idag?

Monki och Bianco

De här plaggen hittde jag på MONKI. Jag gick runt för att kolla kläder för våren och oj vad jag hittade saker :)
Först ur var som sagt MONKI. Vi var egentligen där för att kanske köpa ett par jeans som bara kostade 50 men den nya kollektionen var mycket roligare såklart. Brukar bli såTunikan: 350 SEK
Kjolen: 350 SEK
Jeansshortsen: 300

Sedan bar det av mot Bianco där jag hittade runt fem par skor som jag vill köpa fast jag bestämmde mig för tre par.
Och det är dessa. Lagom till vårens alla tillställningar. Jag måste juh se bra ut när solen kommer fram igen :)


De oranga pumosen: 400 SEK
Ballerinorna: ca 350 SEK
"Gladiator"skorna: ca 500 SEK

från sidan ser skorna inte lika bra ut som i affären men de är underbara enligt mig. Ska bli kul att gå och hämta upp allt nästa månad. Då har jag sparat ihop lite. Wohoo :)

Hoppas att det här kunde hjälpa er inför eran vårshopping?!! Jeans och mocka och pastellfärger. I love it!!

Nu ska jag kolla på CSI. Yipee!

Kramar

Jag 20!

Hej godingar <3

Förlåt att det har tagit så lång tid och att jag har varit så dålig på att skriva. I helgen hade jag juh en del att göra som ni såg, JAG FYLLDE 20!! wohooo! hehe!

Fast så exhalterad som jag verkade nu var jag inte och är inte heller. Visst jag är 20 och ja jag kan gå på systemet med men vad betyder det egenltigen? Det enda är väl att inte staten kan hålla mig ifrån nånting längre. Men är verkligen alla som fyller 20 så mogna att de inte överdoserar? Jag tycer att det är individuellt om det nu överhuvudtaget ska vara så strikt?!! m det inte finns en gräns så finns det inget man måste bryta eller?
Näja, det är kul att ha börjat sitt tjugoförsta år men nånting "special" är det inte tycker jag.

Hm vad betyder det egentligen att ha ett nummer som indikerar ens ålder? Det är juh ett nummer och inte en indikator för hur mogen man är. Det är BARA ett nummer och så har jag jag tyckt länge. Är man mogen så är man och ens ålder är inte ett bevis.

 

Bilder från min dag
Min outfit på dagenOutfit på kvällen, All blackMIN tårta. God var den. De små kulorna är DAIM. MumsigtSurf var med hela dagen. Speciellt när vi skulle lägga upp tårtan. Hur kunde han veta att det fanns grädde i tårtan?

I stora drag så hade vi födelsedagsfika på dagen och på kvällen gick vi ut och åt gott på puben.
Tack Pappa :)


Imorgon är det föreläsning på dagen och sen ska jag till MAXI för att handla mat för veckan.
Tisdag ska jag till IKEA och köpa lite småsaker som kan piffa upp min lägenhet. Och på kvällen ska jag tvätta.
Fredag ska jag till Universitetet igen. Och förhoppningsvis kan jag få L att komma hit så att vi kan supa i oss lite av mitt vin. Behöver lite roligt. Och vi två har alltid kul. Hoppas hoppas.

Vad ska ni göra under veckan som kommer?Nu, now and henceforth

Jag kom till Arvika till slut. Pappa, min knight in shining armor stod på parkeringen med sin röda dunjacka.
Han är så gullig min pappa.

Nu sitter jag mysig i min mammas soffa och kollar på en underbar film som heter Gray matters. Jättefin.
Mamma har gjort en god linsgryta för en gångs skull. Hon är inte den som lagar mycket mat men det var jättegott.

Imorgon ska vi sova ut ch sen ska mamma hämta en kaka som hon beställt på ett fik i stan. Sen kommer mormor hit klockan tre. Sen på kvällen ska vi äta middag på pubben. Pappa, mamma och mormro och ett par vänner till min pappa. Ska bli jättetrevligt.

Så yey för imorgon. Det första jag ska göra vid frukosten är att öppna presenterna som väntar. Mamma har lagt fram alla på ett "gåvo-bord" Gulligt va??

Ha en bra kväll... Det Ska jag ha. Se på film och sova gott inatt.

Kramar

Måste berätta..

Som det ser ut nu så kommer pappa. Åh vad glad jag blir.
Surf sitter vid fönstret och kollar spänt ut och sniffar lite frisk luft. Jag öppnade fönstret. Vill inte att det luktar unket när jag kommer hem på söndag.
Vi är båda glada nu.
Nu gäller det att packa allt och tänka ut outfits a la Arvika. Måste juh vara lika fabulous som alltid. Haha!!

Här är bilder på min gullunge Surf.Sover, sover och Posar!! Snygg i scarf va?

Morgonen gryr.. eller snöar

Som jag befarade så snöar det som attan här och det betyder att jag kanske måste omorganisera hela helgen.

Men pappa ringde nyss och frågade om int ejag kunde strumta i min lektion. Men det kan jag inte för jag har inte lust att göra en komplettering för Aristoteles-texten. Det skulle väl ha varit en bra start på mina nästa 20 år va. Nej så det sa jag att jag inte kunde och så sa han inte att han inte kunde hämta mig utan sa bara att han ska kolla hur saker och ting ser ut senare.

Jag höll verkligen på att nästan bryta ihop förut när jag såg ut. Snö har aldrig orsakat så mycket lidande hos mig förut. Usch!
Hoppas hursomhelst att vi kommer iväg idag. Annars får jag ta en kort tripp imorgon och då kommer pappas planer gå i stupet känner jag.

Nåja. Vi ska se hur det går.

Nu ska jag först och främst palla mig iväg och hämta mina beställda böcker. Så traska i snön var det. Ska jag klä på mig än eller ska jag ta mysbyxor dit bort.?? Hmm.. Blir nog mysbyxor och UGGs. Haha! Vilken combo.

Vi hörs ikväll..

Önska mig lycka till. Att pappa orkar åka bil i snön. Lite kul är det juh när man åker bil i snön, enligt mig men...

Kram kram

Inte trött men har tillfälle

Nu har jag sett det jag skulle på tv. Men vad nu då? Jag är inte så trött som jag skulle vilja vara.
Ska nog bara göra mig iordning för sängen då och hoppas på att jag kan somna sen. Kan juh läsa lite i min romatiska roman.

BTW mina planer för helgen verkar förstörda. Iaf för imorgon kväll och dag. Jag har sådan otrolig otur. Såklart ska det snöa så in i h-vete imorgon så att pappa ringde förut och sa att om det snöar jättemycket på förmiddagen så kommer han inte för att hämta mig vilket innebär att jag måste åka tåg med Surf och det vill jag inte. Det är så himla stressigt. Bara av att tänka på att jag måste åka tåg med honom på söndag hemåt har gjort att jag får hjärtklappning.


Om pappa inte kan komma imorgon så börjar jag allvarligt tänka på om inte jag ska stanna hemma imorgon och bara komma till arvika över dagen på min födelsedag. Jävla snö förstör allting. Jag är så jävla förbannad. Har lust att bara skita i min födelsedag och krypa ner under täcket och låta lördagen flyga förbi.

Tydligen är jag mentalt så instabil att minsta lilla spricka får mig att få en depression. Jag mår inte bra nu.This is me. Jag är en dramaqueen men annars händer det inget i mitt liv.

Kanske kommer pappsen imorgon ändå men bara om det först börjar snöa på eftermiddagen. Så nu gäller det att jag håller tummarna för att vädret är på min sida imorgon men måste ändå ställa mig in på att det inte är det vilket får mitt hjärta att slå väldigt snabbt. Usch!! Det var min enda regel för helgen. Att jag och surf skulle få skjuts. Det var okej med en resa med tåg men fram och tillbaka. Stackars katt och stackars mig.

Plan B: Stanna hemma imorgon och sen åka till arvika över dagen på lördag. Jävla väder.

Hoppas det ordnar sig... Annars blir min födelsedag så himla tråkig och ledsam. Fy fan...

VOGUE

Kollade runt lite på VOGUEs sida: Style.com och hittade bilder från lite fester.
De jag lägger upp nu är mina favoriter från de bilder som tagits på outfitsen.

Annual Sidaction AIDS Benefit GalaDiane Kruger i en klänning av Nina Ricci.
Den är verkligen jättefin tycker jag. Jag älskar släpet!Den geniale Elie Saab (till vänster) med Dita von Teese i en av hans kreationer
Hon ser ut som en modern Geischa. Vacker.
Även strippor klarar av att se ut som damer, tydligen
.Mila Jovovich i en Elie Saab. Väldigt elegant !!
Och Mischa Barton, även hon i en Elie Saab
Hon verkar som tagen ur En midsommarnattsdröm med de där blomaplikationerna.
Jättefin !!

Och allra sist kommer en mindre uppklädd Virginie Efira,
men hon visar klart och tydligt hur man ska klä sig i läderbyxor.Hon var tydligen där i jobbsammanhang, eller så är det hennes stil rätt och slätt.
Snyggt var det dock, uppklädd eller ej!

Vilken av klänningarna gillar ni mest?
Själv så kan jag inte bestämma mig. Skulle inte tacka nej till nåt. Haha!!Hemma :)

Imorgon börjar MIN helg. I helgen hadlar allt om mig. Fast det gör det vä jämt. Haha! Med tanke på att det är mitt liv.
Fyller 20 på lördag, om jag inte har nämnt det tidigare. Pappa hämtar mig på Universitetet imorgon och sen hämtar vi surf och min packning och åker till Arvika.
Förhoppningsvis ska jag ut med L på kvällen. Kommer bli jättekul. Det är alltid kul med den tjejen. Haha!! Ska ha på mig min mini-rosett klänning från Nelly.com och mina fina svarta pumps med silver/svart rosett och till det silver smycken. Får se om det blir det och isf lägger jag såklart ut en bild på min outfit. Hehe!

Min dagens Outfit:


Lite tråkigt men det var juh snö och jag var trött. Jag var dock rätt så stylad.

Här en porträttbild, som det heter :P


Ser  lite trött ut där så här kommer en till...Och en till.. haha....Hehe!! Nu ska jag ta en liten fika med te och sen bara ta det lugnt, packa lite och ikväll se på lite TV...

Ha en bra dag.

Det kommer lite modetips sen också kan jag tro :P

Kramar

ute är det snö

Idag kan jag leka i snön.. haha!

Vaknade klockan sju och hade sovit rätt så gott.

Fast när jag försökte somna tidigt igår gick det såklart inte. Inte för att jag inte kunde somna men för att de jävlarna som bor över mig inte kunde hålla käften. De kommer hem klockan nio och sen sitter de och skriker och skrattar, stampar och allt möjligt. Funderar på att anmäla de. Eller iaf sätta upp en lapp. Finns det inte en regel att man måste vara tyst efter nio??

Jag vill inte vara den arga tjejen längst ner men vad fan. Håll käften!! Ska jag verkligen behöva lyssna på musik för att kunna stänga ute ljudet uppifrån?? Jag blev så förbannad. Tur att smurfen var så söt som låg bredvid mig hela natten och snarkade.

Åh nu kom Ne-Yo upp på rutan på The Voice. Han är så underbar. Mums... Måste adda honom på Facebook nu... haha!! Alltså hans fansida. Haha!!

Måste gå och klä mig nu. hmm.. Vad ska man ha på sig i snön??

Kramar

Filmer

Ni må tycka att jag är töntig nu men den film som jag vill se mest av allt är Bolt,, haha!!
Jag älskar animationsfilmer.Men det finns en del andra som jag också vill se.
Som Benjamin Buttons otroliga liv:Och sen en film med Kate Winslet och Leonarde Di Caprio.
Så nummer tre på min lista är Revolutionary RoadEtt vackert duo, verkligen!!

Nu ska jag för första gången på länge lägga mig tidigt och läsa en bok. Skönt!!

Ha en bra fortsättning på kvällen.

Kramar

När jag stod i duschen...

...kom jag på att bloggar nuförtiden faktiskt är de nya websidorna. Det känns lite så nu när jag läser så många bloggar. Och tydligen är jag juh inte den enda för det finns jättemånga som kommenterar andras bloggar, håller koll och bloggar själva.

Kan det vara så? Är bloggarna de framtida sidorna?
Förr var det juh coolt med en massa communities men nu är det tuffare med en egen blogg och att ha koll på andras. Eller är det bara jag som är så inne i det att det "verkar så"?

Det känns som om det svenska (eller snarare hela världens) samhälle är ännu mer mediesegregerat än förr på grund av bloggarna. Jag menar inte att det är dåligt med bloggar. Jag älskar det juh själv, men visst är det skillnad mellan  en bloggare eller bloggläsar och de som inte har  såkallad "koll"?? Hur mycket vi än vill minska gapet så kommer det alltid finnas de som kommer stå på den andra sidan.

Jag kanske fick lite för mycket vatten i öronen. För nu börjar jag fara iväg.

                


Är jag ute och cyklar? Eller är det så?
 

Jag igen :)

Eftersom jag är bloggaren här är det väl inte så konstigt att det är jag som skriver igen.. Haha!!

Idag är det en ledig dag igen eftersom det är onsdag och det betyder plugg, Muay Thai och vila. Ingen spännande dag men det duger :)

Med tanke på min rubrik så tänkte jag på mina modeinlägg igår. Kände att det kanske inte är det mina läsare är så intresserade av? hmm.. Jag är det och det är väl huvudsaken. Jag älskar hursomhelst kläderna jag la ut.

Igår ringde det en kille från ACN som skulle informera mig om den svenska marknaden. Svenska marknaden?? tänker ni. Jo det är så att en vän till mig i Nice hade pratat om att han tycker att jag ska börja sälja ACN (telekom) och jag har argumenterat emot hela tiden. Men jag gick med på lite info. Killen som ringde var väldigt seg i början så jag insåg att jag får styra upp samtalet vilket jag sen gjorde. Frågade om tekniska framångar, produktplacering, ja allt möjligt och ahn svarade. Till slut kom vi fram till hur mycket det ska kosta att börja. Ja ni hörde rätt.... Inte nog med att man nästan aldrig tjänar något i provision på¨att sälja sånna saker men man måste lägga ut (håll i er nu) 4000 kronor för en licens... Men vad fan ringer han till mig för. Jag är en fattig student som inte ens är intresserad av att gå in i försäljningsbraschen.

Idag ska jag träna CC igen och det ska bli kul. Jag har fortfarande ont i mina muskler sen i söndags men det är då bara bra att vi slåss lite då.

När jag berättar om mina färdigheter i thaiboxning brukar folk bli lite chockade och reserverade. Har nog inte träffat en enda kille som inte har sagt "Då får man akta sig för dig då"
Så många gånger som jag har hört den exakta frasen... haha!! Tjejerna däremot tror mig inte förrän jag ger de en demonstration. Och då säger de samma sak. Haha...

Kom igen världen: Man kan vara bra på boxas och samtidigt vara väldigt modeintresserad.
Modet är bara det yttre. Jag är juh förbaskat smart också men det skulle ingen heller tro om de träffade mig när jag är som mest upp-piffad 

Nu ska jag tänka över träningen för idag.

Vad ska ni göra idag?

Kramar

Hittade även...

Nu kommer lite underbar High Fashion från Balmain:

Och nästan likadan i rödMen visst är den fin :)Kan inte bestämma mig för vilken som är vackrast.

Vilken är eran?

Lite kläder...Fin svart läderväska med nitar :) Passar bra till de kommande Jeansplaggen för i sommar
Ett par rosa skor som kommer se nästan hudfärgade ut.
Passa till allt enligt mig. Jeans, läderbyxor, en kjol.
Allt helt enkelt  just för att de är så diskreta.

Och det sista plagget från Asos är ett par utställda jeans.
Sofi Fahrman hade på sig ett par liknande på Fashion Week by Berns förra veckanJag älskar de. Beror på om jag, med mina kurvor, ser lika bra ut i de?
Måste testa någon gång :)

Vad tycker ni om de här grejjerna ?

                 
        
                                                           

En lite rolig morgon

Jag skulle fixa en dagens outfit i morse men jag kan inte bestämma mig för vilken bild jag ska ta. Tycker alla är lite roliga så jag lägger upp alla tre, haha!!

   

Visst ser det ut som om jag dansade runt hemma i morse? Det gjorde jag juh nästan för jag var så himla pigg när jag vaknade. Fast det gav sig ganska snabbt. Kanske insåg min kropp att vi bara hade sovit i fem timmar. Haha!! Vi !!

Ser ni surf i bakgrunden? Han ville nog vara med :P

Hans nyaste plats att sova på (vilket han gör hela tiden BTW)Lite som prinsessan på ärten va? Haha!! Så nöjd han ser ut. Jag älskar dig så sjukt mycket min "lilla" kisse <3

Nu ska jag kolla lite kläder för våren på min favvo-sidor. Lägger ut det sen :)

Kramar

20.01

Jag ahr sovit alldeles för mycket nu igen, på dagen alltså. La mig klockan tre och satte alarmet på klockan 8 så att jag inte skulle missa Ceasar Milan på 4+.

Det här kommer jag förtära i matväg i kväll iallafall...


Biff nudlar. Mums.

Och eftersom min mage äntligen är bra igen ska jag dricka min älskade Juice :)


Mums är det ända jag kan säga.

Vad ska ni göra ikväll?

Jag ska se på Ceasar Milan och Lipstick Jungle :)

Kramar

07.38 tidigt men skönt

Nu är jag uppe och hoppar. Eller hoppar, haha!! Det är väl lite överskattat. Jag har ont i hela kroppen. Hoppas att jag stretchade tillräckligt för jag vill inte få klumpiga ben igen... hmm... får köra spinning imorgon och jämna ut det. Blir nog bra det. Sträcka ut musklerna.

Jajaj, jag siter iallafall här i sängen, tittar på The Voice och ångrar djupt, som vanligt, att jag inte bor iSthlm. Allt skulle vara så mycket enklare där. Skulle hitaa snyggare kläder, bättre mat, skulle kunna lyssna på fler radiokanaler med mera. Om två år så jävlar. Om jag inte åker och är au-pair någonstans i världen. Vi får se då!

Jag kan hursomhelst inte komma på vad jag ska ha på mig idag. Allt skulle vara så mycket enklare om det vore varmt ute. Gott och väl för global warming men än är det inte sommargrader.. haha!! Nej tack gode nåt! Hörde ni? Nåt!! Haha!! Vore så fel om jag skulle skriva gud. Tror inte på gud. Men på nåt. Andar eller så.. hmm.. nu blev jag lite flumm.

Igår hittade jag en bra sida, tack vare Sofi Fahrman som tipsade om det. Det är en sida där man kan klä på en modell alla de nyaste kläderna. Tyvärr är inte alla aplikationer klara än men det håller på. Såhär ser min stylade modell ut.Snyggt va?? Tänk om jag hade de bene.. haha!! Fast vill man det??

Hörs i eftermiddag.
Kramar

Kärlek är underbart när....

det inte är sorgligt.

Tittar just på The Holiday. Jag älskar den filmen. Jag är verkligen en hopplös romantiker. Tänk om killar faktiskt skulle ha en gnutta romantik i de. Då skulle jag falla direkt. Tyvärr är mina förväntningar för höga och en sådan man kommer jag aldrig att hitta. Iallafall inte här i Sverige. Jävla lagomland. Här ska alla följa normer och vågar inte gå utanför sin box.

DET är sorgligt.

När man är kär så tror man att allt är romantiskt och om det är besvarat så händer det lite magi men tills det ens uppstår kärlek så händer det inte en gnutta. Jag tycker att det är lite tråkigt att jag inte är 9 eller 10 längre då jag kunde bli kär i vilken loser som helst och sen bara hoppades på ett gensvar. Nu har jag det omvända problemet. Jag kan bara inte få känslor för killar längre. Det är som om mitt "hjärta" har frusit till is. Ingen duger och det ursäktar jag inte heller. Men...

Det är sorgligt

Nu ska jag njuta av filmen med de underbara Kate Winslet, Cameron Diaz och snyggingen Jude Law. Mums. En sån där grejj vill jag juh hitta. Come to me <3Han får mig verkligen att längta efter lite choklad... Vill ha nåt gott. Måste nog bli mycket Juice i veckan känns det som.

God natt alla :)

Vad bra jag är :)

Jag känner mig väldigt duktig. Jag har gjort iordning ett träningsschema åt mig och CC och idag testade jag det för första gången.
Uppvärmningen var inte särskilt tuff om man jämför med hur jag körde förr men min stamina är helt i bott vilket resutlerade att jag sprang på toa för att spy. Tur att vi var hemma. Nu gäller det! Måste bli bättre. Nästa uppvärmning ska jag köra lite hårdare och så vidare. Måste få bättre uthållighet.

Jag tror att CC blev lite orolig men som tur är så är det normalt att spy efter en Thai-uppvärmning. Speciellt i början. Bevisar bara att jag måste träna ännu hårdare nästa gång.

Jag lärde CC iallafall jaben, kroken och rundsparken. Dessutom filade vi på stansen och garderingen. Hon var jätteduktig och lyssnar på momangen. En bättre elev kan man inte önska sig.

Jag är otroligt stolt på mig själv. Jag lyckades genomföra ett helt pass med uppvärmning, tekniker och streching Det här kommer gå bra.

Men fy fan vad jag är slut nu. Mina händer skakr fortfarande och mina ben är som gelé.

Hoppas ni har haft en lika rolig dag.:)

Kramar

Min eftermiddag den första Feb.

Idag är det bara sex dagar kvar tills jag har levt i exakt 2 årtionden. Haha!!

Gissa vad jag ska göra idag!!


De ska jag ha på mig.. Gissa sportenHaha.. min fot kom med.. men de ska vi slåss med. Nu vet ni va??

Muay Thai!!!

Och surf gör det här idagHan hittade ett skrymsle.... Bland julgrejjer och strumpor.. haha!! Honom sprejjar vi in sen... Nej då!!
Det vore taskigt!

Nu ska jag träna skiten ur C..

Cya Later...

Kramar

RSS 2.0