bredvid mig ligger katten

Det har varit så fruktansvärt kallt idag. Inte särskilt mysigt när man är mitt i det. Och förskylningen uppepå det. Inte kul. 
Även om det är kallt måste man komma ihåg att det "bara" är 4 minus. I februari kan det juh bli runt 20-25 minus. Allt är relativt. 

För att förklara mitt mys-mode : Jag sitter i ett halvmörker i mammas lägenhet med katten bredvid mig på skrivbordet. Mamma är så snäll och gör iordning ett varmt bad till lilla mig. Jag hade ingen ork att göra det själv idag. På iTunes går Josh Grobans "you raise me up". Och ikväll blir det lite mer tv med en te i handen. Vintern gör mig slö och kylan bidrar med förkylning. Men då har jag iaf en anledning att ta det lugnt. 

Imorgon är det nyår och allt jag har lust att göra är att dricka champagne och vänta in det nya året. Men var och hur och med vem? Det löser sig säkert. Huvudsaken är att jag somnar bredvid min kissemisse. 

Gott nytt år (ifall jag inte skriver mer imorgon.) 

Kramar
 

fika och förskylning :S

Gjorde inte mycke idag. Ska rangordna det :

1) Fika med mamma. Det var fullt på fiket och ute var det väldigt kallt.

2)Handla mat. God Tapenad och tomatsoppa. Gjorde rostade baguetteskivor med oliv oc tomat tapenad. Mums

3)Massa tv och film. Mamma mia. Den är juh så bra. Alla känslor kommer fram. 

4)Fick prata med familjen i Frankrike. Mysigt värre. 

5)Förskyld hela jävla dagen. Bläää... 

Imorgon måste jag in till Karlstad för att träffa en rehabiliterings kvinna på Ankaret. Och så måste jag hämta hyravin annars blir det tajt med hyran.. Så trots förskylning blir det bussen till Karlstad imorgon. Sen ska jag hem till mor igen tror jag och ta ett varmt bad. Har så förbannat ont i mina muskler så ett varmt bad kommer behövas. 


Kramar 

Ett litet uppehåll

Det är alltid bra att ta en paus men faktiskt så har jag hållit mig igång de senaste dagarna.
Vi börjar med Julafton:
 
Var hos pappa där vi först åt lunch. Trots allt tjat om att det inte skulle bli någon traditionell julmat så blev det lite smått det ändå. Glädjen var stor, även om jag var rätt så trött och inte visade det lika kraftigt som jag skulle ha viljat kanske. Men det var typiskt pappa att hålla en sån sak hemligt för min skull. Han är en väldigt bra hemlighetshållare :) En av sakerna som får mig att älska och uppskatta min far :) Så det var gott; lite Janssons, skinka och sill. Mums. Min mage var full från julafton till juldagen. gottigott gott...

Juldagen vaknade jag hos min far. Kerstin och pappa var i full rulle att laga lunch och städa. Och kaminen i köket var på när jag traskade in där med täcket runt min kropp. Hade juh inte någon morgonrock där så då fick det bli täcket fram tills jag orkade att klä på mig :) Vilken syn va? Jag i röd sov-T-shirt och ett grönt täcke runt kroppen och barfota :) tipp tapp :P
På juldagen kom Kerstin söner och den enes son (Kerstins ena barnbarn alltså. Vi åt och myste fram tills kvällstimmarna.
Åkte med sönerna med in till arvika för jag skulle möta Linda. Vi skulle fixa in oss på Tiki. Halv tio var vi i kön som redan då sträckte sig runt hörnet. Men det tog inte lång tid. 25 minuter tror jag Henna sa. Sen gick vi tillbaka och drack oss fulla. Väl framme mådde vi riktigt fint. Dansade hela kvällen. Haha!! Tur att min inte ofta är i Arvika. Orkar inte med sånt i stora skalor. Idag stannar jag hemma. Ska hämta en pizza lite senare. Kebebpizzan är så himla god här i Arvika. Den har jag skanat något :P

Och igåt var jag så himla bakfull och hugrig. Ojj ojj. Jag mådde lite illa. Fast Tequilan gör mig riktigt bra i huvudet :) Konstigt jag vet. Får inte ont i huvudet av vin då. Så igår var jag hos mamma och kollade på film. Det var det enda jag orkade med.

Och idag var jag hemma hos mamma igen. Kolla på film och äta mat, hehe!! Plus att jag inte vill sova själv. Det är en av mina svagheter, fast om jag måste välja mellan att ha någon hos mig som jag inte gillar riktigt mycket eller sova själv så väljer jag hellre att sova själv. Fast nu har jag juh möjligheten att sova hos mamma så det är bara att uttnyttja då.

få se vad dagen bringar imorgon.

Hörs :)

Kramar godingar

God Jul :)

Efter att ha städat och myst hos pappa igår kände jag inte för att sova själv så jag sov över hos mamma. Surf låg på min säng hela natten, förutom vid nio då han skrek efter mat. Tydligen hade han suttit i köket och väntat på att jag skulle vakna.

Nu har vi haft presentutdelning och har ätit lite pepparkakor. Peter ringde just. de verkar ha det bra därnere också som mamma berättade. Nästa gång kanske jag också kan få en syl i vädret?!! 

Vet inte riktigt vad jag och mamma ska göra nu. Vi kan juh se ifall det går någon bra film på hennes Visasat.  
Klockan två kommer iaf pappa för att hämta mig. Då ska vi åka ch handla gräddfil till morgondagens sill (jag äter inte sill utan gräddfil) och en baguette. Plus att jag har packat ihop några spel och julskivor. Tyska och svenska. 

Ikväll blir det köttfondue (för i tyskland äter man ingen speciell mat på julafton) och vi orkar inte hålla på och göra hela svenska feta köret. Fast imorgon får jag ändå min älskade Janssons och igår hade pappa gjort skinkan så det viktigaste får jag ändå i mig. Haha!!

Ha nu en riktigt GOD JUL allesammans och njut av dagen.

Kram kram

Julen närmar sig med stormsteg

Idag var det tvättdag och sedan träffade jag Linda på Royal.
Det var först då dagen började fastän klockan redan var 4 på EM.
Vi åt underbar thaimat och sedan åkte vi till Challeberg för att Linda och hennes syrra skulle handla klart julklappar och jag följde med eftersom jag tar det sociala ungänget som jag får plus att det är kul att vara med henne igen efter ett halvår. Som om det var igår. Vi hade hursomhelst kul och bestämde oss för att vi ska ha suparkalas med utgpng på juldagen. Vad ska man annars göra efter jul innan nyår?

Nu sitter jag framför tvn. Kollade just på mitt älskade ER (Cityakuten) och nu kollar jag på Jeff Dunham.. Han är sååå kul. Synd att det är först NU som sverige har upptäckt honom. Det här är oförmodligen ett eller två år gammalt som jag ser på på 5a just nu.

Nu måste jag vara lite mer koncentrerad. Han är juh så rolig:P

Sov gott sen.

Kramar

Dragonheart-mys

Oj vad den gjorde min kväll. Underbara film. Slutet är så magiskt och fint.
Jag tycker Draco lät som Sean Connory.. Det är säkert han som gör rösten.
Nu ska jag drömma om drakar.

Imorgon ska jag tvätta hos mamma så jag måste gå över dit innan tolv, senast två med en del tvätt. Orka!!
Men det som måste göras måste göras.

Om ni tröttnar på mig kan ni gotta ögat med surfs blogg :P Roligt eller hur?!! http:/supersteffi.blogg.se/surfen

Nu ska jag kolla på tv tills jag känner att jag är redå för att sova.

Kramar


Fjärde advent i kylan

Jag fryser verkligen konstant.. inte om jag går långa sträckor men annars, när jag vaknar, när jag duschar, när jag sitter framför datorn nu. Jämt!
Ingen som håller mig varm. Man får klara sig själv i denna kalla värld.. haha!! ojj vad jag lät needy nu. Usch men det var bara ett utrop.. haha!!

Ska skutta över till mamma sen. Hon ska vara här i lgnhten med sin Kusin och göra några konstiga övningar i en trekvart. Inte intresserad av att sitta med. Inte min grejj.. Jag är rätt öppen för nya saker men jag MÅSTE juh inte prova ALLT eller hur?!!

Just nu äter jag dock frukost i lugn och ro; en kopp med te och mackor med ost. Mums.. Ända lugna stunden idag tror jag, Förutom tvn hos mor min sen. Haha!! men förutom det då.. eller inte?!!  Kanske blir värsta lugna dagen idag.. vet man juh aldrig i förväg.

Måste berätta en sak förresten.. Igår när jag gick förbi en dataaffär nära min mor såg jag fyra konstiga ungdomar stå och picka i låset. Tre höll utkik och en stod böjd över låset. Jag berättade det här för mamma så fort de inte kunde höra mig längre (över mobilen alltså). Bara så att någon mer vet om vilken tid och vilka och så. Man vet juh aldrig. Kanske står det i måndagstidningen att det var ett inbrott där. Nu undrar du varför jag inte ringde polisen? Frågade om råd. Förmodligen komme de inte särskilt långt med de stora datorerna innan lite blågul bil kommer rullandes.
Men så är det när polisen inte gör sitt jobb i detta j***a land. Ta efter den tyska polisen vet ja... De kan de!! DE har koll på sina städer.

Ha en bra dag. Jag ska sitta och mysa framför morsan Viasat i eftermiddag med min fluffiga katt :)

Kramar

Det blev en promenad iaf

Istället för att stanna inne och vara sur och vrång gick jag på en fika med min mamma. Nu sitter jag hemma hos henne och njuter av att surf är i min närhet.

Får se vad det blir ikväll men förmodligen, ganska säkert, inte utgång. Det räcker för denna veckan. Gillar inte att vara så okontrollerad.

Vad hittar du på idag??

Kramar

Va?

Igår var det meningen med en massa. Först och främst var jag inte alls lika länge med pappsen som jag trodde, sen hamnade jag inte alls på den fest jag trodde och sist men inte mist var de personer jag pratade med sist på kvällen bara grabbar. Inte för att jag hade planerat nåt av det från början men lite får det mig att undra...

Varför svarar vissa inte i telefon, varför blir man dissad utan att ha gjort något annorlunda och varför är det så svårt att lita på folk???

Kvällen slutade med att jag gick hem tidigare än väntat och faktiskt inte hade ont i fötterna utav mina skor. Sen så sov jag inte så värst bra heller. Så idag hoppas jag inte att någon tänker vara jobbig för jag pallar inte.

En bra sak var juh att Kleerup var asbra :) fast jag vet inte om det var fler som uppskattade den musiken?!!! Verkade lite som om Arvika inte är redå för sådan musik.

Ni som inte fanns med i bilden på slutet av kvällen... ni missade något; först och främst att få vara med gulliga mig (nej jag är inte högmodig) och sen kleerup.

Nu ska jag nog plantera mig själv framför teven i vardagsrummet under mitt duntäcke och hoppas på bättre dagar. Mitt lilla huvud känner fortfarande av mängden av alkohol från igår. Det ska vi inte göra om på ett tag. Nu vet jag varför jag inte går ut längre.

Tack för upplysningen men det finns fortfarande en massa osvarade frågor i omloppet.

Kram på er som finns där när ni ska

Att lugna ner sig

Som jag sa förut så hjälper det att se på en bra film. Filmer äger juh (och jag VET att det finns folk som tycker samma)
Nu är jag lugnare än förut. Inte lika svårt att vara själv.

Jag såg faktiskt på en till film sen, och det var Specialisten (vad den heter på engelska vet jag inte, eller kommer inte ihåg)
Ooooh vad het nakenscen. Två människor som har sex är verkligen vackert sålänge det inte är porrigt.. så som den jävla industrin målar upp det. Med det hela stönandet och akrobatiken.Visserligen kan man väl testa avancerade grejjer men man måste juh inte göra det till sporten "Vem som kan stöna högst" Töntigt! Jag har försökt att se på sånt men jag blir bara irriterad. Men nakenscener som är bra gjorda i filmer är riktigt bra för sinnet.

Oj vad jag spann vidare nu. Det var inte meningen att börja porr-debatten. Lugna ner sig var det. Men bara för att tillfoga. Sex är inget man ska skryta om men inget man ska hemlighålla heller. Det är naturligt till viss mån (om det inte blir en stön-sport)

Nu ska jag sova och drömma om den underbara Christian Bale. Imorgon blir det nog en händelserik dag. Men vi får se. Det är ändå början på slutet av veckan.

God natt :)

The Dark Knight

Nu har jag sett klart på Batman The Dark Knight och jag måste säga att jag älskar Batman. Idén bakom honom är briljant och skådespelaren är gudomligt vacker, tycker jag. Oj oj, om det fanns min drömkille så skulle han se ut som huvudrollsinnehavaren, Christian Bale, men även densom spelade The Joker, Heith Ledger,  var fin i verkligheten som tyvärr nu är avliden. Han var #1 men nu har den platsen flyttats till Christian Bale. Ay Caramba vad han är het. Kan inte säga det nog ofta.
Fin som det bara går. Stark käke, underbara ögon och precis rätt kroppstyp. Jag skulle nog slänga mig över honom om jag fick träffa honom i verkligheten, fast han är juh gift vilket då skull få mig att backa undan för mina fantasier skulle juh aldrig få utlopp ändå, inte fullt ut iaf. Jag delar inte med mig om de för de är lite barnförbjudna, men snälla säg till om ni hittar en skrämmande bra lookalike, det räcker :P Då fixar jag resten. HAHA!!
Det här gjorde mig mycket bra humör. Nu kan jag drömma och fantisera hela natten lång. ;)

Två bilder på mina godingar :)
Inte många män som kan mäta sig med deras skönhet


Drömkillen #1: Heath Ledger



Drömkille #2 (numera lvande #1): Christian Bale

Jag vet inte vad jag ska hitta på nu?? Hmm.. Synd att inte en av de grabbarna finns här hos mig (en i taget) ;) Hahaha!!

Sov Gott, Det vet jag att jag kommer göra nu

Kramar


Helt själv

Usch vad jag förstår er som tycker det är jobbigt att vara själv. På natten går det väl rätt så bra men dagen är värst...

Usch!
Och så är det grått och kallt och alla gör någonting förutom jag. Vad ska man göra? Hatar att vara så needy.

Varför kan jag inte vara en robot utan känslor och behov?
Jävla skit dag!

Ska inte göra nånting idag. Kanske lite research men annars ingenting. bara sova äta och såt man måste göra för att leva.

Ha en bra dag ni andra sociala

Kramar

Att välja och att inse

Jag hade ett tufft val igår; The bodyguard på femman eller titanic på trean. Jag var sugen att se båda men det gick juh inte. Till slut valde jag att se Bodyguard. Den var också så bra som vanligt. Tyvärr var jag inte så fokuserad. Satt och pratade ut med en vän. Det behövdes.

När jag går genom arvika under dagen eller på kvällen tycker jag att staden har blivit en annan för mig. Inte kvar samma vänner, inte alls intresserad av att gå ut och se alla supa sig fulla på helgerna och det verkar som om staden har stått still.. Inte konstigt dock. Det är juh Arvika.

Ikväll ska jag göra lite research för min uppsats och planera tiden som jag har ledigt.
Lite senare ska jag till en läkare. Min kropp har inte varit som den ska så jag har tagit en massa blodprov och jag ska till end el specialister. Får se om de kan få ordning på mig och mitt liv.

Att jag tog upp en konfrontation igår var ett stort steg för mig. Min vän var också väldigt lätt att prata med. Den personen är inte särskilt konflikträdd och det gör det hela mycket enklare. Det värsta jag visste innan igår var att konfrontera folk och berätta mina känslor. Förmodligen för att jag inte ville ha skäll tillbaka och var rädd att jag inte hade rätt till mina känslor eller att de är fel. Men det jag känner kan inte vara fel. Det är juh individuellt. Att jag kan ha missförstått saker kan jag acceptera, för det är ofta det som gör att man blir arg på varandra. Om inte personen i fråga har äta för LITE pepparkakor.

Nu ska jag strax gå till mamma och min gullegubbe. Jag har inte ätit nånting näringsrikt sen igår klockan 12 så jag är lite lite hungrig nu. Jag vet att det låter illa men jag hade ingenting hemma här hos mormor och jag åt en skål med fil och åt en del pepparkakor men jag verkligen känner att jag vill ha lite mat i magen nu annrs kommer jag nog att svimma eller nåt.

Ja, nu ska jag som sagt palla mig iväg till andra sidan staden. Kanske köper med mig en amcka någonstans. Hmm??

Ha det bra

Kramar

Arvika över jul

Igår när jag kom fram gick jag raka vägen till mammas lägenhet för att hälsa på min älskade surf. Han var glad att se mig och jag var glad att se honom. Lyckan var oändlig :P Haha!!
Sedan gick jag till min temporära lägenhet AKA mormors lägenhet och lämnade lite fler saker, packade upp och skrev en lapp till grannarna som hittills tagit in posten. Får hoppas att de har förstått att jag ska bo där från och med idag annars blir det ett jobbigt uppvaknande imorgon. Men det får i väl se då.

Nu har jag duschat och druckit te och matat missekatten. Han ligger här bredvid mig på bordet och sover. Jag tror att han snart kommer börja snarka. hehe!!
Ska sen äta lunch med mamma på statt. We have a free pass.. hehe. Mormor gav oss två gratis lunch som hon hade fått när hon köpte bilen. Snällt som bara den. På menyn idag står det rödspätta med skaldjurskräm. mums... jag tycker att vintern har med fisk att göra ända sedan jag och farmor åt fisk till jul förra året. Detta år ska jag och pappa och krestin äta köttfondue. Det har jag nog aldrig ätit. Ska bli intressant.

Senare idag när jag helt själv i lägenheten ska jag baka paj, om jag får ihop alla ingredienser. Och ikväll ska jag väl se på Titanic och gråta lite. Så är det att bo själv :P Haha! Se på Titanic helt själv utan någon att krama om bredvid sig.

Vad ska ni göra idag?

Kramar

Min bubbe är inte med mig :(

Nu är jag tillbaka från min vilda tripp till arvika, hehe!! nej, vild blev den inte. Var alldeles för trött för det på grund av min jävla grannar. Hur fan ska man kunna sova när man är trött när de inte kan sluta spela musik i rättan tid. Va faan. Ända till kvart i två???!
Dagen blev ändå bra men min inställning till mina grannar förblir det samma (iallafall de som festar); festande, respektlösa grannar. Usch!! Till elva eller halv tolv är väl normalt men ända fram till kvart i två. Det är nästan så att jag börjar tro att de är liiiite högmodiga och tror att de är de enda i hela världen.

Pappa behövde hjälp i "stugan" så jag hjälpte honom med lite småsaker. Fast han var väldigt tacksam :D Vassegooo :)

Nu sitter jag helt själv i den lilla, kalla och mörka lägenheten och längtar till smurfen som är hos mamma sen i förmiddags. Saknaden är enorm. Han är annars alltid med mig men nu tyckte jag at det var bäst att han kom till arvika innan tisdag. JAg tänker åka direkt efter den sista föreläsningen och jag kan juh inte ha med smurfen till skolan heller :P det vore lite väl tokigt.

Nu ska jag ta en dusch och sen blir det nog drömlandet som väntar. Är så himlans trött tack vare hulliganerna till grannar. (Om de ändå hade sagt till eller nåt.)

Sov Gott!!

Kramar

Underbara dag :)

Idag vaknade jag verkligen på rätt sida. Jag var utvilad och glad när jag vaknade. Skönt med helg och skönt med mindre än två veckor kvar till jul. Wohoo! Synd bara att resten av familjen (morbror, moster och mormor plus alla kusiner) är nere i underbara Nice. Hade jag inte kännt en sådan stress när det gäller hemtenta skulle jag också vara där nere nästa vecka men jag anser att plugget går före allt. Det är ändå det som jag ska leva på, och lever på nu. Utan det skulle jag inte bo där jag bor eller äta det jag äter. Det är ett 100% jobb och då krävs det ett visst engagemang. Men jag tänker på er varje dag. Jag är med er i tankarna.

Imorgon ska alla grejer och surf till arvika. Jag åker tillbaka hit och går de sista två dagarna i skolan. Och på tisdag kväll bor jag då i mormors lgnht. Packar allting nu. Det kräver en del tänkande. Jag är en sådan freak när det gäller produkter, kläder, skor och annat skönhetsgrejjs. Två väskor har jag fyllt nu och lite är det kvar. Fast nu är det ara småsaker och lite måste jag juh lämna till de sista två dagarna här. Kan juh inte leva utan vissa saker och se ut som en lodis bara för att jag ska till arvika.

Hela tiden lyssnar jag på James Blunt. Han är nog min julmusiker i år. Så himla skön. Fast nästa vecka ska jag spela mormors julskivor. Hehehe!! Tack för lånet av lgnhten. Det kommer uppskattas. Speciellt din ugn. Nu kommer jag baka och laga mat så det ryker (eller snarare luktar, ryker lät inte bra men det är juh så man säger.)

Nu ska jag fortsätta. Sen blir det svensson svensson. Hehe!! upptäckt  att SVT har lagt ut hela säsongen på nätet. Nu missar jag inte ett enda avsnitt längre. Detta är verkligen en superbra dag. Förhoppningsvis är de tysta i mitt hus inatt. Vill ha min helg-ro. Vi får väl se.

Skrivs lite senare igen. Pussar och kramar godingar

Fredagkväll hemma

Nu sitter jag här på min mjuka stol och försöker hålla ögonen öppna. Är så himlans trött. Det är nog mörkret, kylan och överhuvudtaget årstiden.

Snart är det Arvika-dags igen för min del. Jag är inte särskilt uppspelt för det. Ingen höjdpunkt men jag får iaf bo i mormors lägenhet nu när hon är i härliga Frankrike över jul. Jag kan inte se mig själv flytta hem igen. Älskar att bo själv med Surfen.  Så det blir väl samma sak bara i en annan stad. Kan ta allt i min takt. Och jul är juh alltid uppskattat. ÄLSKAR JUL!!

Har tvättid strax. Palla mig ut i snön och tillbaka ett par gånger.
Sen blir det de sista lussebullarna, te och någon film. Om jag orkar.

Glöm inte att kommentera. Era åsikter tycker jag om :)

Peace out!

Smink smink smink!!!

Jag kan stolt berätta att jag läser Blondinbellas blogg. Tycker hon säger rätt vettiga saker och verkar vara en väldigt snäll och normal tjej. Så normal man kan vara med eget företag och modellbilder och annat.

Jag fick ändå en lite kick av henne. Hon har juh ett företag som heter Bellme och där säljer hon märkessmink rätt så billigt. De priserna hittar man iaf inte i affärer. Tänkte att det kan vara kul, för de som är intresserade av smink, att se vad jag använder för produkter. Jag anser att det kan finnas produkter som inte är en av de största märkena som kan ge bra resultat. Det kan det finnas men jag är nog ändå lite utav en såkallad "modebög" (Det är bara ett uttryck som inte har nåt med kön att göra btw) när det kommer till smink.

Den bästa mascaran som jag någonsin har haft var en Lancóme. Finns inte en enda som har toppat den. Inte hos mig iaf. Den är ett bra exempel på att det kan kosta att få bra produkter.
Argument två är rengöringsprodukter och krämer. Mina favoriter där är Clinique och Clarins. Funkar bra säger min erfarenhet.

Som jag hat sagt så finns det säkerligen produkter som inte kostar mycket och som funkar för andra men jag har blivit rätt så bortskämd med märken under min uppväxt och tycker att de dyrare produkterna funkar bättre på min än t.ex. de billigare som man kan köpa på H&M eller andra ställen.

Det jag använder använder som grund är BOBBI BROWNS essentials täckstift, eftersom den gör huden slät och fin, och Biotherms instant concealer. Underbara produkter, De döljer och huden retas inte plus att den blir mjuk av de.

 

Och så tänkte jag lägga upp lite före och efter bilder på mig. Först en på mig utan smink och en med. Fast kom ihåg att jag även använt mascara och kajal.



Ska gå på en fika med en kompis nu. Ut i snön igen.

Kramar

Snö, Ipred och Träning

De tre orden sammanfattar min dag totalt.

Hur mycket jag än hatar att vakna så var det värt det idag. Det hände en massa mer än annars och jag tog mig ignom det utan att kollapsa. Vad som gjorde dagen värd att gå upp var först snön. Klockan 8 imorse kolalde jag ut genom mitt dragiga fönster och såg hur snön föll och åter föll ner på ett mjukt vitt täcke. Då fick jag lust att gå ut. Det var första anledningen.

När jag väl hade gått ut, med flera lager med kläder på min kropp, halkade jag såklart. Men det var bara att borsta av och stolt gå vidare. Jag var minsann inte den enda som blev lurad av ett lömskt vitt täcke. hehe!!

Väl på universitetet hade vi en het debatt om Ipred-lagen. Sammanfattningsvis höll vi alla med om att vi vill ha kvar upphovsrätten och vill att artister tjänar pengar men samtidigt vill vi även kunna ta del av den gratis på nätet. Väldigt intressant :)
Det var andra anledningen. Det fick nämligen lite schwung på dagen.

Sedan var det en kort visit i city med Angelica. Hon skulle hitta presenter till sin "svär"familj. Jag ville hjälpa men var inte till stor hjälp. Höll mig därför utanför och det resulterade i att hon äntligen hittade presenter. Skönt för det betydde att jag skulle få mat. En liten instickare på Donken. Jag tror att det faktiskt var två månader sen sist. Duktigt... Men jag mår fortfarnade lite illa, även efter kvällsmat och träning. hm.. Ska nog undvika att äta där igen. God mat med nyttiga ingridienser kan man hitta någon annan stans med.

Väl hemma igen tog jag det lite lugnt, chattade och gjorde mig iordning för träningen.
På friskis gick det bra. Kondisen börjar ta form igen. Idag körde jag först lite löpband i 15 minuter, sen muskeluppbygg med maskiner; framsida och baksida lår, och till sist 10 minuter på wave. Skönt att få lite gjort.
Ska på rehab den 29nde så då kan jag få tips om hur jag kan använda resten av min kropp. Bygga lite armmuskler.
Sen ska jag juh börja lära ut Muay Thai till Caroline efter jul. Då blir det en del ben och arm träning. Kul kul kul.

Så det var värt att stiga ur sängen i morse. Mycket snö (julassociationer), intensiv Ipred och lagom träning.

Sov gott godingar.
Hörs imorgon

Kramar

James Blunt <3

Oj vad jag hade glömt att jag juh älskar hans musik. Lyssnar på hans album Back to Bedlam just nu. Skön musik. Den är lugn men har ändå tillräckligt med beats. Mhm.. En av mina favoriter definitivt. Ska kolla efter fler gamla godingar. Det finns så mycket som jag måste uppdatera. Förr hade jag en massa gammalt men det sorterade jag bort vid något tillfälle. Kanske jag hinner med det under jullovet.

Vad finns det mer för skön musik? Vad är eran favorit?

Kramar på er godingar
(Lite kärlek till alla jag älskar på en sådan här skön vinterkväll. Snart är det jul. Mys!)

Från Medierätt till Kondition

Denna vecka har jag en del att göra men det känns även måttligt bra. Har pluggat medierätt. Det är väldigt intressant. Man blir ganska så chockad över hur många övertramp som Expressen respektive Aftonbladet gör. Jag vet juh att de inte är så värst säkra källor men att de fuskar och inte håller sig till regelerna visste jag inte. Ajjabajja!

Träning har jag också hunnit med de båda första dagarna denna vecka. Igår gick vi på spinning och idag gick vi från Kronoparken till City och tillbaka. Oj oj vad jag var trött i benen när jag väl var innanför dörren igen.
Tydligen har jag hittat någon som skulle uppskatta lite extra träning så jag ska lära ut lite thaiboxning till Caroline. Låna morbrors mitsar och sen är det bara att köra igång. Plus att jag själv kommer igång igen. Att börja på klubben är tyvärr inget alternativ för mig med min ekonomi annars skulle jag ha börjat här i Karlstad tror jag. Men det ska bli grymt kul att lära ut. Hihi!! Watch out here we come.

Tog lite bilder på omgivningen där vi gick.



Lite suddig men jag ville inte stå still. You get the picture anyway :P



En av Karlstads finaste och äldsta broar. Visst är hon fin :) Och helt stilla vatten.



Majestätiskt :) Tyckte det var så fint. Älskar parker med stora träd. De representerar mycket liv



Lite ljust men vackert ändå tycker jag. Detta är Kroppskärrsbadet när vi var på väg tillbaka från våran lilla trip.

Ikväll gäller det Uly Betty klockan 8 och sen Desperate Housewives, sista avsnittet för denna säsong :(

Ha en bra dag :) whats left of it!

Kramar

Julens första bakning, idag!

Jag lägger ut bilderna. För de säger mer än tusen ord. Hope you will like them. Var hos Caroline här i Kronoparken. Jättemysigt och lugnt :) hehe!!



Kronoparkskonsum idag mitt på dagen. Ruggigt!



Lussebullarna tar form, hihi!! Långa maskar :P
Som blir...



Fina bullar. Som vi sedan...



penslade med sked och gaffel. Pensel fanns inte :)
Och resultatet...



Smarrigt :)
Till sist åt vi de, pepparkakor och drack glögg. Mums!



När det blev mörkt gick jag hem och nu sitter jag och myser helt själv framför teven.

Ha det bra. Imorgon är det den hemska måndagen igen.

Kramar

Tenta klar!

Idag hade jag tenta. Ni som läser min blogg regelbundet vet juh hur mitt pluggande har gått; alltså inte bra. Men tentan hade ändå med mycket som jag HADE läst på. Det kändes bättre än jag trodde att det skulle göra.

Idag VILL jag ah filmkväll men jag har redan sett alla nya filmer som går att hyra och på tv går det inet bra. Kanske går in på min favvo-sida och kllar på någon ny film där. Ej olagligt :P haha!!

Det hände inte så mycket mer idag annat än tentan. Läste lite i nästa veckans kurslitteratur med. Den var inte särskilt svår. Kommer nog läsa en lite bok imorgon. Får se.. Hoppas jag hinner med det. Annars får det vänta till söndag kväll efter bakningen. Hihihi!

Ni som ska ut idag, ha så kul. Jag är glad att jag stannar hemma. Alltid samma sak ute på stan ändå. Kanske inte här i Karlstad lika mycket som i Arvika men kulturmässigt jo.

Hörs imorgon.. Nu ska jag som sagt se på film och sen sova.

Kramar

För mycket lit., för lite tid

tur att våran lärare sa att vi kan rikta in oss på en sak. Det är juh så himla mycket. Har suttit i tre dagar me jag kan bara hälften ungefär. Det är mitt eget fel att jag inte läste det som skulle läsas i tid. Nästa månad blir en nystart. Nu jä***r.
Får bara göra tillräckligt bra ifrån mig imorgon.

Efter att ha pluggat i tre dagar ska jag nu kolla på tv för att ta det lugnt. Criminal Minds nu och Sen Fringe :)

Ha det så bra ikväll.. Jag berättar hur tentan gick imorgon.

Kramar

Pluggar på bra

Idag hade jag som mål att läsa runt fem kapitel i min studentlitteratur. Klockan 12 började jag och nu, halv 2 är jag klar med två kapitel. Känns skönt. Nu är det bara tre kvar.

Läste just om Internet där de tog mig tillbaka i tiden då vi fortfarande hade Windows 3.5. Haha!! Det var min första dator. Fick ärva den av min mamma. Det var hennes första dator. Man kunde inte göra nånting på den. Helt värdelös om man jämför med dagens teknik. Sedan fick jag en Windows 95. På den tiden var det verkligen coolt. Tyckte jag iaf. Visserligen fanns det Windows 98 då redan men för mig var det en stor uppdatering från 3.5an. Äntligen kunde jag spela bra spel.

Nå ja, det var lite kul att läsa om detta. Var juh inte så värst länge sen. Men verkligen häftigt hur det har utvecklats tycker jag.
Lite skrämande med med tanke på hur beroende man är av en dator. Jag är då det. Om jag inte har den är jag helt bortkopplad från omvärlden. Usch!! Men häftigt. Som sagt: häftigt och läskigt samtidigt.

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen läsa vidare... Jag ska banne mig läsa de där tre kapitlen. Inget får stoppa mig.

Kramar

The Spiral of Silence

Vi som har gått introduktion till media och kommunikationsvetenskap vet vad spiral of Silence är men ni som inte har det kan jag förklara det för. Förr fanns det en massa ämnen man inte skulle tala om som homosexualitet, utomäktrenskapliga barn och så vidare och det bidrog då till att man inte talade om det i medier heller vilket i sin tur bidrog till att man inte talade om det hemma. Saker och ting sak man helt inte tala om.

Detta var jag tvungen att förklara för att ni som läser min blogg ska veta vad jag pratar om. I min familj har det ofta varit så att man inte skulle tala om vissa saker. Problemen skulle inte tas upp vid matbordet, man fick inte höja rösten eller tala negativt till en person. Man ska hålla det inom sig. Sedan länge har den bubblan spruckit. Man kan inte alltid hålla masken och i denna tid är det inte lika vanligt som förr. Nuförtiden ska man juh ta itu med sina problem.

Hursomhelst så såg jag just på ett avsnitt av Two and a half men och där försökte alla överrösta ett samtal som Charlie har med dottern, till en av hans mammas pojkvänner, som han hade haft ett engångsligg med. De försökte att ignorera problemet för att det skulle förstöra den idylliska, krystade atmofären som skapades. Då blev jag arg och kände att jag skulle berätta hur irriterad jag är på sådana situationer där man inte tar tag i prolem eller vågar vara lite dramatisk. Precis som det jag pratade om igår. Att folk inte gillar dramar. Men som sagt, hur ska man antingen a) ska få spänning i livet eller b) få utlopp för sina känslor. GAHH!! Värld, bli som du ska!

   Från den till

OCH EFTERÅT


Så om man laddar ur sig ibland, har lite drama i livet och har en öppen kommunikation får en bra relation till alla inblandade.

(Roligt att det finns så många passande bilder på Google :P )

Sen är det Ugly Betty och Desperate, Woohoo!!



Kväll bra, morgon jobbig

En sak man borde veta om mig är att jag hatar morgonar. Att lägga sig efter en härlig dusch, efter att ha tagit hand om sig själv , efter ett bra kapitel i en bra bok är verkligen underbart. Bara en härlig natt i sängen kvar... tills morgonen är framme.
Jag hatar att vakna, att märka att jag inte längre är kvar i min drömvärld, där allt kan bli bättre bara man glömmer det eller knäpper fingrarna, att inse att man lever i en mörk värld (iaf landet Sverige) där det finns en massa våld och lite orättvisa är inte kul.
Det skulle vara mycket trevligare att antingen

1) Ha någon goding att vakna upp bredvid, som kanske kanske kanske gör frukost
2) Kunna gå i ide så att man slipper vintern som kan vara hemsk här i det skitiga landet. Eller
3) Ha något att se fram emot varje dag.

Nummer tre kan man väl fixa bara man sätter sig och planerar så att något kul händer varje dag men inte alltid så lätt att behöva vara positiv så fort man vaknar. Nummer ett kan man också fixa, men kräver så himla mycket tid tills det blir något seriöst eller tills man ens hittar någon så trevlig. Och nummer två är helt och hållet omänskligt och orealistik.

Imorgon ska vi på en föreläsning som ska handla om vad vi ska kunna inför tentan. Sen är det två och en halv dag tills jag ska kunna det mesta från en bok. Det borde juh räcka. Föreläsnigarna var enkla att följa med i. Ska plugga in det först och läser sen lite extra kapitel. Borde funka.

jag kom på en till sak som jag vill skriva om men som jag inte orkade göra ett extra inlägg för.
I somras blev jag kallad Dramaqueen bara för att jag inte vill att en kille som jag verkligen tyckte om då (Men som egentligen är en lika stor skit som så många andra killar jag har träffat). Det var den killen som kallade mig det. Nu är jag inte sur över att han kallade mig det, eller at jag tillät mig att bli så känslosam utan mera att han fick mig att skämmas över att vara det ibland. VAD ÄR DET FÖR FEL med att vara dramaqueen ibland? Om man inte lever i en äventyrlig värld kan man väl skapa det. Varför ska allt vara lagom och tråkigt? Varför är det fult att vara lite dramatisk? Nu när killarna sällan är spontana eller romantiska? Jag kan vara dramaqueen och jag är stolt. Vem ska annars få lite fart på tillvaron?

Min drömkille beter sig som de gjorde under 50talet när killarna uppvaktade tjejerna, när de gjorde allt och gick långt över bekvämlighetsgränsen för att få tjejen. Alla ska få känna sig speciella. Finns det någon McDreamy kvar därute? Eller är allt som behövs bara att jag flyttar till USA eller något annat land där killar faktiskt har stil. Visserligen finns det bra killar här med. Jag är inte en sån tjej som säger att ALLA killar är skit eller på ett visst sätt. De är juh för f*n halva populationen. Sånt kan man inte generalisera. Jag säger bara att det finns MYCKET skit därute och man måste lära sig att skilja på skit och sånna som inte vet hur man ska bete sig.

Nu gör jag mig iordning och läser lite i en bra bok och iorgon kommer den hemska morgonen. Suck!! McDreamy var är du?? Jag vill ha dig bredvid mig i sängen och vakna upp tbredvid dig.

Puss och kram mina kära och nära

RSS 2.0