Lång dag igen

09.00
träningen imorse gick hyfsat. Körde kondition, rygg, biceps, lår, triceps och mage. I den ordningen.
11.30
Hemma igen åt jag lunch, duschade, betalade räkningar.
14.00
Sedan var det universitetet som gällde. Satt där mellan 2 och 6. Läste väl 30 sidor. Dååååligt.
18.00
Väl hemma igen var det först kvällsmat, sen tvättid och allra sist Greys.

Orkade inte skriva mer utförligt. Är så himla trött. Allt som allt var det en bra dag. Känner mig tränad, mätt och trött.
Lite grinig men annars som sagt bra.

Imorgon får jag min hemtenta. Usch!! Och så måste jag ta en tur in till stan för att kolla maskeraddräkter. Hoppas jag hittar kattutstyrsel. Och clownsmink så jag kan rita mig ett kattansikte:P hihi!!

Ska se om jag hittar nåt.

Nu ska jag läsa lite och sen sova.

Hörs förhoppningsvis imorgon.

Puss och kram

Utan väckarklocka :O

Jag klarade att gå upp innan väckarklockan ringde idag. Skönt är det när det händer. Imorgon kommer jag nog behöva den för att palla mig iväg till Friskis igen. Ska iväg med Caroline och va lite duktig. Finns inget bättre än att träna på morgonen.

Helst innan frukost men jag klarar inte att åka någonstans utan frukost så det får bli det ändå. Fått lågt blodsocker tror jag. Höll nästan på att svimma i duschen för en vecka sen. Lite skrämmande men samtidigt också en varningssignal.

Idag va jag på Universitetet igen för en föreläsning. Lite tröttsamt men han är ändå intressant, min föreläsare. Blir en ny nästa vecka, som jag ska ha ända fram till jul.
Apropå jul. Det är juh snart dags att julhandla. Scary!! Vet inte vad jag ska köpa till hela tjocka släkten. Ska juh fira jul i Frankrike. Min kusse från USA kommer ner också. Häftigit värre. Honom har jag inte sett på 6 år. Men han är kille. Det är lättare än barn som nästan är i pubertetsålder, mina småkussar i France. Jag får klura ut något smart och billigt.

Nu ska jag lägga mig i min mjuka säng och läsa Sagan om Ringen. Det är så spännande.
Förra veckan fick jag höra att det va ambitiöst att jag gillar böcker så mycket och läser. Hm... för mig är det helt vanligt. Varit så ett bra tag nu. Tror att det va min gymnasielinje som tryckte sista knappen.

Sov gott,
berättar imorgon hur det va att träna efter ett halvår igen, efter min middagssömn. För det kommer jag behöva efter den utflykten och duschen.

Puss puss

Vilken dag det var,,, puh!

Jag hade så mycket att göra idag. Mer än vanligt iallafall.
Först vaknade jag av Surfs gnäll klockan 8 i min mors hem. Jag var där över helgen. Åt mat, ämnade att vila, och träffade den lilla familjen. Bara det att Surf inte lät mig sova. Men det gör inte så mycket. Nu är jag juh hemma inom mina egna fyra väggar.

 Vid nio ringde jag mormor för att höra om hon kanske mår bättre idag. Hon skulle skjutsa mig till K.stad idag men sa till mamma igår att hon känner sig dålig. Att hon skulle få feber. Slutgiltigt sa hon då imorse att hon inte kan skjutsa mig ändå.
Bummer!!

Så mamma lovade mig att hon skulle åka med in och hjälpa mig bära de som egentligen skulle ha packats in i bilen.
Planerna blev ändrade och gjorde dagen dubbelt så lång. Trodde från början att jag lugnt och skönt skulle sitta i min soffa och läsa lite kurslitteratur vid tretiden på eftermiddagen. Men efter allt som skulle göras var jag först hemma halv 8.
Mamma och jag lämnade av Surf hemma i lägenheten, dvs tåg från Arvika, buss från drottninggatan i till min lilla stadsdel Kronoparken och allt med katt och två tunga resväskor. Nästa gång tänker jag int eräkna med att åka bil från Arvika. Jag hade juh inte tagit med mig så mycket till Arvika från början om jag hade vetat om framtiden.

Nå ja, sen tog vi bussen in till city igen och gick och åt på Restaurang Alfie. De har underbar italiensk mat. Wow. Snacka om matorgasm. Hehehe! Förrätt; Brosciutto med feta, soltorkade tomater och oliver. Underbart. Huvudrätt; Ofilé, mediumstekt, råstekta potatisskivor, sparris, tomat och vitlökssmör. Foodliciuos ;)
Efterrätt; Vaniljglass med varma hjortron. De som känner mig väl vet att jag älskar hjortron. Mums.
Resultat = Matorgasm ;) En av de bästa sortens orgasmer

Efter det fick jag pav mamma till Hemköp där jag handlade allt jag behöver för den kommande veckan. Sen gick vi skillda vägar; hon till tåget, jag till bussen. Halv 8 ungefär va jag hemma. Trodde att jag skulle få besök men min gäst fick bättre saker att göra. Inte mit problem men den personens förlust. Synd. Hade varit trevligt men jag är så trött nu att det kanske va like bra att det inte blev något. Hann istället läsa ett kapitel, trots den oplanerade förseningen av studerandet, ordna kontakter i min nya filofax och städa lite i lägenheten.

Nu ska jag sova. Ska se hur de löser CSI:NY fallet och sen är det drömlandet som väntar.

Puss och kram

P.S: Surf är den mest lojala vän man kan ha. Inte många som kommer i närheten av den lojaliteten.

Friskis och Svettis

Jag vaknade väldigt sent idag. Runt ett. Det va så himla skönt att sova. Ville inte gå upp. Surf försökte väcka mig hela tiden men jag bara kastade ner honom från sängen om och om igen. Det va så tjatigt. Varje gång jag råkade dyka upp ur en dröm och kollade på klockan kom han fram, gjorde sig gullig och tittade på mig "Kan du gå upp nu? Snälla!!!!!" Men till slut löd jag honom då och gick upp.

Efter att ha kollat mejl med mera, ätit frukost och bäddat sängen, som jag duktigt nog gör varje morgon, hörde Caroline av sig och vi bestämde oss för att gå till Friskis och Svettis som ligger på andra sidan Kroppkärr. DEt va långt, mina ben gjorde ont, och ryggsäcken kändes som bly men till sist kom vi fram. Och det v a det värt för väl där fick jag inte träna om jag inte köpte en engångs sak för 60 spänn. WTF??
Jag gick runt där, för jag fick komma in om jag bara skulle titta på maskinerna, och följde Caroline från maskin till maskin. Vi pratade, skrattade och hade det trevligt.
På vägen tillbaka kände vi att det nog är bra om vi tar bussen 2/3 av sträckan för vi va helt slut. Caroline va hungrig, det va jag med men mina ben gjorde så himla ont att det mest va det och tanken på den långa uppförsbacken i slutet av trippen. Vi fick tag på en buss och insåg att det va en bra idé.

Nu har jag fått i mig mat och ska se på Ensam mamma söker klockan 8 och efter det någon film på TV.

Peace out

Tack för igår

Igår hade jag och Jessica det jättetrevligt, som vanligt. Hon kom hem till mig strax efter lunch. Då kollade vi på lite Family Guy, som är så himla roligt. Sen blev Jessica trött, eller kände för att sova lite iaf. Så hon sov medan jag kollade på lite mer Family Guy. När hon hade vaknat igen, efter ungefär en timme, gick vi för att handla kvällsmat.

Kvällen, som senare övergick till en trevlig natt, va lugn och rolig hemma hos mig. Vi drack sprit, gjorde oss iordning, började kolla på "Forgetting Sarah Marshall" (som va kul BTW) och vid halv elva tog vi oss in till stan.

Natten fortsatte på Harrys där vi började spana. Kul va det för, för en gångs skull, va det inte en massa småbarn där vi va, som det brukar vara på Arena, utan fullvuxna män. Äntligen lite mer potential säger jag.

Vi tog ett antal kort; hemma hos mig och när vi väntade på bussen. Så här får ni tre av de:

   

God natt

Vad trott man e!

Det va en sanslöst lång dag idag. När jag och mina kamrater träffades gick vi in i bibblan, pratade lite om det vi skulle prata och efter ungefär en halvtimme va vi klara med det. Sen vandrade vi runt, vi tappade bort ena medlemmen i triot och då gick jag och Angelica till ena kafeterian, köpte varsin ciabatta och åt lunch. Jättegott var det inte men skönt att ha bestämt sig för att göra något.

Sen kollade vi efter biljetter till Björn Gustavsson showen som skulle va den 23 oktober, nästa vecka men den  va nu såklart utsåld. Helvete!! Ville så gärna se honom.

Då va klockan tolv och vi börjar kvart över ett så vi vandrade hem till mig, gosade med surf, Angelica inspekterade lgnhten och sen va det dags att dra till Universitetet igen.

Föreläsningen gav mig lite kunskap men mestadels fick den mig att längta till min säng. Sövande som vanligt. Men intressant när man lyssnade med båda öronen.Jag ritade en kanin i blocket och Angelica ritade ett hjärta på handen. Ett bevis på att vi juh har såååå kul under föreläsningen.
Man blev väldigt trott.

Nu ska jag spela lite onlinespel och ikväll blir det Heroes. Yipee!!

Over and out tills vidare.


1) Angelica och surf "Ett första möte" 2) Min kanin som jag ritade 3) Angelicas hand

On and on

Idag blir det en lång dag. Först gå upp klockan 8, som jag juh såklart redan har gjort, sen ska jag till universitetet om tio minuter för att träffa två "klass"kamrater och sedan är det föreläsning klockan 1 ungefär. Är väl hemma klockan fyra. Jobbigt värre. Det var ett tag sen jag la ner så mycket tid på att vara i skolan under en dag. Men men, det är juh sista (och andra) gången denna vecka. Skönt med helg sen.
Ska dra på mig skorna nu

Hörs i eftermiddag

Dator äntligen

Som jag skrev sist så kraschade My Preciuos dator för en månad sen ungefär. Nu har jag fått en helt ny med inbyggd "skak"skydd. Bra va?!! Nu kan jag inte skaka söner den. Hahaha! Warning, whiplash common! Haha! Det borde juh stå på alla datorer. Förmodligen står det klart och tydligt i handboken man får med datorn att man inte ska bära runt den när den e på men jag orkar juh fan inte läsa igenom en handbok. Det är nog den enda typen av bok jag inte läser, ifall det inte är med en manual vill säga. De juh så skojjigt formulerade.

Ja, här i Karlstad är det inte mycket som händer. Ett antal vänner har man här nu men denna helg som va var jag helt själv. En period på 48 timmar gick jag faktiskt inte ens ut. Låter lite deppigt men jag orkade helt inte bry mig om så värst mycket. Orkade knappt med mig själv. Bara läste ut den bok jag skulle ha läst och sov ungefär halva dygnet. Det var skönt och jag tror att det syntes på mig att jag är utvilad.

I helgen ska jag och Jessica göra stan osäker. Vi ska gå på After work på Blue moon och äta oss mätta. Sen ska vi supa oss fulla hemma hos mig (Jag inte så mycket men kanske kan jag pusha på Jessica hahaha) och till sist är det utgång. Resten av helgen ska jag nog bara plugga och vara en duktig student. Har inte råd till så himla mycket mer.
Nästa helg ska jag och Jessica palla oss upp till Malung. Sandra ska emigrera till USA, NEJDÅ! men nästan. Hon ska va Aupair i ett år i Florida, ja jag vet, lyllos henne.

Igår när jag kollade på jessicas syrras blogg, som är en "riktig" bloggare som Jessica uttryckte det, fick jag inspiration at bli flitig igen när det gäller bloggandet. Kanske till och med ta lite kort med min mobilkamera om dagarna. Vi får se, nu ska jag inte ta mig vatten över huvudet.

Nu är det snart dags för Greys,,, wohooo!! (Kommer du ihåg Persika?? Wohoo vi har slutat, woohooo. LOL)

Okej, nu då. Nu ska jag sluta. Imorgon eftermiddag blir det mer. Kanske lite bilder på tokiga mig också, höhö.

Pussilipöss

en helt vanlig dag hemma i K-stad

Helgen va lugn och skön. Lite utav en flopp men familjen va som alltid där för mig och det blev ett bra slut på helgen. Tack Jessica för att du va där för mig på lördag.
Idag gick jag upp lite tidigare för att möta Angelica vid universitetet för att ta en fika. Det blev plommontomater och frukt-te. nu ska vi vara nyttiga. Se hur länge det håller i sig.
Idag ska vi få info om den andra delen på våran första delkurs. Se om det blir värt det men förmodligen är det som alltid bättre att gå till föreläsningen än att skippa den.
Jag saknar en del folk i Frankrike men jag åker juh dit den 22ndra December igen. Familjen är som sagt väldigt viktig.

Skriver till helgen igen när min nya dator har anlänt. Den gamla kraschade mysteriöst.

hörs då

Puss och kram

RSS 2.0