Snowboard... Weeeee!!

Jag har varit i Malung de senaste dagarna. Från och med i torsdags faktiskt. Jag hade lovat Sandra sen två år tillbaka redan att jag skulle hälsa på henne och lära mig åka snowboard men det blev helt enkelt aldrig av förrän nu.

I fredags började vi efterlunch i Malungs egen backe för att inte skrämma mig allt för mycket. Vi va där från klockan tio till klockan ett med Jessica och Magnus. Jessica och Magnus åkte bob den första timmen men tröttnade nog ganska snabbt för de åkte iväg för att häta trickskidor. Sandra lärde mig hur man kommer upp på brädan och hur man åker neråt i en backe på sidan. Islutet av den första dagen kunde jag åka bredvid Sandra medan jag höll fast i henne nerför hela barnbacken. Jag va själv lite impad att jag kunde så bra redan första dagen. Sedan gick jag och Sandra hem med en påse godis och en påse cheez ballz och satte oss framför tvn för att slappna av och invänta "order" från Jessica och Magnus, vad de ville göra på kvällen.  Telefonen ringde i ett hela efteriddagen och det slutade med att vi åkte till Sandras pappas hus för att gå ut och gå med hans hund. När vi va klara där var Jessica och Magnus också klara. Vi möttes hos Sandra och kollade på en film. Jag hade redan sett den så jag kunde lugnt sova bort hälften av den. Jag va så slut efter den första dagen på brädan. När filmen va slut och alla hade gått hem gick jag och Sandra och la oss ganska snabbt. Vi va sååå trötta. Vi bestämde oss för att åka till Byråsen klockan tio nästa morgon igen.

På lördagen gick vi som sagt upp vid halv nio och åt frukost, drog på oss våra täckbyxor och täckjackor, knöt scarfen runt halsen, satte på oss mössor och vantar och gick ut med hjälm i ena handen och boarden i andra till bilen där Jessica och Magnus väntade på oss. Väl framme ställde jag mig på brädan, åkte upp med liften till barnbacken och försökte ställa mig på brädan. Det gick ganska dåligt. Det gick inte alls. Väl upp på benen igen var det första jag gjorde att ramla. Nåja efter lite tårar och frustration stod jag på den stora backen på byråsen och inväntade att Sandra blir klar. Hon höll i mig och vi kom sakta men säkert ner för backen. i slutet åkte jag till och med rakt och bromsade utan att ramla. Det fick mig att få nytt hopp och bestämde mig för att åka än en gång ner för barnbacken. Denna gång åkte jag helt själv. Jag hade blivit så bestämd att jag bara for iväg. JAG VILLE LÄRA MIG. Sedan dess behövde jag inte hålla i Sandra någe mer och åkte i slutet av dagen två gånger ner för den stora backen på Byråsen helt själv. Wow! va kul det va. Klockan sju hämtade vi Conny och sen åkte vi till sjöhusen för att få i oss ytterligare lite mer påskmat. På vägen hem från byråsen hade vi nämligen stannat till hos Sandras mamma och fått jättemycket mat. Guuuu så gott det e med Janssons. Nå ja det gjorde att jag inte åt upp min fullproppade tallrik vid sjöhusen och skjöljde ner allt med Connys öl. Tre sammanlagd plus två glas med snaps som han och jag drack till maten. Sandra körde så hon fick inget.
Efter det körde vi direkt till Erik och Therese. Där satt Roger redan och drack sina öl och jag och Conny, båda lite på snusen, satte oss i nästa bästa sittplats. Hela kvällen blev lyckad. Det va kul som in i h-vete. Tack ni två för den underbara kvällen hemma hos er.

Idag jobbade Sandra så jag gick upp vid tio, tog mig en kopp te och slog på Beowolf. Den va inte alls som jag hade trott men bra. Under tiden kom Sandras syster yster ida och hämtade skidutrustning för att hon tydligen skulle åka skidor med en granne. Efter Beowolf tog mig lite frukost, då klockan va 12, och satte på film nummer två. This is England. Också väldigt bra. klart sevärd. Den tog upp en massa känslor och tog bort lite fördomar. När den va klar städade jag upp lite efter mig själv och satte mig vid datorn. Sen dess har jag bara chattat med kompisar. När Sandra finally kom vid 6 åt vi och nu sitter jag här. Jag längtar efter Surfen och efter min säng men annars e det underbart här. Det e så tyst och lugnt och harmoniskt här så jag e i rn underbar sinnesstämmning.
Sandra har åkt igen för att prata med conny så jag passar på och skriver min blogg.

Imorgon ska vi till kläppen och testa mig i de stora backarna... Hahahhaha.. gus vad jag kommer ramla. Men det e juh bara snö. Det går säkert bra. Det e juh bara roligt att svischa ner för backarna.

Nu ska jagta det lite lugnt, kanske ha en pokerkväll med Sandra och nån mer kompis och ge henne en massage. Stackaren var tvungen att städa en massa lägenheter med för lite bemanning i Sälen. Hon har något ont i ryggen så det ska jag fixa.

Ha det så bra, jag ska iallafall ha urkul tills nästa inlägg.

Kram kram

Såååå trött

Fick gå upp 6 imorse. Och de senaste dagarna har min säng varit så himla skön. Blääähh!
Men det man måste det måste man.
Hade kemi klockan 8 så jag var tvungen att tvinga mig upp ur sängen och ge katten mat. Som tur var så e det redan ganska ljust ute på mornarna. Det gör det hela mycket lättare. Skönt att sommarn snart är här.

Just nu sitter jag  en datacell i min skola och försöka döda tiden (Kill some time :) ) haha! visst har jag en bok att läsa och en massa läxor men vem orkar göra det när det är å mycket ståhej i bibblan. det finns tydligen inget i den här skolan som heter tystnad. Undrar om det är det som gör det så tröttsamt att vara i skolan för så mycket gör vi inte på lektionerna just nu.

Nåja, om ett tag kommer antingen Josefin eller Jessica och hämtar mig så vi kan gå äta. Jag e såå hungrig och sååå trött... Somebody help me.

Jag ska bara sova i helgen. Pappa fyller år idag så jag e bjuden hem till honom och Kerstin på födelsedagsmiddag . Det kommer tydligen en del men det är bara trevligt folk hur som helst. Jag kommer vara hemma halv 4 idag så då kan jag sova en till tre timmar inna jag ska iväg på middagen på andra sidan gatan. Efteråt kan jag lova att jag faller i säng igen, om det då inte e så att jag har fått en massa (otroligtvis) energi för då kommer jag kolla på nån skräckfilm. Kanske när lammen tystnar. Jag tror att jag aldrig har sett hela den. Bara snuttar. Men det är juh kullt...

Ha det gött, nu ska jag ställa in mig på att sova när jag kommer hem. Kemin e juh över och det enda kvara att göra e att prata lite tyska på tyskan. Som om jag behöver det. Men ett betyg är ett betyg. Tänker inte börja agera vårdslöst nu...

<3 Tschüss <3 

Jaa Honung

Idag bara gjorde allt ont. Min hals, mina leder, mina ögon och min mage. F*******n.

Jag sov typ tolv timmar inatt men va ändå astrött när jag vaknade. Skullle ha kunnat sova tolv timmar till.

Sen sist jag skrev har jag varit på en liten road trip. Jag åkte till Malung i fredags för att fira Sandra som blev hela 20 år. yipee!! Hon hade fest och där träffade jag en massa folk. Jag och Jessica var fulla redan vid halv 8 som de enda på middagen innan och nyktra när alla andra blev fulla. ( men inga fler detaljer) Kul som in i h-vete va det iallfall. Vi somnade dock ganska sent vilket gjorde att jag va trött dagen därpå när jag skulle åka hem vid 3. Hm... Jag höll mig vaken fram till Torsby men när jag väl satt på tåget somande jag bums... en och en hlav timma senare vaknade jag i Kil där jag väntade i en timme på det förbaskade tåget hem. På en tom järnvägsstation satt jag då och läste min Stephen King bok vilket gjorde ännu tröttare än jag var innan. Väl hemma i Arvika igen bestämde jag mig för att ha filmkväll hemma ensam i min stora säng och gick till Nattvideo för att hyra en skräck film. Det gick inte precis som jag hade tänkt mig för jag stod snenare vid kassan med min film. Men det var en romantisk snyft film: En ung Jane Austen (hon som skrev Pride and Prejudice). Det slutade med att jag grät från mitten av filmen ända till slutet. Först för att jag inte hade nån sån man som hon blev kär i, sen för att hon förlorade den där underbara mannen och till sist för att det var så sogset att de i slutändan aldrig fick varnadra. Vilket avslut på en tröttsam dag va? Den andra filmen orkade jag inte ens se till hälften. Jag somnade så fort huvudet nuddade mina underbara kuddar.

På söndag var jag med mormor på en musikal; Candide, kärlek iden bästa av världar, den förbaskade kärleken jagade mig från lördag kväll till söndag kväll. Vadå ihärdig när man inte behöver den att göra en påmind om ensamheten? Den var dock bra men sövande. Började få ont i halsen på vägen hem. Kan ha varit den där fläkten i bussen. Måndag var inge bättre. Massa läxor i skolan, jobbigt överhuvudtaget och ont i halsen 24 timmar. halsmandlarna var svullna till max. Usch. Så idag stannade jag hemma och fick må dåligt för min mamma. Gick med in till stan för att få luft och köpte mat, naturlig medicin på hälsokosten och köper saker till Surf.

Nu ska jag in i den heta duschen. Anyone care to join me (av det manliga släktet)?
nää, nu får jag väl ge mig. Isåfall är det väl de som ska fråga MIG! haha (skämt åsido) fast det skulle vara mysigt med lite regelbundet sällskap ev det manliga slaget. hehe!! Jag får de bara inte att fastna.. Kanske om jag springer ut helt spritt språngande naken med honung över hela kroppen och kramar om nästa snygga kille med humor som jag ser? Haha! vilken syn!!

Adios, duschen väntar


Grrr,,,, its cold in here

Usch vad det e kallt!
Dagen började bra med en uppvärmning på Wave maskinen, ojj vad den va jobbig men skön. Sen körde jag i rask takt igenom mitt träningsschema och gick och åt frukost med farsan. Det är väldigt mysigt att träna med pappa vid halv tio på morgonen när solen just kommer upp bakom lägenhetshusen. Det bländar lite men den värmer.

Jag gick hem, kollade på avsnitten morsan hade spelat in igår.. Jag va juh så trött så jag gick och la mig igen vid halv tio igår men Brothers and Sisters gick vid halv elva. Iallafall. Jag kollade på det avsnittet, gick till köket och pluggade in min dator och messade lite med min "syster"  i Tyskland. Hoppas hon kommer hit någon gång framåt. Vore så kul att ha henne här. Haha, two german girls out together in Arvika. Men jag tror inte dt kommer hända på ett bra tag.

Sedan åkte jag med pappsileinen till Kil för att skriva ut hans biljetter. Biljettautomaten i Arvika funkar juh tydligen inte just nu. Vilken jävla Service va?? När jag väl var tillbaka efter våran lilla roadtrip med musiken på högsta volym (Rammstein, Halloween och Iron Maiden) så gick jag för att sätta i mitt nya SIM kort i min mobil. Men min mobil sa emot mig och ville ha ett lösenord. Det har jag inte för det är förmodligen det man får från Telia när det ena året e slut. Dum som jag va köpte jag en mbil på Telia. Grrr... Nu ska vi se hur folk ska kunna få tag på mig..hmm... inte för att det e så värst många nu för tiden men det känns naket att inte ha mobil.

Det gjorde mig iallafakk pissed som f**n men sen kom mamma med förslaget att jag juh kan använda hennes ena mobil. Hon har nämligen två. Det ska jag nog. Annars skulle det vara jobbigt i helgen, och när jag e i K-stad, utan mobilen.

So Folks.... nu dar jag.... ska se på Dr. Phil med min TV-tittande mamma och dricka min härligt varma kopp Te och äta min 4-smakers Pizza.

<3 Puss och kram <3

Lite bilder på Surf för att värma era hjärtan :P

Varför??

Idag e jag bara fylld med frågor:

Varför måste man gå till skolan om man inte bryr sig längre?
Hur kan Stephen King vara en så bra författare och vad är hans knep?
Varför kan inte fler vara som Nelson Mandela? Varför kan inte 6 timmar sömn räcka hela dagen?

Jag vaknade vid halv sex imorse, hade sovit runt sex timmar då tror jag. Men när jag kom hem vid 20 över fyra kändes det som om det hade gått 48 timmar sen jag sov sist. Hur kan jag vara så trött av att åka in till k-stad, kolla på gjorda prov och göra en presentation? Det är juh ingenting. Ändå är jag tvungen att sova några timmar när jag kommer hem. Jag la mig klckan halv fem och vaknade halv 8 igen av att min älskade surf hade flyttat på sig i sömnen. Han sover alltid bredvid mig på min filt när jag sover middag. Något av en tradition. (Tänk om det fanns en till under täcket? Det vore ännu mysigare)

Mina två nya böcker kom juh igår. Det var därför som jag gick till Nöjesbutiken. Jag läste ett kapitel ur Marilyn Monroes självbiografi när jag skulle sova igår. Ojj, jag började nästan gråta. Stackars tjej som hade ett så svårt liv. Jag beundrar verkligen henne. Underbara kvinna!
Jag började även läsa i Stephen Kings verk på tåget in till stan idag. Han är juh en inspiration i sig. Jag vill också kunna skriva så fantastiskt. Verket innehåller 14 korta noveller. Jag började såklart vid början och den första novellen hetet Authopsy Room Four. Det handlar om en man som vaknar upp, utan att kunna röra på en muskel, i en liksäck. Man följer honom genom proceduren i ett bårhus. Jag vågade inte läsa mer idag. När jag var på väg hem från k-stad igen kom de just till den delen när de ska börja skära i honom men det hemska e att han kan känna, se och höra allting men ingen kollar om han faktiskt lever... GAHH! Tänk om sådant händer på riktigt?!! Som sagt så vågade jag inte läsa vidare vid den punkten. Jag fortsätter imorgon när jag är mera koncentrerad, för fascinerande är det ändå. Ett stort grattis till Stephen Kings trettio år bakom skrivbordet iallafall.

Hehe, en rolig sak hände juh på maten idag iallafall. Jessika och jag skrattade så att hela matsalen hörde tror jag och det var inga fina skratt... hihihi! När man är övertrött kan man komma på de mest roliga sakerna. Vi började, som vanligt, prata om sex och ställningar. Då var fortfarande Annika och Josefin med, fast sen spårade det ur från mitt och jessikas håll... HAHA! Vi pratade om hur vi skulle inreda våra sovrum om vi fick göra det till värsta sex-lyan. Inga detaljer för det skulle inte vara bra för allas öron plus att jag inte skulle kunna skriva klart utan att börja skratta. Och det skulle verka dumt med tanke på att jag sitter själv i köket medan mamma kollar på Gossip Girl. Tänk vilken syn, om jag skulle börja råskratta utan att kunna sluta bara sådär. Och då skulle jag vara tvungen att förklara för mamma. Mindre roligt. Hon skulle juh spärra in mig och tro att jag har blivit sexuellt helradikal. HAHA!  Nå ja, tack för skrattet vi maten idag, Jessika <3


Nu ska jag snart gå och lägga mig igen. Jag ska upp och träna med pappa imorgon bitti vid 8 igen. Jag kan inte nog förklara hur skönt det är att träna på morgonen. Vilken start på dagen det blir. Jag har förvandlats till en sjusovare. Jag kan inte sluta sova. Varje tillfälle jag får sover jag. Det kunde jag aldrig förr.. Kanske e det för att jag pumpar slut på all energi under dagen?!! (Hur skulle det då va om man hade en grabb att underhålla? Haha!!)

Sov gott och puss och kram till alla godingar (ni vet vilka ni är) <3 <3

Sjusovare måste sova!
image26

Ingen labb än

Nu har det snart gått en hel dag utan att jag har skrivit de här labbarna. hm... nåja den ena e juh halvklar, så jag kommer förmodligen bara sitta halva natten med den.

Imorgon börjar den INTE ljuvliga skolan igen :( börjar med svenska vid 8 så jag måste gå upp halv sex... Grrr... JAG VILL SOVA.

Istället för att göra labben har jag gjort allt annat. Jag va till och med  nästan redå att se en film. Men jag kom tillbaka till realiteten när mamma kom hem igen. Jag har städat, dammsugit, varit online.... men jag har inte skrivit ett dyft som har med kemi att göra. Men snart så.

Nu blir det snart mörkt och då kan jag skriva labben. Men nu ska jag bara vänta på att klockan blir fem så att jag kan gå till Nöjesbutiken och hämta de efterlängtade böckerna från adlibris. Jag har beställt en bok skriven av den underbara Marilyn Monroe och en bok av Stephen King med noveller, en av de e 1408... Hehe.. ska bli kul att ha mer att läsa nu när jag ska börja åka fram och tillbaka till karlstad nästan varje dag i onödan. Vi kommer absolut inte göra någonting vettigt.

Faann... Jag har juh Men in Trees kvar att se också. Jag älskar den serien. kommer juh inte kunna se den idag :(

nå ja, nu ska jag invänta fem slaget och sen ska jag palla mig ner till stan. Behöver nog få lite frisk luft i mina lungor. hehe!! Sen MÅSTE jag skriva labben.

Puss och kram


Surf idag =)

Surf in Action!

image22
"Hej Hej! Här kommer jag Mamma..." (han kallar mig så )

image23
"Va faaan,, inte ett kort till..."

image24
"Va var det du ville? Här kommer jag, Mjau!!"

image25
"Haha! Jag regerar här uppe på stereon!"

Jag vill inte...

Usch! Jag vill inte göra den här labben. Jag har en och en halv labb kvar att skriva och jag vill inte. Visst, det e bara att skriva men jag orkar inte. Nu har jag skjutit upp det så länge som jag kan men jag vill INTE.... Jaja, att säga det om och om igen gör det inte lättare. Ska skriva den strax.

Jag har en undanflykt iallafall... Jag har tvättid om en halvtimme. Ska dra till mitt rum och skriva det här när jag har slängt in tvätten.

I natt när jag skulle somna kom jag på att det va en del som flörtade med mig i helgen men som jag inte registrerade i mitt huvud då. Jag orkade inte bry mig i helgen. Jag ville bara dansa. Hm.... varför kan inte killar va lite klarare med det där. Varför kan de inte bara, utan att verka skrämmande närgångna, komma fram och göra en rak stöt? Jag vill veta om det e nån som tycker om mig på nåt sätt. Då behöver man inte annalysera om det va en raggningsreplik eller inte, om den killen bara vill ha sex eller om den vill ha mer. Visst e det osannolikt att en kille man träffar på krogen vill ha något annat än sex men man vet juh inte. Va klarare med era stötar, killar! Jag vill kunna välja!

Hm... En sak vet jag ändå. Alla killar e apsolut inte lika. De flesta e känsliga innerst inne. Det e den sidan jag vill veta, så länge den inte e den enda sidan... hmm... Ett misterium det där med killar. Hur ska man få en att stanna, hur ska man ens få en intresserad. Det ända jag kan göra e att vara säker i mig själv och ha kul. Det verkar funka. (för andra)

Nå ja, nu ska jag göra iordning den förbaskade tvätten. Det e iallafall inte mycket den här veckan.

Puss och kram

Tankar om...

Jag va just och tränade med farsan. Första gången som han va på HK på kvällen tror jag. Det gick rätt bra. När jag stod på crosstrainern hade jag för första gången med mig en tidning för jag brukar tycka att det är jättejobbigt och det hjälpte faktiskt att komma upp i den tiden jag behövde för att bli varm.

Jag läste en artikel i Tara om hur 40åriga kvinnor i Hollywood har börjat att vika ut sig och hur det har blivit en trend. Jag tycker att den va väldigt intressant eftersom det som stod där var helt sant. Varför ska åldern spela någon roll om man vill stoltsera med sin kropp. Det fick mig till andra tankar.

--->

 Världens uppfattning av nakna kroppar verkar så delad. Å ena sidan finns det en massa program som berättar om hur man ska vara naken och bekväm i sin nakenhet medan det finns andra program som e jättepryda och som berättar om hur det e så fel att unga tjejer har små och tajta kläder på sig.
Varför kan inte hela världen se den nakna kroppen som den e : naturlig och inte något att vara rädd för eller skämmas över. Va stolt!

Sedan i somras har jag blivit allt mer öppen och bekväm i min kropp. Visst finns det delar av den som jag avskyr men det har juh inget att göra med att jag kan trivas i den ändå. Jag tycker till exempel att mina lår är alldeles bastanta men jag vet å andra sidan om att grabbarna tycker om de och att jag faktiskt kan se jävligt bra ut i de rätta kläderna. Jag ska inte gå in på dessa tankar allt för mycket för då måste jag snart bli vulgär och väldigt frispråkig men en sak måste jag säga. Tjejer måste lära sig att vara bekväma nakna. Visst ska man ha en reell helhetsuppfattning om sig själv men vi tjejer måste kunna släppa loss och använda kroppen till det den e till för. Nu e jag ingen person som gillar att gå runt halvnaken bland folk precis, snarare tvärt om. Min stil e rätt konservativ men när det kommer till kritan med en kille så skäms jag inte för nåt för om det ändå leder till sex så har han ändå redan fantiserat om mig naken. Man mår juh bara dåligt om man ska hålla på och tänka på alla vinklar han ser dig i eller hur. Va medvetna om hur ni ser ut men må bra i er själva. Det leder bara till bra saker ifall man kontrollerar det i viss mån.

Iallafall så läste juh jag om de här kvinnorna i Hollywood som viker ut sig mer och mer och att det blir en trend. Häftigt säger jag. Om man har en Killer-Body så ska man banne mig visa upp den och om det faller i smaken att göra det  World-Wide så varsågod.

Nu ska jag nog spela lite pang pang innan jag lägger mig. Måste bli av med lite aggressioner. Det räckte inte med träningen. Call of duty here I come (eller inte, vi får se)

Puss och kram


Förresten,,,

Kolla in Rudolph på www.rudolpg.blogg.se Soooo cute!! men men... inget seriöst alltså... liten hund som "bloggar"
Jag kissa nästan på mig av skratt och av "näää, va sööööööt'

För att kompensera så ska jag börja lägga ut dagliga bilder på Surfen.. min underabara katt som e väldigt fotogenic.

Puss och kram
image18image19image21

Nu e lovet snart slut

Jag vet faktiskt inte vad jag ska skriva om lovet. Det har väl varit sådär. Hade två labbar som jag skulle ha behövt att skriva och jag ville juh egentligen va med en massa kompisar men det blev juh inte så... Som vanligt.( Saknar er!! :ni vet vilka ni är )

Jag vet inte om jag ska gråta eller le åt att lovet e slut. Va förjävligt tycker jag. Jag hann inte med så mycket som jag trodde eller ja... jag orkade inte göra labbarna, men det måste jga göra imorgon för det e en till sån där sak som e viktig för betyget. Ja, på tisdag e iallafall kemi och engelska klar. På tisdag ska jag nämligen göra en muntlig face-to.face presentation som e typ 30 procent av engelska betyget eller nåt. Och labbarna ska juh också vara klara på tisdag så när den dagen e över så behöver jag aldrig mer oroa mig för kemi labbar (eller engelska presentationer, fast de e rätt roliga :S)

Ja just det, det kom jag på nu.... faaan, hur ska jag få råd med det, jag ska juh till Malung nästa helg för att fira Sandra. Jag har nog hundra kronor kvar för denna månad , efter bokrean och spadagen förra helgen. Så den hundringen får gå till resan till Malung. Skulle tydligen bara kosta typ femtio spänn eller nåt. Det fixar sig alltid.

Jag va vid pappas nya hus idag, lite bakfull men det gick. Jag åkte med honom och kerstin vid tio snåret och va hemma vid tolv. Det huset behöver mycket jobb nu till sommaren men jag har juh inget bättre för mig så jag ska slita där med att måla, snickra och gå in i skogen när min blåsa säger till (Putting it mildly) eftersom de inte har toa, vatten eller el.. hehe.. blir säkert skojj. HAHA!

Ska gå och träna med pappsen senare, ifall han orkar. Han brukar inte gilla att gå och träna på eftermiddagen men jag hoppas att han ändå går med. E lite roligare att träna tillsammans med nån så lönge det går. Nästa vecka får jag börja gå själv igen för så måste jag gå på kvällen om jag ska hinna med. Kommer juh komma hem vid 5 eller 6 varje kväll, men om jag har tur så kan det hända att jag e hemma tidigare också. Speciellt på tisdag.. Just det, det kom jag på nu. Jag har juh ingen filosofi kvar så då kommer jag hem vid 4 ungefär... Sova middag blir det då... Hehe... då kommer juh jag inte ha några läxor kvar heller eftersom labbarna e klara för alltid då.. hehe...

Som sagt så vet jag inte om jag ska gråta eller le åt att lovet e slut. Nu kommer jag inte kunna träna med papsileinen på mornarna längre och jag kommer inte kunna sova middag varje dag, jo visst kan jag men det blir juh eftermiddag då. Sen så måste man plågas av oviktig saker i skolan igen. Sitta själv på håltimmarna för de jag umgås med har antingen biologi eller psykologi mitt på dagen. Tre till fem timmars hål med inget att göra. Tur att jag har köpt en del böcker. Då kan jag sitta och läsa de iallafal. Överambitiös? hmm?!!!

Jag hade en väldigt trevlig helg me Jessika och Linda iallafall, Fredag på Heat öppningen men Jessika och lördag med Linda på Tiki. Kul Kul!! (skriver inga detaljer på uteliv.. ointressant) tack alla andra som fick mig att må bra under de dagarna med...

JA,,, som sagt så e det nog en blandning mellan att gråta och att le åt att lovet e slut. Orkar inte börja med vardagen igen men jag orkar inte ha tråkigt lov heller... Helg hela livet??? Det vore skojj.

Puss och kram




RSS 2.0