Tip of the day

Medan jag gick runt och provade en del kläder kände jag mig lite småful, som jag kan känna mig när jag inte har tränat på ett tag. Inget allvarligt och det håller inte i sig särskilt länge och även idag gick det över rätt fort.

Mitt tips idag handlar om hur du kan känna dig vackrare när du provar kläder. Något som funkar för mig är något så enkelt som att ha på sig ett par höga klackar. Det får mig att se längre ut, benen sträcks (mina problemområden) och jag känner mig sexig.  Så om du, som jag, tycker att det är lite jobbigt att prova en del kläder som bikini, underkläder, tajta byxor m.m. så lita på mig att ett par höga klackar boostar självförtroendet.


Måste inte vara såhär höga klackar men något liknande.
Dessa var för övrigt riktigt sexiga

Packandet är i full rulle



Japp, det är då såhär som mina klädhögar ser ut just nu. Kommer till underkläder och en och annan bikini. Varför en bikini undrar väl en del. Först och främst frö de efterlängtade soldagarna och sen för skumoartyt som är på torsdag. Vill inte ha på mig en BH som blir blöt utan hellre en bikini som tål mer.
Soringskorna ligger där, för mornarna med en snabb promenad eller springtur och mina vita pumps med prickar från Spanien frö de lite varmare dagarna. Även trenchen ligger där högst upp. Reser i min jeansjacka. Den drar inte till sig lika mycket katthår och gör lite motstånd när väskan skär in i axeln.

Kommer strax med ett tips!

F*n!!!



Att jag alltid ska göra sånna saker. Inte så länge sen skar jag mig i pekfingret på högerhanden och nu i tummen. Tummen som jag verkligen använder en massa. Jag åt min goda chorizo från frankrike som jag köpte i helgen, med en vass kniv. Skar av små bitar och plötsligt, ajj, så hade jag ett rakt (väldigt litet men stort nog) hack mitt på tummen. som en mittbena på tummen. Från nagelns kant och ner. KAn inte var mer opassande. Tur att jag har fingerplåster hemma. Är juh inte första gången det händer som sagt.

Nu ska jag packa inför morgondagens tripp till lilla plutt-Arvika. Mycket grejjer som ska med. Pluggsaker och festkläder... men mina badrumsgrejjer och smink tar mest plats och väger mest av allt. Men vill man vara fin....
måste man lida pin (ibland

Visar er min klädhög sen

Kramar

Hej hopp bloggen

Jag vet att det har varit väldigt dött på min blogg nu under helgen (och igår) men jag har inte haft någon inspiration. Ju mer det nalkas mot sommar desto mer vill jag slänga datorn i backen och gräva ner den i jorden. Ibland känner jag så för elektronik. Det känns så dumt att mycket av våra liv handlar om TV eller datorn eller andra tekniska prylar som mobiltelefoner. Min mobil använder jag så lite att jag ibland inte vet vart den är. Det är det inte många som kan säga tror jag. Jag gillar att träffa månniskor face-to-face och inte sitta och snacka i evigheter i telefonen (som dessutom ger oss tumörer etc.)
Jag verkar lite avig idag va? Det är jag inte. Jag bara låter tankarna komma. Det är ett bra sätt att bli av med de och sen kunna vara helt tom för ny information. Jag ska nämligen sitta och plugga fram tills lunch. Hinna med så mycket som möjligt. Ikväll ska jag packa inför min tripp till Arvika imorgon.

Det är dessutom grått ute. Men det har juh varit så fint ute en lång stund att jag tror att natens regn var bra för gräset. Det ser friskare ut nu. Grönt och har säkert växt en centimeter under natten.

Det är något mysigt med regnprassel mot fönsterrutan. Jag tror att det får mig att tänka tillbaka till mina första fem år i regniga Hamburg, Tyskland. Det regnar mycket där. Inget fel med det, men annorlunda. Och här i Sverige är det snö 8 månader. Vad jag gillar bäst vet jag inte. Det är som att välja mellan pest eller kolera.

Ja nu har jag skrivit tillräckligt.

Arrividerci (italienska, felstavat, hejdå)

Varför jag älskar filmer så mycket

Jag tittar just nu på Kill Bill Vol. 2. Förra veckan såg jag ettan. De är så förbannat bra.
Ja, hursomhelst, så älskar jag filmer. Det är en orsak till varför jag är en mediastudent.
Men orsaken till att jag älskar filmer då? Det är för att de visar olika versioner av tänkbara liv.
Den drama jag inte får i mitt liv får jag från mina filmer. Alla filmer är inte lika bra men de är alla intressanta; hur de är konstruerade och uppbyggda. Underbart!

Älskar du filmer lika mycket som jag?

Och nu...?



Sitter och grubblar. Vad ska jag hitta på nu?
Jag är rastlös men känner inte för att gå ut och ta en promenad.
Jag vill inte se på tv för då blir jag trött och hängig
Jag är inte trött nog för att sova
Ska jag kanske läsa vidare i min Harry Potter?
Ska jag ringa någon? Nej, jag orkar inte.
Plugga känner jag inte för. Det är en dag imorgon också.
Äta lite choklad? Nej jag vill inte. Inte sugen.
Ingen inne på Msn och jag vill inte sitta kvar vid datorn.
Det är så fint ute men det finns ingen bänk i närheten som fortfarnade har sol.
Har min Sofis mode kvar att läsa, kanske...
Städa? Men jag städade juh igår.
Bläää... sitter här och funderar vidare.

Ha så kul i solen. Det unnar jag er <3

Mitt handlande

Idag var det storshopping på G. Jag och CC gick runt i affären i ungefär 30-40 minuter och plockade. Mina bilder säger mer än tusen ord. Det slutade iaf med två rullande korgar. Blev en massa saker och det sved i plånboken men jag köpte (nästan) bara nödvändiga saker. En del grejjer ska jag ha i en månad eller mer. Som olja och shampoo och sånt.
Här kommer iaf mina bilder.


Rull rull lät det. Och för att det såg så roligt ut när jag svischade runt i affären erbjöd sig CC att fotta.

Mitt resultat:


Ser nyttigt ut och är nyttigt. Förutom tre saker som jag unnade mig. Toffifee, Nutella och Kinderchoklad.
Såklart ska jag spara det för de stunderna då jag behöver lite belöning eller som ikväll då jag ska mysa med en bok.

Ska det va så ska det.

Ha en underbar dag, godingar

Dagens Outfit

Hej mina söta läsare <3

Här kommer min dagens. Den var helt rätt för idag när solen var varm och skön men vinden lite kall.


Jeans: Nudie
T-shirt: H&M
Kofta: Morgan de toi

Över detta hade jag som numera är vanligt min vita trench som jag köpte på Vero Moda för två år sen och till ett par vita ballerina. Väldigt slitna måste jag tillägga.


Otrohet

Det är något som jag aldrig har kunnat förstå. Varför är någon otrogen när de kan göra slut och ligga runt så mycket som möjligt? Jag kan inte hitta någon logik i det. Om jag skulle vara ihop med någon så skulle jag juh inte vilja ha sex med någon annan. Varför skulle jag isf vara ihop med personen i fråga?

Jag tycker inte att det är rätt på nåt sätt. Det finns ingen ursäkt för det. Jag antar att en del söker äventyr men det får man med ett vanligt förhållande med. Det är svårt nog att hålla kommunikationen vid liv i ett tråkigt förhållande och det gör det inte bättre av att vara otrogen.

Okej, så jag kanske kan förstå det från olika synpunkter men jag accepterar det INTE. Det är så fel i min värld.

Var tvungen att skriva av mig detta. Det är en så konstig grej. Varför vara ihop om man inte är ihop?

Ett modernt rovdjur

Nu känner väl alla till min lilla söta kissemisse va? Surf?!! Om inte ska ni få se en bild:



Han var som en galen liten tiger förut. Tänk dig en sabeltandad tiger från förr. Inte skulle man kunna dra den liknelsen när det gäller Surf annars men idag stämmer det.

Såhär var det :

Jag hade stängt dörren till toaletten för att jag duschade. Det är så litet att det sprutar vatten ut i hallen om jag inte gör så. När jag hade duschat klart och skulle torka mig så hör jag ett prasslande från köket. Jag lade ihop ett plus ett och störtade ut i köket/hallen och finner Surf nere på golvet med båda framtassarna på en söndertrasad påse och i den ligger den frysta kycklingen. Han slickade ihärdigt och försökte gnaga bort nåt men som tur va så var den fortfarande för fryst. Han fick en lite smäll på baken och gick med protest därifrån.

Det moderna rovdjuret jagar inte... det snor frysta kycklingbröst


Min Frukost idag



Har varit hurtig idag :) Gick en rask promenad med CC imorse och kom hem lagom till frukost. Inte för att jag har någon som gör frukosten åt mig men jag brukar äta frukost vid halv tio, och jag var hemma lite innan dess.  Känns skönt.
Ska ta en dusch strax och sen börja plugga för dagen. Känns surt att behöva göra läxor när det är så fint men man måste gör det som måste göras antar jag.

Ha en bra dag godingar :)

Hjärtat brast när jag såg...

Jag kollade på Mtv häromdagen och såg den nya videon för Katy Perrys Thinking of you och jag (SOM VANLIGT) grät floder efteråt. Herregud vad jag blev ledsen av den videon. Men låten är underbar.




P.S: Bara att vänja sig. Jag gråter till allt nuförtiden. I somras öppnades mina tårkanaler på riktigt.

Enjoy!!

Dagens Photo Booth



Ni får en photo booth idag ist för en Outfit. Kände inte för att visa upp ett par vanliga jeans som blivit för stora för mig och en T-shirt som Surf lyckades knåda hål på imorse när vi gossade. Kände mig väldigt fräsch och fin imorse och vädret var underbart. Har även handlat bananer oc h yoghurt. Mums med frukt. Min nya godissort :)

Sovmorgon och ingen mat

Imorse hade jag planerat att gå upp tidigt och sen sticka till affären för att handla frukost men jag var så himla trött att det inte blev så. Ingen brådska egentligen. Har lite bulgur kvar för lunch och köper mig en banan vid campus. Det borde göra susen.

När jag hade klätt på mig mina vårskor såg jag att jag hade trampat i lite kattbajs :S mindre kul. Men det är bara att tvätta bort med vatten och såpa och sen vädra ut. Min gulleplutt har så mycket hår att det fastnar i håret ibland  och sen tappar han det nånstans. Det har inte hänt på ett bra tag nu så jag var inte försiktig nog men idag är nog en av hans lite problematiska dagar. Tycker så synd om honom. Kan inte vara kul att inte kunna kontrollera sin avföring. Och han skäåms verkligen sen. Han sätter sig långt bort och undviker min blick. Gulliga bubben. Nåja,,, nu är allt borta och han sover. Allt är som det ska.

Ska gå ut med soporna nu... Det känns så bra när jag har gjort det. För jag samlar alltid på mig en massa kartonger och min sopkorg är alltid full tills den nästan spricker. Och när jag sen går iväg med det så känns det så fräscht och tomt. Underbart.

Hur ser er dag ut?

God middag

Det var lite sent att skriva god morgon. Jag gick INTE och tränade imorse för jag kände inte för att gå upp tidigt när jag är ledig. Gör juh inte så mycket så länge jag tränar imorgon igen.

Jag längtar så mycket tills på fredag. För det första för att jag får pengar då och för det andra för att jag då kan handla massor med mat igen. Jag lever på bulgur, kyckling och knäcke just nu. Låter illa och det är inte så illa, har lite philadelphia och ketchup och kryddor med. På fredag var det dags för påfyllning igen då.

Efter min lunch ska jag börja plugga för dagen och ikväll blir det TV som vanligt. Ugly Betty och Desperate Housewives.

Nån mer som följer de serierna?

Harry Potter ist för plugg

Hade egentligen tänkt att göra frågor för min kurs men jag känner verkligen inte för det just nu. Imorgon har jag ingen skola så då kan jag plugga hela dagen. Med lite träning på morgonen har jag nog med endorfiner så att det räcker hela dagen.
Och min Harry Potter bok som jag läser just nu är så spännande. Den tyska versionen. Vissa kanske tycker att det låter konstigt men min farmor har gett mig alla sju böckerna år efter år och jag är van vid att läsa de på tyska nu. Känns hemtrevligt och får mig att tänka på min gulliga lilla farmor i Tyskland.

Har ni haft för er nåt kul idag?

Bytte om sen

Så det får bli e till Dagens Outfit för er som tycker det är intressant. Solen kom nämligen fram och då fick jag kalla på min vita trench och solglasögon. Plus en vit tröja ist för en svart. Blev perfekt till slut eftersom det var en kall vind men varm sol. Gjorde alltså inte mycket att jag hade mörka tights på mig.



Det är alltid lika kul att se hur små förändringar kan göra en outfit så rätt.



Dagens Outfit

Godmorgon. Här kommer min Dagens Outfit. Inga fäger idag eftersom det är grått och mulet. Tycker att på en sådan dag kan jag lugnt vara helsvart. Snygg ändå, hihi


Latextights från Lindex
Klänning från MNG
Tröja från Cubus

Lite tråkig som sagt men det är skönt och stilrent.

Ha en bra dag

90talet var grymt

Såg just filmen 10 things I hate about you. Älskar den filmen. Jag som är så gråtmild grät såklart vid det lyckliga slutet. Älskar det där sista. Men hela filmen är juh underbar; 90talskläder, 90talsmusik och en massa underbar drama. Är nog mycket nostalgi som ligger bakom att jag älskar den filmen. Sen får man juh inte glömma Heath Ledger (May he rest in peace) som var en riktig goding. Love you.



 Den underbara dikten. Snyft!

Dålig videokvalitet men låten är så klockren.



Enjoy!

Jag älskart iaf

Och godingen själv


Kan inte förstå att han är borta. Så jäkla synd.
Tur att han för alltid kommer leva kvar i filmerna han har medverkat i

Underbara vår

Jag njuter verkligen varje morgon nu, Sol dag efter dag. Kan det bli bättre? Det som suger är att jag måste plugga och inte har en balkong. Visserligen bor jag längst ner men bordet utanför porten är för långt ner för att jag ska kunna sitta där och plugga... Kanske gör det sen ändå.. men inte säker... Vore juh skönt att sitta i solen. Kanske kan sitta lite i solen efter lunch och läsa en tidning.



Ha en bra dag! Njut av solen!!

Jag älskar era bloggar

Min goda vän Elin nominerade mig som en av hennes mest älskade bloggar.
Det verkar vara en kedjegrej men det gör inget eftersom det är en gullig grej.



Min favvobloggar är:
Anna, Elin, Shecity, Kenza och Beauty by Julia
Jag gillar en massa andra också men dessa är mina favoriter

Jag följer er med bloglovin och verkligen älskar era bloggar!


Snurrig.. varför!

Hej alla gulliga läsare :)

Jag har undrat ett par dagar vad det är som gör att jag är så snurrig?! Igår var det nog värst när jag kom hem efter skolan. Efter en halvtimme med att ta det lugnt gav det sig men jag är lite snurrig hela tiden. Måste resa mig sakta, och ta det rätt lugnt.

Ställde mig på vågen imorse och såg att jag hade gått ner ett kilo igår... Av vad? springandet? Klart man blir snurrig av att gå ner i vikt. Vanligtvis går man juh ner två till fyra kilo i veckan om man håller på med en diet så att jag gick ner ett på en dag kanske orsakar lite snurr i skallen. Jag ska iaf ta detta som en varning och inte snåla med mina proteiner och kolhyrdater nu när jag tränar såhär. Som min dietist sa så kan man lätt äta en massa kolhydrater och kött vid både lunch och middag.

Nu vet jag vad som händer om jag inte lyder. Fy på mig. Jag vill inte uppleva samma sak som hände förra veckan på wavemaskinen.

Frågan jag ställer mig är: Hur gör alla de där pinnsmala modellerna som äter lite nötter och salladsblad till lunch?
Inte konstigt att de svimmar eller ramlar av podium


Nu blir det en riklig lunch med kolhydrater för jag behöver min energi idag. Ska plugga böcker och sen styrketräna ikväll innan kvällsmaten.

Min dag

Jag är helt slut men ska banne mig springa ikväll.. Nu ska jag vila och skriva lite till..
Varför jag är så slut ska jag berätta. Jag gick upp klocka nio för att skriva sista frågan på omtentan som jag inte orkade med igår. Skickade iväg den till min gulliga mormor som korrektur läste den (hon är översättare och kan sina språk) och så skrev jag klart de andra frågorna.. Nu ska jag bara göra en litteraturlista, en framsida och sätta dit sidonummer.. sen är det finally KLART!! wohooo

Och så har jag varit på KAU också och haf föreläsning. Väldigt intressant men det var svårt att stäla om sig från det ämne jag pluggat hemma och det vi håller på med nu.. Men det funkade efter ett tag. Var juh bara knappt två timmar som jag var där.


Mitt mellanmål: Cashewnötter och citronvatten. Gott och energirikt.
I bakgrunden ser ni att jag läser bloggar.


Surf ligger bakom mig på en hög med lådor. Det ligger en kattfilt och en av mina tröjor där.
Jag tror han gillar sådana platser eftersom det luktar jag. Gulligt värre.
Snarka gör han också




Just nu!

Jag sitter och sliter med detta förbannade arbetet.. men ikväll ska jag vara såpass klar att jag ska kunna sova gott.
En timme till sen blir det Greys Anatomy. Kan juh inte missa slagsmålet mellan hetingen och McDreamy.. Tycker Mc Steamy är hetare än McDreamy.


Sitter på mitt lammfäll från IKEA (syntet tror jag men mjukt ändå)
Alla böcker och papper ligger ordande, även om det inte ser så ut :P


Surf sitter och gnäller i köket. Jag åt kyckling förut och han fick inte smaka...
Vaktar mina skor ist.
Han ska få mat nu. Ojj vad han kommer bli glad mitt lilla kakmonster.



En till rolig grej

Nyss ringde det och det var gubben jag ska till senare:

Jag: "Hej, det är Stefanie?!" (det var Dolt nummer, konstigt nog svarade jag. Kände på mig att det kunde va han)
Gubben: "Hej det är ..., jag fick just ditt meddelande att du inte kan komma?!"
Jag: "Va, har jag ringt?" (Konstig fråga eftersom jag vet att jag inte har ringt men jag är glömsk av mig och det kan ha hänt)
Gubben: "Nehej... det har du inte nej... då måste det vara ett fel..."
Jag: "Nej, jag kan komma. Inget har ändrats. Haha" (Började skratta lite smått)
Gubben: "Okej, vad bra. Då ses vi sen då" (Han skrattade lite generat)

Klick (vi la på efter ett litet fnittrit hejdå)

Jag skrattade rätt kraftigt. Sen kom jag ihåg det där klippet jag såg för fem minuter sen på Ellen och skrattade ännu mer på grund av det.

Bra dag! Haha!

LOL

Herrejävlar vad jag skrattade när jag såg det här på Ellen DeGeneres.
Jag älskar kattvideor och har nog sett de flesta men den här är verkligen rolig



Den är så jäkla rolig. Men alla har juh inte samma humor.

Enjoy

Duktig !

Klockan är 12.30 men jag har redan hunnit med en del. Jag har varit och tränat på gymmet (styrka idag) och ätit lunch.
Jag tycker iaf att det är rätt mycket. Om man jämför med de senaste två dagarna då jag har sovit en del.

Idag ska jag ränna lite på stan med. Ska köpa Kestine för min allergi, kattsand åt Surf och sen ha ett litet samtalsmöte. Senare ska jag sätta igång med tentan och bli så klar at jag kan skicka den till mamsen för korrigering. imorgon blir det som sagt finslipning.

Tack vare träningen känner jag mig snäppet lyckligare på grund av endorfinerna. Inte för att jag är olycklig men gladare kan man alltid bli. Känner mig duktig.

Ha en bra dag och njut av solen!

Desperate

Det är ett underbart avsnitt av Desperate Housewive. Till minne av de 100 avsnitten som varit. Och det gör de genom att titta tillbaka genom att hedra en karaktär som spelat deras Handyman. Dock tror jag inte att jag sett honom i serien förut.. Är nog bara ett fyndigt sätt att visa vad som hänt. Men det är så rörande. Jag har varit nära gråten två gången. Jag är så himla fjollig.

Ha en bra kväll godingar :)

Kramar

Jag stödjer bra bloggar

Att det finns många bloggar är ingen nyhet men vad som är sällsynt är bloggar med ett värde. Jag vill bara säga härmed att jag stödjer de bloggar som faktiskt är lite mer innehållsrika och där bloggarens personlighet verkar komma igenom.

När jag skriver försöker jag att inte skriva saker som sårar andra eller som är moraliskt fel men jag försöker ändå vara jag. Jag är den jag är och jag skriver precis vad jag vill men jag är också en medmänniska som bryr sig och som kan känna empati. Jag vill därför inte trampa någon på tårna och ger inget utrymme för taskiga och helt onödvändiga kommentarer. Gillar du inte min blogg, så gillar du inte mig. Men håll dina åsikter för dig själv. Sluta läs min blogg om du ite tycker om den. Jag tror inte att jag är den enda som känner så om sin blogg och dess kommentarer.

Så tummen upp för de bloggare som har nåt att säga och tummen ner till er som inte kan skriva annat än konstiga kommentarer som bara sårar (inte för att jag har upplevt det många gånger än men sett det på andras)

Kom ihåg: Även om man skriver på nätet så har alla människor fortfarande känslor!

Vad är det med mig?

Nu är jag tydligen inne i sån där period igen där jag är konstant trött. Jag vaknar och är pigg men efter en timme eller så är jag på botten igen. Och nu har jag så himla mycket att göra för universitetet också. Tänk om jag KUNDE sova varje dag så som jag gör, men egentligen sover jag bort tid jag inte har. Visseligen har jag fortfarande allt under kontroll men det är inte kul att känna sig trött jämt och ständigt. Blää... hoppas det ger sig när jag har satt igång med träningen igen.

Imorgon är det dags igen. Att åka till träningen alltså. Tar med mig kurslitteraturen dit så att jag inte behöver stirra ut i det tomma intet igen. Tråkigt att konditionsträna utan en tidning eller en bok. But what has to be done, has to be done!

Undrar om tröttheten är ett tecken av trisitess.. kanske tycker jag att mitt liv är så händelselöst och tråkigt att jag inte kan göra annat än sova?? Hm... Jag mår egentligen bra.. haha!! Men man ska lyssna på sin kropp. Imorgon pumpar vi endorfiner och sen ska jag på ett litet möte i stan igen. Tror det blir bra.

Har ni sett? Att det är en underbar tv-kväll på femman ikväll? Ugly Betty börjar 8 och sen kommer dubbelavsnitt med Desperate Housewives.

Fram tills dess ska jag gnola lite på min hemtenta. Bläää!! Fredag ska den vara klar men man måste juh inte stressa mer än annars.

Kramar

vilken sömntuta jag är

Sedan jag skrev förut har jag inte gjort mycket. Självklart handlade jag så att jag och surf klarar oss ett litet tag framåt. Tycker att kyckling är vansinnigt dyrt btw. För fem bitar svensk kyckling betalade jag 115 kronor. Sjukt.

Sen började jag läsa i mina böcker men märkte att jag läste samma rad om och om igen. Så gissa vad jag gjorde då. Jo jag sov i tre timmar. Min säng är så underbar. Skönt var det. Nu har jag läst lite men har ingen ork alls. Hoppas inte att jag blir sjuk nu. Har fått lite huvudvärk också. Hm... När jag har tid att vila blir jag sjuk. Jag i ett nötskal. Ska nog ta det lugnare när jag är i Arvika. Alltid är det nåt som jag måste göra. Vill hinna med vänner och familj. Nästa gång blir det mer slappande och mindre socker. Blääää..
Såklart har jag nu lite chokladabstinens och är grymt hungrig men vad ska man göra. Jag har faktiskt syndat hela helgen, långhelg dessutom.

Nu är det strax dags för tvättid. Har en del tvätt nu efter 2-3 veckor.

Håll tummarna för mig så att jag inte blir sjuk över natten nu. (Jävla kropp)

Home again :)

Sen en timme tillbaka är jag hemma i K-stad igen och det känns rätt skönt. Det jobbiga är att jag inte har någon mat hemma till varken mig eller Surf. Han var som vanligt jätteduktig på vägen hem på tåget och bussen. Han skrek en del men det är juh inte så farligt egentligen. På så vis får han all den uppmärksamhet han vill ha iaf.

Nu ska jag strax sticka iväg och handla. Wohoo... :S inte så kul !! Men ibland måste man göra saker som man inte tycker om. Så långt bort är det juh inte.. Bara runt knuten egentligen. Och 100 meter längre men ändå. Tar bara fem minuter till konsum. Jag hade juh hellre velat haft ett Hemköp där men vad ska man göra på Annadag Påsk. Solen skiner och jag känner att jag snart måste börja raka benen igen. Tur att jag har blonda hårstrån.. hehe!! Lite äckligt på träningen annars.
(Vilket stycke det blev. Alla mina tankar i ett)

Ha det bra. Vi hörs sen när jag är hemma med all underbar mat (grönsaker, frukt, yoghurt och bulgur)
Kramar

Dagens Bilder

Ingen Outfit utan snarare en dokumentation av dagens fika med mamsen.


Ett glas vatten i handen.
Åt en god lunch. Ceasarsallad med bulgur och kyckling

Mamma drack sin vanliga Latte

Redo med sina ciggisar och en choklad cookie

Ska nog träff pappsen sen.

Kul att ta en massa bilder med mobilen.
Ni får kanske se mer sen

Kramar


Filmreview

Min recension av filmen Burn after Reading med Brad Pitt och George Clooney:

Filmen var producerad av de talenterade bröderna Coen och handlade om en massa olika människor. Det tar ett tag att komma in i handlingen och jag tycker att den verkade lite trög. Efter ett tag när man har sett alla karaktärer börjar konflikt efter konflikt och slutar på ett väldigt konstigt sätt. Jag tror att om du ska se den ska det vara någon gång när du vill se en bra producerad film där det krävs en del tålamod. För det är ingen film som man tycker om på direkten. Den får en mer att tänka på vad den Amerikanska regeringen egetligen håller på med och som baksidan på fodralet säger "hur smarta de anställda på CIA egentligen är".

Se den när du inte har nåt bättre för dig och känner för en film med väl genomarbetade karatärer. Skådespelarna gör ett bra jobb och den är väl genomtänkt. 

Jag tyckte att den var intressant och som sagt välgjord. Ingen film som kommer stå i min DVDkollektion.

Sov gott

Min dag


Vårt fina bord som jag dukade. Min tallrik är den frsta som var klar inne vid buffén. Gott.
Skinka, Janssons och ett ägg


De "vuxna", det vill säga alla utom jag drack Aquavit och vin. Jag gillar inte alkohol så värst längre. Kan väl bli en öl på krogen ibland eller ett glas vin med en kompis när vi har myskväll men annars inget. Är inte ofta det händer att jag går till krogen eller har myskväll. Usch Aquvit. Smakat en gång och aldrig mer. Lika äckligt som Sake.


fin dubbelhaka och en sur min men man kan inte se fin ut jämt. Det var väldigt varmt i solen. Skönt.
Hade en svart skjorta på mig annars och det orkade jag inte med så jag lånade ett linne av mormor.


Min kusse, fördelsedagsbarnet (21 år), fick blåsa ut ljusen som han trodde var 17 småljus och en fyra = 21 men som egentligen var 16 småljus och en fyra.. hehe! Men det vet han juh inte. det han inte vet kan han inte skadas av. Grattis


Och så var det efterätt :) mums. Chokladkaka som smakar som en chokladdröm med vaniljglass och hallon från förra året. Så himla gott.


Sen spelade vi Uno. Kul som alltid. börjar bli lite utav en tradition nu.
Killarna drack sina öl och det gjorde att jag vann. Hehe! Fast bara två utav 10 gånger.

Nu ska vi se Burn after reading och jag ska äta lite mer chokladkaka. Imorgon blir det hälsomat igen. Nu är påsken över för min del. Ha en bra kväll mina gulliga läsare.

Ni får en filmreview sen!



Australia

Efter min och mammas lilla tripp till The Roof kollade vi på filmen Australia. Underbar men ingen som jag skulle orka se om. För den var väldigt lång och det hände så himla mycket. Hugh Jackman var lika het som alltid och var en underbar karatär. 

Se filmen Australia om du inte redan gjort det :)

Nu ska jag strax sova.

God natt

Min dag

Idag var jag med L i charlottenberg och fixade med lite grejjer. Inget speciellt, bara åt lite lunch, fixade med L's gamla jobb för skatteverket och sen handlade vi lite påskgodis. Jag är så förbaskat mätt eftersom jag åt två burgare på donken. Usch. Nu kan det ta ett BRA tag tills jag tar vägarna förbi donken igen. Jag mår alltid illa av den mängen fett man får i sig då ag mår illa i ett par månadeer (när jag tänker på donken alltså, inte fysiskt)

Det var kul och vi pratade en del. Det är så kul att hitta på saker med ens vänner. Jag sitter juh väldigt ofta hemma själv oh gillar inte att festa så mycket. Är trött på den livsstilen. No Party For Me!

Nu ska jag och mamma vila lite och ikväll går vi och tar en bärs. Ni som inte känner mig så väl kanske tycker att det låter konstigt men vi kan ha VÄLDIGT kul ihop. Det är lättare att gå ut med någon som vet hur jag funkar. Plus att vi inte har mor och dotter relation särskilt ofta utan det är ofta så at vi mer som vänner, ibland som griniga syskon när vi inte håller med den andra. Men ikväll ska vi ta nåt gott att dricka på krogen The Roof. Kanske blir lite kort också, ifall mamma vill ta kort på mig :) haha! Hon kommer vägra att va med.

Ha en bra dag. Nu ska jag vila.

Kramar

Dagens Outfit och photo booth





Klänning: Gina Tricot
Leggings: Linex.

Ha en bra dag

Vad blir det ikväll tro?

Nu är klockan 19.23 och jag tror att det blir lite vin och ett par filmer hemma hos L. Min lilla goding :) hehe!
Fast vi får se. Förmodligen blir det det men just nu verkar det som om on har fastnat mellan lakanen. Vi skilldes åt förut efter vår lunch på royal ( en thailändsk bra restaurang här i Arvika BTW) för att sova lite middag. Vi var båda jättetrötta men jag somnade såklart inte utan åt lite fika (choklad och juice) och blev genast piggare.


Min lunch ungefär (google-bild)
Men gott var det. Dock gjorde min mage uppror sen.

Ha en bra fortsatt skärtorsdag

framme



Inte så smickrande men det regnar ju faktiskt.
Surf var jätteduktig. nu går han runt här hos mamma och pratar. Han "kollar läget"

Ska gå och handla med morsan strax. Katsching, nu kan jag välja vilken mat somhelst. Lyx.

BTW. Har gått ner ett kilo nu. Min våg var knasig bara.. haha. Bara fyra to go

Kramar

Grått x 2

Grått nr 1 är regnet. Usch! Trodde att det kanske bara var grått idag men icke. När jag var på väg började dropparna att komma och då var jag utom räckhåll för ett tak. Jag som hade fixat håret så fint. Skit. Men inte gjorde det mig sur. Nej nej nej. Jag var positiv och trevlig som vanligt.



Sen är det grått nr 2 och det är att Greys (haha, grått på engelska) inte kommer idag på grund av den jävla ishockeyn, Kan inte femman ge sig med sport. Det är juh för h-vete en underhållningskanal. Och bara för att det finns folk som kollar på hockey så ska alla andras tv-program bli uteslutet?! Skit. Men det gör inte så mycket egentligen eftersom jag ska sova över hos min älskling E ikväll. Och då kan man faktiskt göra annat än att se på tv. Är så tacksam för att vi får lite tid tillsammans. Hehe!


Så trots att det är grått och att jag ska konka med Surf till Arvika strax med en stor väska alldeles själv så njuter jag ändå av att jag lever och att jag ska hem till arvika där jag kan bli lite omhändertagen :) Home sweet home nr 2... haha!!

Ha en bra eftermiddag.

Ses sen E <3

Dagens Outfit

Till er tjänst innan jag ska dricka mitt glas Berocca. Jag som trode att vi börjar nu. Tur att jag inte hade gått hemirfån än. Bara två timmar skola. Bättre dag kan det inte bli. Och snygg är jag med :P (tycker jag)



Ha en bra dag. Jag skriver kanske lite sen när jag är hemma efter skolan.

Kramar

Och nu då?

Nu har jag packat och som en dåre och är så planerad som det går. Alltid när jag ska resa så går det vilt till i en hel dag. Jag blir hysterisk för det kan juh vara så att jag har glömt nåt. Just nu känns det som om jag har glömt nåt men jag tror inte det. Än ska jag juh inte åka utan ska se till att ställa klockan och hinna upp till skolan innan det bär av.

Sen så ska juh Surf med såklart men honom kan man juh inte glömma. Han springer juh runt i lägenheten när det står en packad väska i hallen.

Då gäller det (nu kommer det lite tyska) "Katzenbesitzer schlurfschritt" mellanslaget är för er som inte är så bra på tyska långa ord och som då lättare kan "gissa" sig till ordet.
Det betyder faktiskt nåt som kattägarens.... hmm.. schlurf är svårt att förklara på svenska. Det svenska språket är lite ordfattigt tycker jag i sånna lägen. Sorry Sverige, inget ont menat. Schlurfen är verbet att gå med släpande steg. Som när man inte riktigt lyfter på fötterna. Så på svenska skulle Schlurfschritt betyda släpsteg?? Så kattägar släpsteg.

Det är ett litet internskämt bland kattägare som kan tyska. För när man har en katt och katten springer omkring mycket så måste man gå med släpande steg för att inte trampa på katten som susar omkring.

Ja vissa kanske kan tycka att det är roligt att läsa om detta men jag har iaf blivit mer trött av att blogga och det var huvudsaken :P, nej, skämtar bara. Är juh att utbilda er i så "VIKTIGA" tyska ord.  LOL

Ha en bra natt.. Nu ska jag lägga mig iaf

Kramar

Choklad :) mums


Det är väl ingen nyhet att choklad är en boost för ens lyckokänsla men det här är juh löjligt. Sen jag har börjat äta mycket nyttigare så har jag ett så otroligt starkt sug efter just choklad. Och jag får nästan en orgasmisk känsla när jag får lite choklad i mig. Men vad fan.. det måst jag juh bota. Denna abstinens. Men å andra sidan måste man juh unna sig nånting gott. Jag äter nästan inget annat socker så så faligt är det väl inte??

Hellre choklad än nånting annat... fast i lagom mängd såklart :P

Inte mycket..

...men en liten sneakpeak in i mitt liv kan ni få.
Har just duschat och har på mig en morgonrock i denna färg:



Nu när det är varmare kan jag strosa omkring i den igen. Wohoo.. Mysig, kort och fin..
Kommer från LaSenza, by the way

Jag vet inte om jag skrev det igår men idag får det blir en del plugga igen.
Det gör jag för att få lite lugn och ro i Arvika i helgen.
Ska kolla upp tågtider med

Hörs senare :)

Kramar

Vad läskigt

När jag var och tränade så hände det en läskig sak. Annars brukar jag ha väldigt stabilt blodtryck men efter mina såkallade 20 "första"minuter på wave-maskinen gick jag av för att sen kanske byta till roddmaskinen. Kom dock inte så långt eftersom jag NÄSTAN svimmade. När jag klev av kände jag först yrsel och sen illamående och sen började mina ben ge vika. Tog mig ett tag, ungefär fem till tio minuter, tills jag var normal, eller nästan normal, igen.

Det var riktigt läskigt och det krävde mig en massa energi att inte spy eller falla omkull och det var otroligt pinsamt eftersom jag inte kände en enda person där. Tur att inget allvarligt hände. Men jag är sur över att det inte blev mer kondis än de tjugo minuterna. Nåja det får bli springande i helgen istället.

Man måste lyssna på sin kropp och min säger: ta det lugnt just nu.


Dagens Outfit

Ska lägga upp en dagens innan jag ska palla mig iväg till träningen nu.
Soligt ute och det måste jag utnyttja.





Vi hörs senare.
Kramar

Fortfarande trött...

...men tyvärr ska det bli mer plugg idag. Just nu sitter jag och ser på ett gammalt avsnitt av family guy även om jag borde göra lunch nu. Strax ska jag sätta igång.

Tråkig dag så et blir inte mycket bloggande men ha det bra.. Imorgon är det måndag igen. Då blir det mer bloggande :)

Kramar

Persika: inte en frukt

Haha,, där fick jag till nåt... tror jag. LOL
Persika kommer strax. Det hon sa i tlfn nyss va: "Nu måste du byta din facebook status" där det stod att jag tänker sova tidigt. Nu blir det inte så för hon kommer och hälsar på.. haha.

Ha en bra kväll.

Hörs imorgon

Plugg plugg plugg

Nu har jag skrivit mina första 500 ord. Rätt tråkigt. Att skriva ner en massa. Ska skriva lite på alla frågot idag hade jag tänkt och sen finslipa lite till varje dag. Kanske hinner jag klart med detta jävliga arbete innan påsk.

Idag var jag iaf och tränade. Tidigt också. Klockan 9 tog jag bussen dit och klockan tolv var jag hemma.
Under vägen tänkte jag på er gulliga läsare och tog ett par kort på omgivningen. Gissa om jag frös i den jobbiga dimman.


Klarälven där isen har töat bort.
Det är en del ankor i farten med.
De syns lite dåligt på bilden men de är där.
2-4 vita prickar vid älvens kant. Ser du nu??
Gulliga var de iaf. En dopping bland annat.

Det var på vägen dit.
På vägen tillbaka såg det ut såhär:


Det var väldigt kallt. Som om det även var dimma i kroppen. Usch!
Men nu är det såklart sol.
Nu när jag sitter nyduschad vid skrivbordet och skriver, läser och researchar.

Ha en bra dag

<3

Dagens

Det blev en plugg dag idag.. Och sen skyndade jag hem och gjorde mig fin för en middag på Alfies. Underbar italiensk mat. Mums. Såhär såg jag ut på middagen:


Framifrån och bakifrån bara för att jag gillar hur den är formad bak och glansen är fin med.


Imorgon blir det träning och lite mer plugg.


God natt

Spinning

Det gick så himla bra :) Körde på som en galning i mina nya shorts.. Fast det blir nog trekvartsbyxorna nästa gång. Blev lite klibbigt på sadeln. Usch det lät juh men jag vill inte få skavsår av det. Lite mer tyg nästa gång men snygg var jag iaf. Hade två gubbar bakom mig. Såg det efter halva tiden. Pinsamt. Men jag tror inte att de kollade på mig hela tiden. Förhoppningsvis inte alls. Hehe. Pinsamt eftersom mina shorts som redan var "short" åkte upp när jag cyklade... haha

Nå ja det var kul och jag var helt slut efteråt. Men jag märkte att jag hade mycket bättre kondis än sist jag var på spinning. Bra bra bra.


Bra slut på dagen.

Min dag

Snart ska jag iväg igen. Stackars surfen (katten min, ni som inte vet). Gick hemifrån vid kvart i nio imorse och har pluggat sen dess. HAr fått mina 8 timmar med skolaktiviteter idag det vet jag. Först tre timmar föreläsning ungefär och sen satt jag och plugga i ca. 5 timmar i bibblan. Fint väder var det med så vi satt ute ett tag. Underbart. Det luktar som vår och folk börjar klä sig vårigt med.

Här är mina outfits iaf:


Det var det jag strosade runt i på KAU
Och nu ska jag på ett spinningpass på Friskis och Svettis. Mina nya träningsbyxor åkte på och mitt Nike linne. All about Nike alltså.


Ni får säga vad ni vill om mina ben men jag tycker att de är smala nog för shorts iaf.

Nu ska jag palla mig iväg till bussen snart.

Kram kram

lång dag i höga stövlar

Idag har jag struttat runt i Arvika. Hann med två jobbiuntervjuer, ett möte med dietist och har pluggat en del med medan mamma fick håret färgat.

Det var en jättebra dag. Och dietisten berättade vad som är bra att äta när man tränar och har de mål jag har. Ikväll blir det alltså fisk med couscous och banan till efterätt. Gott.

Två kommentarer:

"Oj, har du gått ner i vikt, du ser mycket smalare ut" kom från en kille jag inte sett på ett år ungefär. Jag sken upp

"Det är så konstigt att min dotter bara gillar sånt som är nyttigt" Gissa vem som sa det. Och det var inte pappa. Det kom ur min mors mun när vi var hos dietisten.

Dagens resultat
:

Ett jobb på Arvikas bästa hotell enligt mig. Jag kommer jobba kvällar/eftermiddagar och nätter som receptionist m.m.
Ska bli riktigt kul. Börjar i mitten av juni och ska ha lära mig systemet nu i vår. Så fort nästa tenta är klar ska jag börja åka till Arvika lite mer och lära känna alla och hur allt funkar, var allt finns och hur rummen ser ut. Done deal.

Och hela dagen sken den underbara solen.

Underbart :)

P.S: En av dagens bästa saker var att jag träffade E igen. Nästa torsdag ses vi igen... hehe <3

Dagens Outfit


T-shirt: Carlings
Kofta: Camaieu (?)
Jeans: Nudie
Armband: Agatha Paris

Nu sitter jag och äter frukost. Om ett tag ska jag åka till Arvika där jag har en heldag med saker att göra. Tyvärr insåg jag igår kväll att jag en massa sidor att läsa inför imorgon. Mindre roligt men jag har allt som allt 100 minuter på tåget idag. Kanske får jag en del gjort där.

Min frukost:

Hallonyoghurt med müsli och ett glad apelsin juice (Brämhults)

Ha en bra dag godingar


RSS 2.0