Lördagens spektakel

Hej mina läsare :)

Lördagen var verkligen lång och det hände en del. Inget drama eller så men jag förvandlades till ett slags pussmonster. Hur många jag kysste och pussade på kinden kommer jag inte ihåg dock. Men det gjorde kvällen bara roligare.

Fick en fråga av en kompis igår: "Vad spelades det för musik?" Och jag kan faktiskt inte svara på det för jag kommer inte ihåg. Jag vet bara att jag dansade på scenen ett bra tag. Det kom upp en del killar som höll mig sällskap och sen blev jag nerskickad. De tröttnade kanske eller så var jag inte lika bra längre.

Kvällen var min bästa kompis fölsis och det var verkligen en av de bästa kvällarna ute som jag har upplevt.

Jag kände mig som kärleksguden Afroditen. Alla var glada och trevliga och jag spridde kärleken i form av ett pussmonster :)
Vet inte vad det var som fick mig att pussa alla jag kände men jag tror att jag blir väldigt glad och kärleksfull när jag har druckit en flaska vin.

Men hur kul jag än hadevill jag inte gå ut på ett bra tag. Det var bra nog men jag tycker inte att det är så värst eftersträvansvärt. Går hellre på restaurang och äter nåt gott och sen gå och lägga mig tidigt.

Tack för kvällen L. Love you.

Nu ska jag städa, boka tvättid och gå ut med soporna och i eftermiddag ska jag plugga lite. Når måste jag juh göra.

Kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0