En trööööög dag

Det var en otroligt trög dag idag. Förmodligen för att jag bara slöade hela dagen. Jag gick inte till träningen, gick ut och åt frukost med farsan på city vid halv tio, gick med honom hem och stack sen iväg med honom i bilen. När vi hade åkt runt lite (vi skulle egentligen till en bekant till pappa men han va inte hemma) då åkte vi till colorama istället för att kolla på badrumsgrejjer till pappas nya hus. Fyyyyy vad fina saker det finns för badrum.

[Har haft lust att köpa en stuga att inreda väldigt länge men utan pengar eller en rik snubbe händer sådant inte... hehe....] iallafall...
Pappa fick iallafall en massa kataloger och tog med sig de hem för att begrunda sitt beslut. Bubbelbadkar eller inte hmm.... ojj vad svårt, (INTE) men pappa är en man med sina principer. Allt ska vara precis som han och Krestin vill ha det, till punkt och pricka, och det e juh bra det!

Jag gick iallafall hem efter det och kollade mejl m.m. Snackade med Jessika Persika (som kommer imorgon BTW :) )
och Elina över msn och gjorde mig iordning för dagen. Sen stack jag till Elina för att göra högskoleprovet (inte det som ska va i April, of course, utan ett gammalt för att plugga på. Det gick väl sådär för oss men jag e iallfall besluten att råläsa en ordbok och svenska och engelska böcker innan. Inte mycket tid kvar juh---> 5te April :S

Då va klockan typ halv sex när vi skulle gå ut igen. Förresten, det mest svenska uttrycket jag kom på idag va: "Någorlunda egen" *HAHAHA* roligt värre när jag kom på det iallafall. Att kalla någon det e juh rätt roligt, tycker jag iallafall. Det e juh subjektivt hur man tycker.

nu e jag iallafall hemma igen,har sett på mitt 2900 Happiness, vilken jag har fastnat för och som Tv3 ska flytta till webbTV :S, och ätit kvällsmat. Usch, imorgon ska jag iallafall laga riktig mat till mig och Persika :) Hmmm.... men vad? Får gnola lite på det.

Imorgon ska vi iallafall på den nya klubben som öppnar imorgon Club Heat tror jag den skulle heta... hm! Alltid kul med Jessika så det blir nog roligt.

Kram från Surf och Stefanie

Idag den... Vad e det för datum egentligen?

Idag e det precis på mitten av mitt lov. Och jag har inget att göra. längtar till helgen, kanske jag får nåt att göra då. Eller iallafall rycker det då närmare studenten och sommarlovet.

Idag gick jag upp halv 8, som igår och dagen innan det, för att träna med pappsen på HK. Det e ett jättetrevligt sätt att umgås. Vi sliter båd två och äter en god frukost efteråt. Det e nog den bästa tiden på dagen för mig. Tråkigt att lovet bara varar till på tisdag. Då måste jag träna på kvällen igen. iallafall så skulle jag skriva i mitt träningsschema på HK för de senaste dagarna, för jag glömmer det varje dag, och sist jag skrev i var den 24, men det hjälper inte mig något vidare när jag inte vet vad det var för datum idag, eller igår.. hmm... det slutade med att jag inte skrev i nu heller. Det e juh bara jag som egentligen lider av att inte skriva upp det men så länge jag kommer ihåg det så spelar det ingen roll.

När jag väl var hemma igen kastade jag mig på min säng och kolalde klart två serier från igår som jag inte orkade kolla på då för jag ahde ont i huvudet. (om nån undrar: det va Rules of Engagement och Brothers&Sisters). Sen ringde Elina, jag klädde på mig, sminkade mig och gick ut. Vi fikade, som vanligt, på 4B. Sen skulle jag till körskolan och träna på teorin men alla datorer va upptagna så jag bestämde mig för att träna lite extra på det till imorgon, vilket jag nog kanske möjligen inte kommer göra, och gick därefter igen. Orka sitta och läsa i boken där.

När jag va på väg tillbaka till Elina på 4B kom hon emot mig och vi gick och kolla böcker och lite annat, gick och åt Stefanies special (AKA samuels special) på viktors och gick sedan tillbaka till 4B för att invänta tiden. Jag gick vid fyra hem. Skulle sola! gjorde jag också när jag sminkat av mig och bytt kläder. Jag orkar juh inte ha på mig tajta jeans till solningen. Men Guuuuuuud (och jag e inte ens troende) va skönt de va.

Nu sitter jag här efter att ha spelat lite Call of Duty på datorn och tycker livet e allmänt tråkigt. Vad ska jag hitta på. Hmmm.... kanske ta det lugnt. Verka rsom om jag e uppe i varv.

Nå ja, nu lägger jag av för idag

Peace out <3

P.S: Jag hittade lite kläder på halens också. kanske kanske mamma köper de åt mig? hmm.. får se
Svarta stretchjeans har jag letat efter överallt, vita shorts ska jag ha till studenten och klänningen passar i sommar
image15image16image17

Mitt liv just nu!

Hej hej!

Nu skriver jag äntligen igen. Jag skulle egentligen publicera ett annat inlägg för någon vecka sen men jag ångrade mig för att jag skrev det medan jag inte mådde värst bra. Humöret var då verkligen på bott.

Jag har nu äntligen det efterlängtade sportlov, mitt sista sportlov EVER! Hihi... På högskolan lär jag juh inte ha något sportlov. Studenten rycker närmare och närmare genom tiden och jag är faktiskt på god väg att få allting fixat fram tills dess. Jag har fått balklänningen hemskickad, jag passar i den, har skaffat en väska till den och börjat boka tider på frisören. Det som fattas är väl nu skor och kläder till själva avslutningen Torsdagen den 12 Juni. Yipeee!!!

Det där med körkortet är väl lite segt men jag ska se till att jag ahr det i handen till studenten. Jag SKA klara det, ni som känner mig vet hur länge jag har hållit på och skjutit upp det, men det gick inte annorlunda. Jag HADE för mycket att göra i skolan. Men nu kommer den stressen avta. Visst, jag ahr fortfarande mina slutprov i Maj men jag har väldigt mycket tid att träna på de.

I mitt liv just nu har konstaterat att mina kompisar nu inte har minsta tid för mig. Jag får väl skylla mig själv som inte har haft mycket tid för de under de senaste 2 åren men det känns ändå inte så kul. Jag får helt enkelt ta den smällen och försöka leva In my own skin. Det e väl rätt klart att folk prioriterar bort en om man har prioriterat skolan så länge. Men hur mycket jag än föröker acceptera det så tar det inte bort faktum att det får mig att känna mig ensam. Men jag får väl vänta och se. Kanske får den tvåspåriga vägen snart lite trafik?! In my own skin, var det ja.

Just in case, här är schema på mina ledigheter framöver:
 1) sportlovet (nu)
 2) påsklovet (om fyra veckor)
 3) Tiden från sportlovet och fram till den 7 Maj
 4)Tiden mellan den 22 Maj och den 12 Juni

Nu när det är lov går jag, ända sen i söndags, med min far och tränar på morgonen. På söndag var vi uppe tio och tränade (dagen före hade jag varit ute på Tiki till 1) och igår och idag var vi uppe 8 vid HK (hälsokompaniet). Jag ska banne mig gå dit varje morgon. Hur jobbigt det än är att inte få sova ut. Men det behöver jag.
Apropå, jag började juh träna för några veckor sen tack vare Elin och Razi som fick mig att börja där. Tack. Det behövde jag.

Idag var jag på bokrean. Det var kul faktiskt. Det är alltid kul att spendera pengar, speciellt när jag vet att det e nyttiga saker jag köper, som böcker. Jag fyndade faktiskt 6 stycken. Jag gör en lista på de. De allvarligare först:

1) Dean Koontz - Ansiktet (en rysare, en ond man som skapar kaos och en vacker man som den onda vill åt)
2) Dean Koontz - Odd Thomas (karaktären heter Odd och är en mellanhand mellan de döda och de levande)
3) Cecilia Ahern - P.S I Love You (jättesorglig kärlekshistoria men bra)
4) Sophia Kinsella - Mina hemligheter (Do I need to say more?)
5) En bok om hur man praktiserar Tai Chi
6) Erotiska hemligheter, 100% karmasutra (den e inte så snuskig som den låter, bara bra tips på intimitet och ställningar förstås :P )

Nå ja, nu har jag iallafall ont i huvudet så jag måste ta det lite lugnt nu, kanske börja läsa en av böckerna... Hmmm, vilken ska man ta?

Ha det så bra,
Kramar

P.S: Bilder på 1+2: min studentklänning, 3: en av de vackraste klänningarna jag har sett och 4: Surf (AKA: tjockisen) (min katt)

RSS 2.0