Sovmorgon och ingen mat

Imorse hade jag planerat att gå upp tidigt och sen sticka till affären för att handla frukost men jag var så himla trött att det inte blev så. Ingen brådska egentligen. Har lite bulgur kvar för lunch och köper mig en banan vid campus. Det borde göra susen.

När jag hade klätt på mig mina vårskor såg jag att jag hade trampat i lite kattbajs :S mindre kul. Men det är bara att tvätta bort med vatten och såpa och sen vädra ut. Min gulleplutt har så mycket hår att det fastnar i håret ibland  och sen tappar han det nånstans. Det har inte hänt på ett bra tag nu så jag var inte försiktig nog men idag är nog en av hans lite problematiska dagar. Tycker så synd om honom. Kan inte vara kul att inte kunna kontrollera sin avföring. Och han skäåms verkligen sen. Han sätter sig långt bort och undviker min blick. Gulliga bubben. Nåja,,, nu är allt borta och han sover. Allt är som det ska.

Ska gå ut med soporna nu... Det känns så bra när jag har gjort det. För jag samlar alltid på mig en massa kartonger och min sopkorg är alltid full tills den nästan spricker. Och när jag sen går iväg med det så känns det så fräscht och tomt. Underbart.

Hur ser er dag ut?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0