Min sommar har börjat


Badstranden på kvällen.


Min morbror i ett nötskal. Han och hans iPhone

Igår var vi och mina vänner på stranden och solade. Var väldigt skönt. Lite länge i solen. Men lite aftersun från Amway gjrde susen. Lite senare ska jag och mina vänner sola näck lite utanför stadskärnan. Ränderna ska bort.

Njut av solen och lev livet. Det är sommar :)

Från mobilen

Hej alla gulliga läsare. Jag ligger här i sängen och funderar över lite allt möjligt. Vissa saker verkar vara utanför min gräns. Det vanligaste som vi tjejer tänker på (om vi är hetero) är killar. Hos mig just nu handlar det om det.

Min stolthet kommer ofta i vägen. Jag vill inte lose face om man säger så. Att klaga, gnälla eller gråta är saker hos mig själv som inte bör ses av andra. Ofta tycker jag det är meningslöst och jobbigt tycket jag. Att berätta vad jag känner för en kille är svårt. Förmodligen kommer jag skita i det den här gången med. För jag tror inte på att det blir ett lyckligt slut på den här lilla sagan.

Jag berättar mer längre fram. Det är liiiite förtidigt att gå in på detaljerna.

Kramar

Dagens Photo BoothHär får ni en till bild på mig!! Haha! Jag tänkte först "Åh nej vad ego det här blev" men vet ni det här är juh MIN blogg där allt handlar om mig. Och om jag råkar tycka att jag är vacker på ett kort ska NI mina läsare såklart få se det.

Jag sitter och kollar lite bloggar. Det är min inspiration. Utan det skulle jag ha noll koll. Inte för att man måste det men det är som ett fönster ut i verkligheten. Jag väntar på min kompis L just nu. Nu när jag är hemma har äntligen alla min vänner samlade i en och samma stad (förutom vissa andra, som CC och A, tyvärr)

Ha en bra dag. Kramar

And stay fierce!!

Dagens Outfitden är lite suddig men jag blev rätt bra ändå tycker jag :)

Tights: Gina Tricot
Klänning: Gina Tricot
Skärp: Monki

Här i Arvika regnar det och är grått och tråkigt men det är ingen anledning att inte se underbar ut. Naglarna fixade, håret iordninggjort och lunch har jag ätit med. Det blev bulgur med köttbullar och en fjärdedels gurka... Jag gillar blandningen mellan kallt och knaprigt tillsammans med varm bulgur och köttbullar. Mums. TRor jag ska baka lite imorgon. Är sugen på att prova nåt nytt.. Ska kolla igneom min kokbok. Undra var jag la den ... hmm!!

Photosession hemma

Jag fick en liten egotripp för ett par dagar sen och resultatet blev rätt roligt. Med tanke på att CC verkligen tyckte om bilderna så kan jag väl lägga ut dom här med.


Pose!!


Tjohoo!!


Vad var det nu jag tänkte på ??


OH no!! Paparazzin hittade mig!! Fly!

Hihihi, här har ni mina bilder. Jag tycker själv att de är rätt roliga. Mamsens kommentar var "skådespelare"
Haha! Jag skulle juh inte kunna hålla replikerna utan att improvisera.

Islam och USA av Obama
Obama kommer göra underverk. Detta tal är långt men väldigt värt att lyssna på.

Power to Obama

Facebook

Hej hej,
Det här fenomenet Facebook är helt underbart om ni frågar mig. Man får se vad folk hittar på, vad de tänker på och har faktiskt kontakt med dem. Fast det är inte ALLS samma sak som att ses på riktigt. Det är ett substitut för när man inte har nåt att göra.
Själv skriver jag en massa på Facebook. Vet inte vad man kallar det men det är som att twittra iaf. Jag var medlem i Twitter i början men eftersom jag inte kan twittra från mobilen är det ingen idé. Det gör jag dock med Facebook. Min 3 mobil är helt underbar. Har täckning nästan överallt och kan alltid kolla Facebook updates.

Vet ni vad jag gör just nu? Jag kollar på Mtv och just nu i denna sekund kommer den gamla godingen I don't wanna know. Fy fan vad jag har gråtit till den under min uppväxt. Så jäkla ledsam. Året jag gjorde slut med min första pojkvän.. Fy vilka minnen.
Det bara skriker sommaren 2004!!

Vad jag har gjort hittills

Tämkte ladda upp lite bilder medan mamma klär på sig. Vi ska ta en fika på stan. Hon älskar juh det där...
Så, med ett äpple i munnen och mobilen inkopplad i datorn ger jag er nu mina bilder:


Jag har bland annat matat en skööldpadda vid namn Homer hos min kompis L.
Vilka roliga djur sköldpaddor är.(Var det inte med en i "på andra sidan häcken"?)Solat med surf på balkongen. Han börjar gilla det nu. Se så graciöst han slickar sig. Tänk om vi människor vore såå viga.. haha!! Yoga here i come kanske!!...och så har ajg köpt en jättebra mascara från Rimmel London. unkar utmärkt utan att kladda första gången man använder den.Ikväll ska jag börja sommarträna på HK här i Arvika. Spinning, gymmet och pump får akta sig. för nu kommer jag.. haha!!

Kramar

RSS 2.0